Dutch to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Dutch на English преведувачи и толкувачи » General fields

Dutch на English Tech/Engineering преведувачи (1228)
Dutch на English Art/Literary преведувачи (10839)
Dutch на English Medical преведувачи (499)
Dutch на English Law/Patents преведувачи (19439)
Dutch на English Science преведувачи (5165)
Dutch на English Bus/Financial преведувачи (1470)
Dutch на English Marketing преведувачи (428)
Dutch на English Other преведувачи (6386)
Dutch на English Social Sciences преведувачи (1600)

Dutch на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Dutch на English преведувачи: Сметководство
Dutch на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста
Dutch на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (216)
Dutch на English преведувачи: Земјоделство (356)
Dutch на English преведувачи: Стока / Сточарство (204)
Dutch на English преведувачи: Антропологија (283)
Dutch на English преведувачи: Археологија (203)
Dutch на English преведувачи: Архитектура (359)
Dutch на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство
Dutch на English преведувачи: Астрономија & Вселена (125)
Dutch на English преведувачи: Финансии (општо) (1143)
Dutch на English преведувачи: Автоматика & Роботика (239)
Dutch на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (630)
Dutch на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (343)
Dutch на English преведувачи: Ботаника (192)
Dutch на English преведувачи: Градба / Градежништво (553)
Dutch на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (1575)
Dutch на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (248)
Dutch на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (846)
Dutch на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (324)
Dutch на English преведувачи: Поезија & Литература (1124)
Dutch на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (1140)
Dutch на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода (557)
Dutch на English преведувачи: Телеком(уникации)
Dutch на English преведувачи: Компјутери (општо) (1089)
Dutch на English преведувачи: Компјутери: Хардвер (551)
Dutch на English преведувачи: Компјутери: Софтвер (953)
Dutch на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (565)
Dutch на English преведувачи: Право: Договор(и) (945)
Dutch на English преведувачи: Готвење / Кулинарство (847)
Dutch на English преведувачи: Козметика, Убавина (409)
Dutch на English преведувачи: Медицина: Стоматологија (155)
Dutch на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија
Dutch на English преведувачи: Економија (718)
Dutch на English преведувачи: Образование / Педагогија
Dutch на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство
Dutch на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (368)
Dutch на English преведувачи: Инжинерство (општо) (632)
Dutch на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (327)
Dutch на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (486)
Dutch на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (102)
Dutch на English преведувачи: Животна средина & Екологија (571)
Dutch на English преведувачи: Езотерични практики (176)
Dutch на English преведувачи: Рибарство
Dutch на English преведувачи: Фолклор (228)
Dutch на English преведувачи: Храна & Млечни производи
Dutch на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (140)
Dutch на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (343)
Dutch на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино
Dutch на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (121)
Dutch на English преведувачи: Генеалогија
Dutch на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (1247)
Dutch на English преведувачи: Генетика (110)
Dutch на English преведувачи: Географија
Dutch на English преведувачи: Геологија (106)
Dutch на English преведувачи: Влада / Политика (817)
Dutch на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност)
Dutch на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (628)
Dutch на English преведувачи: Историја (795)
Dutch на English преведувачи: Туризам & Патување (1877)
Dutch на English преведувачи: Човечки ресурси (815)
Dutch на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (266)
Dutch на English преведувачи: Осигурување (439)
Dutch на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (575)
Dutch на English преведувачи: Интернет, е-трговија (856)
Dutch на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност
Dutch на English преведувачи: Металургија / Лиење
Dutch на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (954)
Dutch на English преведувачи: Новинарство (795)
Dutch на English преведувачи: Недвижнини (435)
Dutch на English преведувачи: Право (општо) (1074)
Dutch на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (451)
Dutch на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина (343)
Dutch на English преведувачи: Лингвистика (754)
Dutch на English преведувачи: Превоз / Шпедиција (655)
Dutch на English преведувачи: Менаџмент (843)
Dutch на English преведувачи: Производство (372)
Dutch на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство (232)
Dutch на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар
Dutch на English преведувачи: Математика & Статистика (184)
Dutch на English преведувачи: Медицина (општо)
Dutch на English преведувачи: Медицина: Кардиологија (188)
Dutch на English преведувачи: Медицина: Инструменти (253)
Dutch на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (463)
Dutch на English преведувачи: Meteorology (43)
Dutch на English преведувачи: Метрологија
Dutch на English преведувачи: Војска / Одбрана (212)
Dutch на English преведувачи: Музика (606)
Dutch на English преведувачи: Имиња (лично, компанија)
Dutch на English преведувачи: Исхрана (324)
Dutch на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (213)
Dutch на English преведувачи: Друго (354)
Dutch на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (78)
Dutch на English преведувачи: Патенти (169)
Dutch на English преведувачи: Филозофија (386)
Dutch на English преведувачи: Физика (136)
Dutch на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (396)
Dutch на English преведувачи: Психологија (503)
Dutch на English преведувачи: Религија
Dutch на English преведувачи: Трговија на мало (328)
Dutch на English преведувачи: Safety (107)
Dutch на English преведувачи: SAP (107)
Dutch на English преведувачи: Наука (општо) (597)
Dutch на English преведувачи: Жаргон
Dutch на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (709)
Dutch на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација
Dutch на English преведувачи: Анкетирање
Dutch на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство
Dutch на English преведувачи: Зоологија (163)

