Mc LEHM

Established in 1998
ProZ.com member since Nov 2002

Mc LEHM Traductores / McLEHM / Mc LEHM International

Вратете се на листата на нарачатели на услуги
Вашиот пристап до информациите во оваа евиденција на Blue Board е ограничен. За целосен пристап, разгледајте ги опциите за плаќање подолу.

Членство на ProZ.com
Членовите на ProZ.com имаат неограничен пристап на евиденцијаta на Blue Board. Тоа вклучува целосен пристап до контакт информациите на нарачателот на услуги, рејтингот на ВПС и коментарите внесени од нарачателот на услуги. Членовите на ProZ.com исто така имаат можност да поднесуваат апликација на нарачатели на услуги кои прифаќаат апликации од хонорарни преведувачи.


Browniz поени
Browniz поени се добиваат преку придонес на страницата на различни начини. Оние кои не се членови може да платат 50 browniz поени за да добијат пристап до една евиденција. (Откако ќе се плати, пристапот до евиденцијата (вклучувајќи ВПС и коментари) е траен.

Мора да сте пријавени за да заработите browniz.

Готовина од Proz.com паричник
Може да се внесат мали износи во Proz.com паричникот за да се употребат за купување права кои ги имаат само членовите, како што имате потреба при користење на страницата. Разгледување една евиденција на Blue Board чини 50 американски центи. (Откако ќе се плати, пристапот до евиденцијата (вклучувајќи ВПС и коментари) е траен).
Мора да сте регистрирани за да го користите паричникот.

Translator likelihood of working again (LWA) info
Overall:
4.9 121 entries
Past 12 months:
5 15 entries


