ProZ. com глобален директориум за преведувачки услуги
 The translation workplace
Ideas

Translator rates

Note: A new page has been released for information on rates / fees charged by ProZ.com translators and translation companies. See: translator rates / fees


Вие морате да бидете платинест член за да ги разгледате цените на заедницата.

Sign up or login