Bengali to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Bengali на English преведувачи и толкувачи » General fields

Bengali на English Tech/Engineering преведувачи (209)
Bengali на English Art/Literary преведувачи (1249)
Bengali на English Medical преведувачи (9076)
Bengali на English Law/Patents преведувачи (252522)
Bengali на English Science преведувачи (1288)
Bengali на English Bus/Financial преведувачи (10330)
Bengali на English Marketing преведувачи (1333)
Bengali на English Other преведувачи (200)
Bengali на English Social Sciences преведувачи (1685)

Bengali на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Bengali на English преведувачи: Сметководство
Bengali на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста
Bengali на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (30)
Bengali на English преведувачи: Земјоделство
Bengali на English преведувачи: Стока / Сточарство (35)
Bengali на English преведувачи: Антропологија (34)
Bengali на English преведувачи: Археологија (21)
Bengali на English преведувачи: Архитектура
Bengali на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (123)
Bengali на English преведувачи: Астрономија & Вселена (19)
Bengali на English преведувачи: Финансии (општо) (141)
Bengali на English преведувачи: Автоматика & Роботика
Bengali на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони
Bengali на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (53)
Bengali на English преведувачи: Ботаника
Bengali на English преведувачи: Градба / Градежништво (49)
Bengali на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо)
Bengali на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (30)
Bengali на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (110)
Bengali на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (33)
Bengali на English преведувачи: Поезија & Литература (178)
Bengali на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (160)
Bengali на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода (89)
Bengali на English преведувачи: Телеком(уникации) (124)
Bengali на English преведувачи: Компјутери (општо) (166)
Bengali на English преведувачи: Компјутери: Хардвер (72)
Bengali на English преведувачи: Компјутери: Софтвер (133)
Bengali на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (74)
Bengali на English преведувачи: Право: Договор(и) (111)
Bengali на English преведувачи: Готвење / Кулинарство (81)
Bengali на English преведувачи: Козметика, Убавина
Bengali на English преведувачи: Медицина: Стоматологија (32)
Bengali на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија (115)
Bengali на English преведувачи: Економија (91)
Bengali на English преведувачи: Образование / Педагогија (119)
Bengali на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (53)
Bengali на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (47)
Bengali на English преведувачи: Инжинерство (општо)
Bengali на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (36)
Bengali на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (61)
Bengali на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (18)
Bengali на English преведувачи: Животна средина & Екологија (73)
Bengali на English преведувачи: Езотерични практики
Bengali на English преведувачи: Рибарство (14)
Bengali на English преведувачи: Фолклор (45)
Bengali на English преведувачи: Храна & Млечни производи (86)
Bengali на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (31)
Bengali на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (34)
Bengali на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (58)
Bengali на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења
Bengali на English преведувачи: Генеалогија
Bengali на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (145)
Bengali на English преведувачи: Генетика (17)
Bengali на English преведувачи: Географија
Bengali на English преведувачи: Геологија (17)
Bengali на English преведувачи: Влада / Политика
Bengali на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (28)
Bengali на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита
Bengali на English преведувачи: Историја
Bengali на English преведувачи: Туризам & Патување
Bengali на English преведувачи: Човечки ресурси
Bengali на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (47)
Bengali на English преведувачи: Осигурување (69)
Bengali на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (70)
Bengali на English преведувачи: Интернет, е-трговија (93)
Bengali на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност
Bengali на English преведувачи: Металургија / Лиење
Bengali на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (145)
Bengali на English преведувачи: Новинарство (121)
Bengali на English преведувачи: Недвижнини (59)