Резиме на записи

Датум Вршител на услуги Service provider KudoZ - browniz Коментар ВПС Веројатност за повторна соработка
Jun 22
Ограничен пристап
26 - 741
5
May 26
Ограничен пристап
77 - 1462
5
May 23
Ограничен пристап
14 - 191
5
May 23
Ограничен пристап
4 - 599
5
Apr 29
Ограничен пристап
0 - 300
5
Mar 21
Ограничен пристап
45 - 535
5
Mar 1
Ограничен пристап
4 - 6
5
Mar 1
Ограничен пристап
0 - 300
5
Feb 22
Ограничен пристап
12 - 392
5
Jan 31
Ограничен пристап
4 - 300
5
Jan 17
Ограничен пристап
0 - 550
5
Jan 13
Ограничен пристап
0 - 350
5
Nov 28 '16
Ограничен пристап
40 - 300
5
Oct 31 '16
Ограничен пристап
8 - 2278
5
Sep 28 '16
Ограничен пристап
0 - 365
5
Jul 19 '16
Ограничен пристап
56 - 7404
5
Jul 12 '16
Ограничен пристап
0 - 300
5
May 25 '16
Ограничен пристап
46 - 300
5
May 3 '16
Ограничен пристап
414 - 215
5
May 2 '16
Ограничен пристап
4 - 3538
5
Apr 22 '16
Ограничен пристап
1073 - 19129
5
Mar 18 '16
Ограничен пристап
0 - 400
5
Feb 9 '16
Ограничен пристап
12 - 1457
5
Feb 1 '16
Ограничен пристап
388 - 1502
5
Jan 9 '16
Ограничен пристап
53 - 6193
4
Nov 24 '15
Ограничен пристап
0 - 460
5
Oct 20 '15
Ограничен пристап
4 - 506
5
Sep 28 '15
Ограничен пристап
54 - 730
5
Sep 8 '15
Ограничен пристап
517 - 2538
5
Jul 26 '15
Ограничен пристап
4 - 901
5
May 21 '15
Ограничен пристап
4 - 1043
5
May 20 '15
Ограничен пристап
1528 - 1352
3
May 11 '15
Ограничен пристап
1182 - 1568
5
Feb 19 '15
Ограничен пристап
0 - 755
5
Nov 25 '14
Ограничен пристап
581 - 3215
1
Mar 31 '14
Ограничен пристап
703 - 774
5
Jan 31 '14
Ограничен пристап
620 - 5375
5
Jan 13 '14
Ограничен пристап
63 - 2569
5
Jan 2 '14
Ограничен пристап
171 - 3853
5
Dec 31 '13
Ограничен пристап
125 - 2306
5
Nov 22 '13
Ограничен пристап
72 - 1176
5
Sep 18 '13
Ограничен пристап
215 - 1684
5
Sep 15 '13
Ограничен пристап
0 - 1479
5
Jul 31 '13
Ограничен пристап
2136 - 914
5
Jul 5 '13
Ограничен пристап
261 - 32389
5
Apr 5 '13
Ограничен пристап
47 - 3076
5
Oct 24 '12
Ограничен пристап
0 - 2120
5
Jul 13 '12
Ограничен пристап
4 - 846
5
Jul 6 '12
Ограничен пристап
227 - 604
5
Apr 26 '12
Ограничен пристап
16666 - 23395
5
Feb 16 '12
Ограничен пристап
80 - 2749
5
Oct 18 '11
Ограничен пристап
20 - 309
5
Jun 13 '11
Ограничен пристап
0 - 1650
5
May 28 '11
Ограничен пристап
223 - 1093
5
May 6 '11
Ограничен пристап
55 - 3789
5
May 2 '11
Ограничен пристап
5992 - 4484
5
Mar 22 '11
Ограничен пристап
1231 - 772
5
Jan 26 '11
Ограничен пристап
77 - 2184
5
Dec 28 '10
Ограничен пристап
56 - 1028
5
Dec 1 '10
Ограничен пристап
876 - 4867
5
Oct 31 '10
Ограничен пристап
328 - 7335
5
Jul 16 '10
Ограничен пристап
2078 - 38146
5
May 12 '10
Ограничен пристап
0 - 656
5
Dec 16 '09
Ограничен пристап
290 - 3241
5
Dec 16 '09
Ограничен пристап
919 - 4898
5
Dec 5 '09
Ограничен пристап
1520 - 3653
5
Dec 4 '09
Ограничен пристап
1073 - 19129
5
Oct 22 '09
Ограничен пристап
4056 - 15394
5
Oct 6 '09
Ограничен пристап
152 - 2258
5
Mar 24 '09
Ограничен пристап
555 - 10761
5
Feb 1 '09
Ограничен пристап
155 - 3635
5
Jan 17 '09
Ограничен пристап
105 - 1890
5
Oct 16 '08
Ограничен пристап
0 - 5
5
Sep 25 '08
Ограничен пристап
77 - 2184
5
Sep 20 '08
Ограничен пристап
2760 - 4235
5
Jun 27 '08
Ограничен пристап
0 - 80
5
Apr 10 '08
Ограничен пристап
18 - 4
5
Feb 19 '08
Ограничен пристап
368 - 301
5
Jan 19 '08
Ограничен пристап
68 - 1250
5
Jan 19 '08
Ограничен пристап
69 - 424
5
Dec 4 '07
Ограничен пристап
384 - 7513
5
Nov 6 '07
Ограничен пристап
3203 - 17291
5
Nov 5 '07
Ограничен пристап
401 - 6879
5
Oct 17 '07
Ограничен пристап
227 - 447
5
Oct 6 '07
Ограничен пристап
32 - 1808
5
Sep 26 '07
Ограничен пристап
1111 - 2320
5
Sep 25 '07
Ограничен пристап
213 - 1226
5
Jun 24 '07
Ограничен пристап
27 - 2
5
Jun 20 '07
Ограничен пристап
89 - 49
4
Jun 20 '07
Ограничен пристап
219 - 1678
5
Jun 19 '07
Ограничен пристап
819 - 2939
5
Apr 17 '07
Ограничен пристап
5992 - 4484
5
Mar 29 '07
Ограничен пристап
15402 - 23783
4
Jan 9 '07
Ограничен пристап
0 - 503
5
Oct 17 '06
Ограничен пристап
4 - 707
5
Oct 7 '06
Ограничен пристап
2072 - 1848
5
Sep 21 '06
Ограничен пристап
190 - 2860
5
Sep 14 '06
Ограничен пристап
431 - 2290
3
Jul 24 '06
Ограничен пристап
5401 - 38191
5
May 31 '06
Ограничен пристап
84 - 2889
5
May 13 '06
Ограничен пристап
76 - 3303
4
May 9 '06
Ограничен пристап
407 - 2313
5
Apr 21 '06
Ограничен пристап
23 - 2781
5
Dec 19 '05
Ограничен пристап
12466 - 12389
5
Nov 7 '05
Ограничен пристап
150 - 1254
5
Sep 1 '05
Ограничен пристап
414 - 215
5
Aug 12 '05
Ограничен пристап
926 - 93
5
Jun 6 '05
Ограничен пристап
0 - 653
5
Apr 19 '05
Ограничен пристап
50 - 520
4
Mar 25 '05
Ограничен пристап
74 - 3211
5
Feb 24 '05
Ограничен пристап
508 - 7893
4
Oct 22 '04
Ограничен пристап
209 - 4640
5
Jul 27 '04
Ограничен пристап
2148 - 3742
5
May 24 '04
Ограничен пристап
837 - 961
5
May 5 '04
Ограничен пристап
89 - 49
5
Dec 26 '03
Ограничен пристап
12 - 477
4
Dec 24 '03
Ограничен пристап
17821 - 266671
5
Aug 14 '03
Ограничен пристап
3829 - 2781
5
Jul 1 '03
Ограничен пристап
19 - 839
5
Apr 9 '03
Ограничен пристап
1152 - 1812
5
Mar 15 '03
Ограничен пристап
31 - 885
5

Имињата на членовите на ProZ.com се прикажани во сина боја.
Кликнете по имињата за да видите повеќе информации за лицата кои внеле записи.

Одрекување: ProZ.com не ја потврдува ниту гарантира точноста на записите. Персоналот на ProZ.com го задржува правото (но не презема обврска) да отстрани или измени содржина која е овде објавена. Персоналот на ProZ.com не ги разгледува предметите пред да се објават; нема модератор кој е постојано на должност, така што читателите внесуваат записи на сопствен ризик.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Your current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа