Arabic to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Arabic на English преведувачи и толкувачи » General fields

Arabic на English Tech/Engineering преведувачи (1228)
Arabic на English Art/Literary преведувачи (10839)
Arabic на English Medical преведувачи (499)
Arabic на English Law/Patents преведувачи (19439)
Arabic на English Science преведувачи (5165)
Arabic на English Bus/Financial преведувачи (1470)
Arabic на English Marketing преведувачи (428)
Arabic на English Other преведувачи (6386)
Arabic на English Social Sciences преведувачи (1600)

Arabic на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Arabic на English преведувачи: Сметководство (1473)
Arabic на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (2674)
Arabic на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (498)
Arabic на English преведувачи: Земјоделство (804)
Arabic на English преведувачи: Стока / Сточарство (249)
Arabic на English преведувачи: Антропологија
Arabic на English преведувачи: Археологија (384)
Arabic на English преведувачи: Архитектура (543)
Arabic на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (1282)
Arabic на English преведувачи: Астрономија & Вселена (323)
Arabic на English преведувачи: Финансии (општо) (2714)
Arabic на English преведувачи: Автоматика & Роботика
Arabic на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (1228)
Arabic на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (732)
Arabic на English преведувачи: Ботаника
Arabic на English преведувачи: Градба / Градежништво
Arabic на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (2676)
Arabic на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (414)
Arabic на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии
Arabic на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство
Arabic на English преведувачи: Поезија & Литература (2256)
Arabic на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (1921)
Arabic на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода (869)
Arabic на English преведувачи: Телеком(уникации)
Arabic на English преведувачи: Компјутери (општо) (2138)
Arabic на English преведувачи: Компјутери: Хардвер (1053)
Arabic на English преведувачи: Компјутери: Софтвер (1629)
Arabic на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (1063)
Arabic на English преведувачи: Право: Договор(и) (2241)
Arabic на English преведувачи: Готвење / Кулинарство (870)
Arabic на English преведувачи: Козметика, Убавина
Arabic на English преведувачи: Медицина: Стоматологија (464)
Arabic на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија (1702)
Arabic на English преведувачи: Економија (1819)
Arabic на English преведувачи: Образование / Педагогија (2705)
Arabic на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (810)
Arabic на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија
Arabic на English преведувачи: Инжинерство (општо)
Arabic на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство
Arabic на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (643)
Arabic на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (178)
Arabic на English преведувачи: Животна средина & Екологија
Arabic на English преведувачи: Езотерични практики
Arabic на English преведувачи: Рибарство (109)
Arabic на English преведувачи: Фолклор (371)
Arabic на English преведувачи: Храна & Млечни производи (1224)
Arabic на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (255)
Arabic на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (501)
Arabic на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино
Arabic на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (188)
Arabic на English преведувачи: Генеалогија (103)
Arabic на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма
Arabic на English преведувачи: Генетика
Arabic на English преведувачи: Географија (614)
Arabic на English преведувачи: Геологија
Arabic на English преведувачи: Влада / Политика
Arabic на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност)
Arabic на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита
Arabic на English преведувачи: Историја (1665)
Arabic на English преведувачи: Туризам & Патување (2760)
Arabic на English преведувачи: Човечки ресурси
Arabic на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (677)
Arabic на English преведувачи: Осигурување (674)
Arabic на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка
Arabic на English преведувачи: Интернет, е-трговија (1147)
Arabic на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност
Arabic на English преведувачи: Металургија / Лиење
Arabic на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (1336)
Arabic на English преведувачи: Новинарство (1892)
Arabic на English преведувачи: Недвижнини (750)
Arabic на English преведувачи: Право (општо) (2442)
Arabic на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (964)
Arabic на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина (808)
Arabic на English преведувачи: Лингвистика
Arabic на English преведувачи: Превоз / Шпедиција
Arabic на English преведувачи: Менаџмент (1484)
Arabic на English преведувачи: Производство
Arabic на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство (318)
Arabic на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (1483)
Arabic на English преведувачи: Математика & Статистика (316)
Arabic на English преведувачи: Медицина (општо) (1884)
Arabic на English преведувачи: Медицина: Кардиологија
Arabic на English преведувачи: Медицина: Инструменти (443)
Arabic на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи
Arabic на English преведувачи: Meteorology
Arabic на English преведувачи: Метрологија
Arabic на English преведувачи: Војска / Одбрана (983)
Arabic на English преведувачи: Музика (519)
Arabic на English преведувачи: Имиња (лично, компанија)
Arabic на English преведувачи: Исхрана (568)
Arabic на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (829)
Arabic на English преведувачи: Друго (633)
Arabic на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (110)
Arabic на English преведувачи: Патенти (282)
Arabic на English преведувачи: Филозофија (548)
Arabic на English преведувачи: Физика (258)
Arabic на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (563)
Arabic на English преведувачи: Психологија (684)
Arabic на English преведувачи: Религија (1629)
Arabic на English преведувачи: Трговија на мало (360)
Arabic на English преведувачи: Safety (204)
Arabic на English преведувачи: SAP (115)
Arabic на English преведувачи: Наука (општо) (1166)
Arabic на English преведувачи: Жаргон (291)
Arabic на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (1330)
Arabic на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (681)
Arabic на English преведувачи: Анкетирање (378)
Arabic на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (61)
Arabic на English преведувачи: Зоологија

Arabic на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Muhammad Said
  You Run Business, We Run Words
English, Arabic, Forex, proofreading, finance, economics, tourism, travel, stocks, securities, media, journalism, politics, translation, marketing, flyers, bibliographies, trade, electronics, welding, mechanical, localization, Military, Multimedia, Insurance, Music, Biology, Architecture, Marketing, Psychology, Agriculture, Energy, International Development, Business (general), Sociology, Biochemistry, Machinery & Tools, Tax Law, Patents, Trademarks & Copyrights, Sports, Government, Travel & Tourism, Telecommunications, Banking & Financial Law, Corporate Law, Accounting & Auditing, Art, Mining & Minerals, Gastronomy, Shipping & Maritime, Ecology & Environment, Film & Television, Real Estate, History, European Union, Food & Dairy Technology, translation, Sports, Government, Travel & Tourism, Telecommunications, English, proofreading, editing, subtitling, IT/office/home, electronics, computer paper, telecommunications, mobile phone localization software instructions, fashion, health care ... English/Arabic
Египет
695 points
Arabic на English
Identity Verified   Lucinda Wills
  Quality - Reliability - Expertise
Arabic, English, native, fluent, experience, development, health, education, law, legal, commercial, medical, government, general, editing, review, proofreading, translation, international, marketing, audit ... English
Соединети Американски Држави
183 points
Arabic на English
  Anis Farhat
  Never Lost In Translation
Arabic to English, English to Arabic, Translation, Proofreading, Editing, Social Sciences, Art & Literature, Religion, Education & Pedagogy, History, Proverbs, Idioms & Expressions, General Science, Advertising & Public Relations, Cosmetics & Beauty, Certificates and Diplomas, Sociology, Anthropology, Psychology, Mass Communication, Text Books, Recreation, Conversation, Greetings, Letters, Environmental Science, Film and Cinema Studies, General, Health, Tenders, Petroleum (oil field), Political Science, Tourism and Travel, Patent Translation, Legal, Traduction de contrats arabe français, Arabic, English, French, Certified translator, Court certified translator, Tunisian Sworn translator, traduction juridique, jugements de divorce. ... Arabic/English
Тунис
267 points
Arabic на English
Identity Verified   Tim Friese
  Ar, Es, Pt, Fr, He > En
Arabic, spanish, portuguese, hebrew, mexico, law, legal, translation, chicago, energy, resources, politics, current events, education, biology, oil, gas, offshore drilling, offshore ... English
Соединети Американски Држави
118 points
Arabic на English
Identity Verified   Fahim Hoosen
  Arabic-English Legal/Islamic Translator
Arabic, quran, fiqh, aqida, theology, law, finance, hadith, islamic finance, shariah, sharia, shari'ah, shari'a, qur'an, koran, legal, law, tender ... English
Јужна Африка
52 points
Arabic на English
Identity Verified   Alan Gardiner
  19 years translation experience.
Arabic to English translation, Arabic to English professional translator, Spanish to English translation, Spanish to English translator, government translation, political translation, military translation, military translator, military, defence, defense, transport, shipping, media translation, news translation, business translation, current affairs, commerce, finance, law, certificates, diplomas, science, computers, technology, other, general subjects, UK based, native English speaker, freelance translator. ... English
Обединето Кралство
48 points
Arabic на English
Identity Verified   Steve Booth
  32 years of translation
airport interpreter, police interpreter, children's books, novels, fast reliable service, military translations, down's syndrome, medical, sport, letters, ... English
Обединето Кралство
181 points
Arabic на English
Identity Verified   Carmen Cross
  Professional Quality Assured
Arabic, German, native English speaker, proofreading, editing, medical, pharmaceuticals, patents, law, finance, certificates, diplomas, licenses, CVs, Arabic translation, German translation, Arabic editing, German editing, linguistic consulting ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Arabic на English
Identity Verified   William Tierney
  No translation is too hard to do!
security, political, military, business, contracts, legal, Trados, interpretation, proofreading, books, backtranslations, legal research, financial, Arabic, English, website, ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Arabic на English
Identity Verified   Tamer Mekhimar
  good translation!
English Arabic translation, publishing, editing, DTP, Mechanics / Mech Engineering Military, Defense Aerospace, Aviation, Space Electronics, Elect Eng Medical, IT, Art, Painting, Finance, ترادوس، ووردفاست، مترجم عربي، ترجمة سوريا، ترجمة ترجمة دليل المستخدم، ترجمة ادلة الاستخدام، ترجمة بروشور، انجليزية، انكليزية، ترجمة عربية انكليزية، ترجمة عربية انجليزية، مترجم انجليزي عربي، مترجم انجليزي-عربي، خدمة ترجمة وتعريب، برامج ترجمة وتعريب، ترجمة وتعريب برامج، شركة ترجمة الى العربية، خدمة تعريب و نشر مكتبي، ترجمة تحريرية ونشر مكتبي، ترجمة عقود قانونية، ترجمة مالية، ترجمة مصطلحات فنية، شركة ترجمة مواقع، ترجمة عربية معتمدة، ترجمة باستخدام برنامج ترادوس، برنامج وورد فاست، نشر مكتبي، تعريب برامج، ترجمة باستخدام برامج الحاسوب، شركة شركات ترجمة، خدمة ترجمة عربية، ترجمة سيارات، ترجمة منتجات، ترجمة علوم اجتماعية، ترجمة تقنية، ترجمة علمية، ترجمة طبية، خبرة ترجمة دليل صيانة،, English Arabic translation, Arabic English translation, french Arabic translation, English Arabic freelance translator, french ar ... Arabic
Египет
537 points
Arabic на English
  Ahmed ALEM
  Audio-Visual Translator
Arabic, English, French Translator / interpreter / Linguist, technolgy, software localization, law, medical, IT, engineering, tourism & travel, scientific translation, subtitling, DTP, trancription, captioning. ... Arabic/English
Алжир
4 points
Arabic на English
Identity Verified   Ahmad Habab
  Convert Words to Understand
Arabic to English, English to Arabic Translation, Subtitle, Rewriting, Proofreading, Editing, Converting, Trans-creating, Transcripting. Documents education, legal, retail, marketing, advertising, automotive, science, history, geography, cartoon, movies, TV shows, books, Law, History, Media, engineer, Mechanic, motors, Automotive, Boats, watercraft, Motorcycle, jet ski, jet boat, engine, generator, gulf cart, ATV, quad, invoice, receipt, spare parts, accessories, catalogs, brochure, pamphlet, flyer, sport, race, professional translator, professional translation, sworn translation, Phrase, idioms, slang, movies, serials, films, radio, channels, training, ... Arabic/English
Обединети Арапски Емирати
4 points
Arabic на English
Identity Verified   Mohamed Rehan
  Your gate to the world of languages.
Arabic translation services, translators, localization, linguist, linguistic, localization, software, language services, globalization, medical, medicine, biochecmical, health, military, internationalization, multilingual publishing, Arabic language translation, dtp, Desktop Publishing, interpretation, copywriting, translation, voiceovers, translations, narration, subtitling, technical, TRADOS 5, Adobe InDesign, QuarkXpress, PageMaker, Office, Macromedia Freehand, Illustrator, Localization, DTP Cultural Consulting, Teaching Arabic as a second language, Website Design and Localization, EPS format, text with outlines or paths or curves, MAC software, star transit, DejaVu, egypt, Help Manuals, Help files, Help Workshop, Cultural Assessment, Windows, Certified, Accredited, Quality, Automotive translator, technical translator, software and hardware translator, website, DTP, InDesign, Quarck, FramMaker, PageMaker, Coreldraw, software translation, hardware translation, it translation, website ... Arabic
Египет
275 points
Arabic на English
  Ibrahim I. Ibrahim
  Freelance Professional Translator
Arabic English translation technical financial legal medical education ... Arabic
Канада
252 points
Arabic на English
  Taha Shoeb
  Accuracy, Credibility, Experience
Arabic, Urdu, Professional, Translator, Law, Legal, Religion, Journalism, English, Best, Online, ... English/Urdu
Индија
60 points
Arabic на English
Identity Verified   Peter Wissa
  Clarity and Punctuality
Arabic, English, Legal, Law, localization, religious, religion, peter, wissa, Egyta, accredited, international, interpretation, Arabic ... Arabic/English
Египет
52 points
Arabic на English
Identity Verified   Gouda Moustafa
  High quality translations
English/German/French/Spanish ↔ Arabic translation publishing, editing, DTP ready Science (general) Mechanics / Mech Engineering Military / Defense Aerospace / Aviation / Space Electronics / Elect Eng Medical (general) Telecom(munications) IT (Information Technology) Art, Arts & Crafts, Painting, Finance (general) ترجمة، ترجمات ترجمة الى العربية، عربي، تعريب، ترادوس، ووردفاست، مترجم عربي، ترجمة سوريا، ترجمة السعودية، ترجمة الامارات العربية المتحدة، ترجمة فرنسا، ترجمة سويسرا، ترجمة دليل المستخدم، ترجمة ادلة الاستخدام، ترجمة بروشور، انجليزية، انكليزية، ترجمة عربية انكليزية، ترجمة عربية انجليزية، ترجمة من الفرنسية الى العربية، مترجم انجليزي عربي، مترجم انجليزي-عربي، خدمة ترجمة وتعريب، برامج ترجمة وتعريب، ترجمة وتعريب برامج، شركة ترجمة الى العربية، خدمة تعريب و نشر مكتبي، ترجمة تحريرية ونشر مكتبي، ترجمة عقود قانونية، ترجمة مالية، ترجمة مصطلحات فنية، شركة ترجمة مواقع، ترجمة عربية معتمدة، ترجمة باستخدام برنامج ترادوس، برنامج وورد فاست، نشر مكتبي، تعريب برامج، ترجمة باستخدام برامج الحاسوب، شر ... Arabic/English
Египет
0 points
Arabic на English
Identity Verified   Maisa Muhammad
  Accuracy, discipline and consistency
English, Arabic, legal (general), financial, marketing, general. tourism, general, freelance, human resources, educational ... English/Arabic
Египет
0 points
Arabic на English
Identity Verified   Basma El-Nezamy
  Quality & Reliability ph: +201008019561
• Fields of Translation: - Psychology - Finance & Legal (HSBC) - Press Releases - Documentation movies (National Geographic Channel Abu Dhabi) - Fashion (Christian Dior – Lush) - Medical (Salamtak – Tabibi – Daleely- Website of Octoberpharma) - Tourism - UN Documentation - Business - Finance - Investment - Home Appliance Products - Websites )Antivirus – Twitter – Skype) - Political - Software Localization - General ... Arabic/English
Египет
0 points
Arabic на English
Identity Verified   Morano El-Kholy
  25 Years: Industry & Technology.
Industry/Technology/Translation/proofreading/More than 25 years. Translation from English into Arabic. Proofreading from English into Arabic. ترجمة من الإنجليزية إلى العربية والعكس ... Arabic
Египет
267 points
Arabic на English
Identity Verified   Tarek Salem
  Italian, English & Arabic.
Italian, English, Arabic, Translation, General, Economics, SDL Trados, Technical, Documenary, Legal ... Arabic
Египет
4 points
Arabic на English
Identity Verified   Khalid Hantash
  Accurate & Reliable
Khalid Hantash, Palestine Territories, West Bank, Nablus, translation, freelance translator, Technical, legal, medical, English<Arabic, Arabic>English, ترجمة، الضفة الغربية، نابلس، رام الله، مترجم مستقل، ترجمة وثائق ومستندات وأدلة هاتف: 00970 92578432 موبايل: 00972 599700322 ... Arabic
Палестина
4 points
Arabic на English
Identity Verified   Mohammed Hamed
  Arabic-English Sworn Legal Translator
Arabic, IT, technology, software, localization, legal, financial, medical, general, auditing, advertising, copywriting, transcreation, simultaneous interpreting, consecutive translation, Tech/Engineering, Social Sciences, Bus/Financial, Medical, Marketing, Law/Patents, Science, Accounting, Advertising / Public Relations, Anthropology, Architecture, Art, Arts & Crafts, Painting, Astronomy & Space, Automotive / Cars & Trucks, Business/Commerce (general), Chemistry; Chem Sci/Eng, Computers: Hardware, Computers: Software, Computers: Systems, Networks, Building = Construction, Economics, Electronics / Elect Eng, Energy / Power Generation, Engineering (general), Engineering: Industrial, Environment & Ecology, Banking = Finance, Food & Drink, Furniture / Household Appliances, Games / Video Games / Gaming / Casino, General / Conversation / Greetings / Letters, Geography, Government / Politics, Human Resources, IT (Information Technology), International Org/Dev/Coop, Internet, e-Commerce, Inves ... Arabic
Катар
0 points
Arabic на English
Identity Verified   Mohamed Gaafar
  Over 20 Years Experience Grants Quality
Legal, Law, fine arts, technincal, medical, business, finance, political, commercial, banking, trade, pharmacuticals, literature, commerce, finance contracts, localization, transcripts, subtitling, and voice over. SDL trados level 1 certified ... Arabic
Египет
102 points
Arabic на English
Identity Verified   Noha Mostafa
  Eng/Ara/Eng Certified Translator
Translation, editing, proofreading from English into Arabic and from Arabic into English. Besides copywriting, trans-creation, adaptation into Arabic for renowned organizations and companies in travel/tourism, hospitality/entertainment, cosmetics/hair care/fragrance, education/pedagogy, technology/electronics, consumer goods/end products. Specializes and works in Legal/Litigation/Contracts, Education/Pedagogy, International Organizations/Dev/Coop/NGOs/CSOs, Marketing/Advertising, Government/Politics, Environment/Ecology, Human Resources, Medical/Health Care/Nutrition, Obstetrics and Gynecology/Contraceptives, Premature Infants/Pediatrics, Information Technology/Computers, Electronics/Appliance Manuals, Business/Commerce, Journalism/Newspaper Articles & Reports, Press Releases/Media Articles, Economics, Geography/History, Social Sciences and Tourism/Entertainment. Translation into English, translation into Arabic, English to Arabic translation, Arabic to English, English translator, pro ... Arabic
Египет
70 points
Arabic на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search