Bengali на English преведувачи: Право (општо) (143)
Bengali на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (76)
Bengali на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина
Bengali на English преведувачи: Лингвистика
Bengali на English преведувачи: Превоз / Шпедиција (66)
Bengali на English преведувачи: Менаџмент (96)
Bengali на English преведувачи: Производство (38)
Bengali на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство
Bengali на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (130)
Bengali на English преведувачи: Математика & Статистика (32)
Bengali на English преведувачи: Медицина (општо)
Bengali на English преведувачи: Медицина: Кардиологија (28)
Bengali на English преведувачи: Медицина: Инструменти
Bengali на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (36)
Bengali на English преведувачи: Meteorology (5)
Bengali на English преведувачи: Метрологија (4)
Bengali на English преведувачи: Војска / Одбрана (28)
Bengali на English преведувачи: Музика (48)
Bengali на English преведувачи: Имиња (лично, компанија)
Bengali на English преведувачи: Исхрана (45)
Bengali на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (23)
Bengali на English преведувачи: Друго (38)
Bengali на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (12)
Bengali на English преведувачи: Патенти (28)
Bengali на English преведувачи: Филозофија (39)
Bengali на English преведувачи: Физика (31)
Bengali на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (49)
Bengali на English преведувачи: Психологија
Bengali на English преведувачи: Религија (91)
Bengali на English преведувачи: Трговија на мало
Bengali на English преведувачи: Safety
Bengali на English преведувачи: SAP
Bengali на English преведувачи: Наука (општо) (93)
Bengali на English преведувачи: Жаргон (14)
Bengali на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (98)
Bengali на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (53)
Bengali на English преведувачи: Анкетирање
Bengali на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (8)
Bengali на English преведувачи: Зоологија (34)

Bengali на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Md Abu Alam
  Performance will speak about me
Translator, English to Bengali, Bengali to English, English to Bangla, Bangla to English, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Bangladesh Language, Bengali Language, Education, Pedagogy, Law, Patents, Trademarks, Copyright, Law (general), Business/Commerce, Civil Engineering, Marketing, Market Research, Human Resources, Conversation, Greetings, Letters, Econo ... Bengali
Бангладеш
54 points
Bengali на English
  jiban
  Medical, Law, Games, Apps, Education
Translator, English to Bengali, Bengali to English, Bengali, Computers, Technology, Law, Translation, Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Video Games, Apps, Bangla Translation Bangladesh, English to Bangla, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Subtitling, transcription, DTP, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, ইংরেজি থেকে বাংলা, Bengali Translator India, अंग्रेज़ी से हिंदी, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Bangla to English, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, ... Bengali
Бангладеш
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Saleh Chowdhury, Ph.D.
  NAATI Accredited 19 yrs in Medical Trans
Bengali Translation Bangladesh, Bengali Translator Bangladesh, Bangla Translation Bangladesh, Bangla Translator Bangladesh, Freelance Bengali Translation Bangladesh, Freelance Bangla Translation Bangladesh, Freelance Bengali Translator Bangladesh, Freelance Bangla Translator Bangladesh, Native Bengali Translator Bangladesh, Native Bangla Translator Bangladesh, Bengali Translation India, Bengali Translator India, Bangla Translation India, Bangla Translator India, Freelance Bengali Translation India, Freelance Bangla Translation India, Freelance Bengali Translator India, Freelance Bangla Translator India, Native Bengali Translator India, Native Bangla Translator India, Education, School, Marketing, Training, Government, Health, Science, Arts, Technical, Native, Unicode, Author, Commercial, BengaliTranslation, BanglaTranslation, BengaliTranslator, BanglaTranslator, Medical Translation Bengali, Medical Translation Bangla, Medical Translation India, Medical Translation Bangladesh, Health Care Translation Bangladesh, Health ... Bengali
Бангладеш
121 points
Bengali на English
Identity Verified   keshab
  fast with accuracy
Literature, Finance, Marketing, Advertisement, Social Science, Law, Education, Banking, Medical & other ... Hindi/Bengali
Индија
46 points
Bengali на English
Identity Verified   Quamrul Islam
  No compromise on quality !
English-Bengali expert translator, English to Bengali translation, English to Bengali quality translation, Translate into Bengali, Bengali solution, Bengali hub, Bengali Expert translator, Low-cost Bengali translation, Versatile Bengali translator, most reliable Bengali translator, skilled Bengali translator, Bengali translation at low cost, error-free Bengali translation, The best English-Bengali translator, The best English to Bengali translator, English to Bengali translator, Bengali to English freelance translator, Bangla to English freelance translator, English to Bangla freelance translator, Bengali to English translation, English to Bengali translation, Bengali to English translator, English to Bengali translator, Bangla to English translator, Bengali, English, translation, Bangla, Bangladesh, history, IT, culture, politics, business, economics, literature, Bengali webpage translation, software localization, Quamrul Islam, qislam, Bengali translator, Bangla translator, professio ... Bengali
Бангладеш
39 points
Bengali на English
Identity Verified   Lubain Masum
  Experience says it all! 6 yrs with UN
English to Bengali, Bengali Translator, Bangla Translator, Native Bengali Translator, Bengali Translator from Bangladesh, Bengali translator in Dhaka, Bengali translator from Dhaka, English to Bangla, English to Bangladeshi, Bengali-English Translator, English-Bengali Translator, Bangla-English Translator, English-Bangla Translator, Bangladeshi translator, Bangladeshi Bengali translator, Bangladeshi Bangla, Bangladeshi Bengali, Professional translator, Bengali professional translator, Bengali editor, Bangladeshi editor, Bengali professional editor, Bengali copy editor, Editor, Copy Editor, Sub-editor, Interpreter, Writer, Dhaka University graduate, International Relations, IR graduate, UN, United Nations, CARE, UNIC, Dhaka, HIV, HIV/AIDS, EDUCATION, CAREER, WHO, Violence against women, gender, environment, civil society, foreign policy, strategic studies, human rights, Journalist, reporter, media, development, NGO, Non-government organisation, health, religion, Newspaper, newsletter, m ... Bengali
Бангладеш
36 points
Bengali на English
Identity Verified   Swaiyam
  
Medical (Glioblastoma), Flavor industry, Bengali music, Craniosacral therapy, Reflexology, Clinical Studies, Pharmacology, Homeopathy, Alternative medicine, Press releases, Subtitling, Summary of Product Characteristics, Reiki, Trauma surgery, Dorn method ... English
Германија
0 points
Bengali на English
  vokian_inc
  ...for all your language needs!
Tamil, Telugu, Hindi, Punjabi, Urdu, Arabic, Right to Left DTP, DTP, German, Malayalam, Kanada, Bengali, Indian Languages, Asian Languages, ... English
Индија
0 points
Bengali на English
  linguainfo
  EN 17100 & ISO 9001:2015 Certified Co.
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Бизнис/Трговија (општо), Медицина (општо), Медицина: Здравствена заштита, Поезија & Литература, Право (општо), Право: Договор(и), Влада / Политика, Општо / Разговор / Честитки / Писма, Економија, Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии ... English
Обединето Кралство
0 points
Bengali на English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Обединето Кралство
0 points
Bengali на English
  Alex Denver
  Quality is our Native Language
, Автомобилство / Автомобили & Камиони, Медицина: Фармацевтски производи, Механика / Машинско инжинерство, Право: Договор(и), Инжинерство (општо), Готвење / Кулинарство, Градба / Градежништво, Компјутери: Софтвер, Бизнис/Трговија (општо), Медицина: Инструменти ... English
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Debjani Sarkar
  Full-time Professional Translator
Software Localization, Website Localization, Medical (Clinical Trial, Patient Information Booklet, Instrumets and Eqipments), Legal, Marketing, Finance, Business, Law, Safety & Hazard, Creative Translation, Operating Manual ... Bengali/English
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Soma Das
  Quality-on-time. Guaranteed.
English, Bengali, French, IT, technical, SOP, automobiles, machine tools, aviation manuals, medical, healthcare, legal, book translation, literature, art ... Bengali/English
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   onubad
  Fast and Accurate
Energy, Energie, Renewable Energy, Erneuerbare Energie, Power, Engineering, News, Nachricht, Website, Blog, Media, Environment, Umwelt ... Bengali/English
Германија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Hirendra Chatterjee
  Over 10 years in software and IT
software, IT, documentation, manual, user guide, business, technical, automobile, medical, pharmaceutical, insurance, finance ... English/Bengali
Индија
0 points
Bengali на English
  Momtazul Mohiuddin
  Professional Translator & Editor
English-Bengali-Hindi-Urdu-Arabic-Sanskrit ... Bengali
Бангладеш
0 points
Bengali на English
Identity Verified   PAUL DUMASS CHINNAPPAN
  TRANSLATION SOLVES GLOBAL ISSUES
MULTILINGUAL LANGUAGE SERVICE PROVIDER, TRANSLATION, INTERPRETATION, LOCALIZATION, DTP, RELIABLE, ACCURATE AND ON TIME ... English/Hindi
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Subhankar Chakrabarty
  I Love Language
Bengali, English to Bengali, Bengali translator, bangla, Bengali translation, professional Bengali translation, Bengali to English, hindi to Bengali, bn-in, bn-bd, bangla translation, En<>BN, Proz Certified, ATA Associate, medical, science, medical report, law, computer, technology, technical, letter, handwritten, certificate translation, marketing, legal translation, patent, software, IT, news, media, art, training, interpretation, SDL Trados, Wordfast, CAT, tmx, translation memory, Bengali localization, terminology, glossary, termwiki, Bengali DTP, Bengali truetype font, Bengali unicode font, ileap, shreelipi, ekushey ... Bengali
Индија
4 points
Bengali на English
Identity Verified   acetran
  Ace Translator
translation, translator, Hindi, English, UK English, US English, SEO, localization, adaptation, transcreation, proofreading, proof-reading, editing, editor, read-thru, Bengali translator, Marathi translator, Hindi translator, English-Hindi, Hindi-English, English-Bengali, Bengali-English, English(US)-English(UK), SDL Trados, Xliff, Wordfast Pro, MemoQ, French Translation, Spanish translation, finance, economics, marketing, website, tourism, journalism, business, accounts, financial report, securities, investment banking, technology, localisation, localization, website localization, website localisation, site-web, pagina web, market research, technical, Trados ... Hindi/English
Обединето Кралство
0 points
Bengali на English
Identity Verified   wordsmithin
  Fast and Accurate Translations
Indian language translators, certified translations in india, certified translations for uscis, order translation online, burmese translations, lao translations, malay translation, tamil translation, kannada translation, punjabi translation, medical translations, machine translation post editing, translation management software, work as a translator, translator job opportunities, hindi translations, translation of Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, Hindi Birth Certificate, Certified translation of punjabi birth certificate, german to English translation in punjab ... Panjabi/English
Индија
0 points
Bengali на English
  Neil Spencer
  Globalization through translation.
Рекламирање / Односи со јавноста, Медицина: Фармацевтски производи, Медицина: Инструменти, Медицина: Здравствена заштита, Медицина (општо), Метрологија, Нафтено инжинерство/наука, Печатење& Издаваштво, Спорт / Фитнес / Рекреација, Туризам & Патување, Превоз / Шпедиција, Компјутери (општо), Имиња (лично, компанија), Производство, Медиуми / Мултимедија, Механика / Машинско инжинерство, Компјутери: Софтвер, Електроника / Електроинжинерство, Инжинерство (општо), Инжинерство: Индустриско инжинерство, Финансии (општо), Општо / Разговор / Честитки / Писма, Географија, Човечки ресурси, Осигурување, Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право, Лингвистика, Менаџмент, Маркетинг / Истражување на пазар, Safety, Сметководство, ИТ (Информатичка технологија), Телеком(уникации) ... English/German Middle High (ca.1050-1500)
Соединети Американски Држави
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Anuj Panda
  "The power to be your best"
ALL LANGUAGE TRANSLATION, INTERPRETATION, LOCALIZATION, TRANSCRIPTION, VOICE-OVER, DUBBBING, SUBTITLING, SOFTWARE SOLUTIONS.......... ... Hindi/English
Индија
0 points
Bengali на English
Identity Verified   Subadra
  Translation and Typesetting Services
Indian, Asian, African and European languages service providers, DTP, Typesetting, Translation, Editing, Proofreading ... English/Tamil
Индија
0 points
Bengali на English
  Nabu921
  
Храна & Млечни производи, Маркетинг / Истражување на пазар, Бизнис/Трговија (општо), Механика / Машинско инжинерство, Право (општо), ИТ (Информатичка технологија), Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино, Козметика, Убавина, Компјутери: Софтвер, Компјутери: Хардвер, Кино, Филм, ТВ, Драма, Медицина (општо) ... English/Spanish
Соединети Американски Држави
0 points
Bengali на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search