http://mac.proz.com/

Сакате да најмите хонорарни преведувачи или преведувачки компании?

Со членство од преку 300.000 професионални преведувачи и преведувачки компании и без давачки или провизии за клиенти, ProZ.com го нуди најголемиот директориум на професионални преведувачки услуги. На ProZ.com може директно да се стапи во контакт со хонорарни преведувачи на шпански, германски, италијански, кинески, арапски, јапонски и други јазици, кои специјализираат во области како што се право, медицина, технологија и други. Многу професионални преведувачи и преведувачки агенции ги прикажуваат своите цени и/или нудат бесплатни понуди.
на
(исто: хонорарни преведувачи на повеќе јазици)

Барате преведувачки работи или работа?

Како водечко работно место во преведувачката индустрија, ProZ.com е водечки извор на преведувачки работи за хонорарни преведувачи. Ако сте професионален преведувач или раководите со преведувачка агенција, може бесплатно да се регистрирате и да создадете профил. Претплатете се за целосно членство за максимално да си ги зголемите можностите за поврзување со други хонорарни преведувачи и професионалци и да добивате преведувачки работи.Брз преглед на ProZ.com

Најновите преведувачки прашања поставени преку KudoZ:

англиски на италијански
Друго
Environmental Treatment Technology (одговори: 0) 13 minutes ago
англиски на германски
Финансии (општо)
re-fix base rate (одговори: 0)
Kerstin Drexler
Kerstin Drexler
Шпанија
15 minutes ago
англиски на португалски
Инжинерство (општ...
maximum v-belt drive (одговори: 0)
Andre Damasceno
Andre Damasceno
Бразил
15 minutes ago
англиски на португалски
Инжинерство (општ...
foundation bolt loads (одговори: 0)
Andre Damasceno
Andre Damasceno
Бразил
17 minutes ago
германски на полски
Економија
kwoty waloryzacji (одговори: 0)
Aneta Nurzynska
Aneta Nurzynska
Полска
18 minutes ago
3,554,369 поставени преведувачки прашања

Најновите поставени преведувачки работи:

Yoruba to English
Yoruba to English documentary 11 minutes ago
German to Norwegian
XLS files  26 minutes ago
англиски на еврејски
англиски на холандски
англиски на португалски
англиски на ирски
Manual, TRADOS, Translation Agency ONLY, Long-term collaboration  53 minutes ago
Burmese to English
Burmese into Engllish 10 minute interview/seminar transcription  1 hour ago
Spanish to French
ES-FR Translators - General and fun topics 1 hour ago

Најнови дискусии на форумот:

CafeTran support »Cleaning up TMs (одговори: 0)
CafeTran Training
CafeTran Training
Холандија
1 hour ago
Honors / Citations »Off Topic: Baher Abdelhadi passed away (одговори: 0)
2 hours ago
SDL Trados support »[Trados 2017 SP1] How to rescue translated segments lost by Trados? (одговори: 1)
Michelangela
Michelangela
Соединети Американски Држави
1 hour ago
Japanese / 日本語 »New Plus package benefit: Free download of The CJK Dictionary Institute terminology packages (одговори: 0)
Kevin Dias
Kevin Dias
Јапонија
10 hours ago
Chinese »New Plus package benefit: Free download of The CJK Dictionary Institute terminology packages (одговори: 3)
Kevin Dias
Kevin Dias
Јапонија
2 hours ago
1,354,895 вкупно објави на форумот

Претстојни настани (онлајн и офлајн) на ProZ.com:

Преведувачка средба: Montelimar, Франција4 регистрацииAug 27
Преведувачка средба: Sligo, Ирска3 регистрацииAug 30
Преведувачка средба: Jundiaí, Бразил6 регистрацииSep 2
Преведувачка средба: Hamburg, Германија4 регистрацииSep 2
Преведувачка средба: Århus, Данска27 регистрацииSep 9