Dutch на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Michael Joseph Wdowiak Beijer
  Well-researched, fluent texts.
patents, MJW Beijer, M.J.W. Beijer, Slator, Slate, Lilt, Lift, e-terminologist, ABBYY FineReader 11, SEPA direct debit, academisch, accountancy, Across, agriculture, algemene voorwaarden, algemene voorwaarden, american, annual reports, Apple, art, audit reports, automotive, banking, bedrijfsterminologie, begrippen, begrippenlijst, Beijer, Beijer Dutch-English Translator's Glossary, vertaler Nederlands-Engels, beleid, Belgium, bilingual, bilingual glossary creation, bouwprocessen, bouwspecificaties, brieven, British English, brochures, Brussels, business & commerce, business texts, CAT tool training, civil engineering, commercieel, company accounts, compliance, construction, contracten, contracts, converting PDFs, corporate finance, corporate terminology, corporate terminology, correspondentie, creative media, critical theory, desktop publishing, dictionary, downloaden, DTP, Dutch, Dutch and Belgian government bodies, Dutch to English, Dutch-English, Dutch-English glossary, Dutch-Englis ... English
Обединето Кралство
1263 points
Dutch на English
Identity Verified   Textpertise
  Highest WWA rating in Europe for NL-EN
Highest Willing to Work Again rating in Europe on Proz for the Dutch to English language pair. Wordsmiths, English experts, translation Dutch to English, translation Hebrew to English, editing, transcription, legal, medical, technical, CVs, CV's, resumes, forms, complex tables, catalogues, training manuals, user manuals, presentations, ghost-writing, copywriting, help with English, fix up English, layout advice, digital transcription, Dutch word processing, Hebrew word processing, help with language and logical flow of academic and scientific papers. Experten in Engels, vertalingen Nederlands-Engels, vertalingen Hebreeuws-Engels, redactie, transcriptie, rechtelijk, medisch, technisch, wetenschappelijk, CVs, formulieren, ingewikkelde tabellen, catalogi, training handboeken, gebruikershandleidingen, presentaties, spookschrijven, tekstschrijven, hulp met Engels, corrigeren van Engels, opmaak advies, digitale transcriptie, tekstverwerking in Nederlands, tekstverwerking in Hebreeuws. מומח ... English
Обединето Кралство
768 points
Dutch на English
Identity Verified   Tina Vonhof
  Legal and academic translation
ATIA, Alberta translators, Certified Dutch-English translator, Dutch translator, Editor, Academic translation, Business translation, Legal translation, Medical translation, Clinical trials translation ... Dutch/English
Канада
756 points
Dutch на English
Identity Verified   Christopher Smith
  "Met liefde gesmede zinnen"
commercial, logistics, military, technical ... English
Обединето Кралство
312 points
Dutch на English
Identity Verified   MoiraB
  Former chemist with creative flair
chemistry, nuclear, quality assurance, Safety, radioactive waste, waste management, steel, agriculture, livestock, environment, employment, labour market, animal husbandry ... English
Франција
254 points
Dutch на English
Identity Verified   Bruce Gordon
  Quality, deadlines and added value!
law, legal, contract, judgements, decisions, appeals, immigration law, taxation, commercial, disputes, inheritance law, classical music, CD notes, concert programs ... English
Обединето Кралство
145 points
Dutch на English
Identity Verified   Alexander Schleber
  *** When quality and speed count! ***
computers, software, printing, publishing, lighting, banking, business, finance, environmental science, technology in general, company presentations, websites, press releases, civil engineering, contracts, chemistry, automotive, technical marketing, railroads, logistics, engineering, ... German/English
Белгија
814 points
Dutch на English
Identity Verified   Francina
  Medical Linguist-Former Nurse
Medical linguist, Translation, Clinical Trials, Medical, pharmaceutical, healthcare, medical records, informed consent, patient information sheet, IND, NDA, CCMO Central Committee on Research inv. Human Subjects, MEC Medical Ehics Committee, medical diaries, scientific, medical linguist, human resources, travel, tourism, recreation, fitness, exercise, reading, writing, DTP, other, medical translations, Dutch to English translator, wordsmith, translation, Dutch, English, Dutch to English Translation Services, Dutch translator, Dutch translation, Nederlands naar Engels vertalen, vertalen, medisch, medische vertalingen, medisch vertaler, geneesmiddelenonderzoek, medisch, onderzoekmedicijnen, dagboekjes, vragenlijsten, enquêtes, onderzoeksprotocollen, METC Medisch-Ethische Commissie, CCMO, Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek, Medisch Ethische Toetsingscommissie, METC, webteksten, bijsluiters, Geneeskunde, farmacie, gezondheidzorg, personeelsbeleid, reizen, toerisme, ontspanning, leze ... English/Dutch
Соединети Американски Држави
325 points
Dutch на English
Identity Verified   BQuigley
  reliable, professional, fast
Information Technology, ICT, Technical, Computer, Software, Business, Marketing, Academic ... English
Холандија
70 points
Dutch на English
Identity Verified   Albert Stufkens
  Translation Facilitates Communication
law, business, human resources, advertising, promotional, organization, finance, notarial, sworn translations, beedigde vertalingen, pension issues ... Dutch/English
Холандија
210 points
Dutch на English
Identity Verified   Patrick Yancey
  The words don't know what hit 'em
IT, computers, software, Dutch, English, spanish, information technology, technical, translator, native English, native English speaker, Dutch to English, spanish to English, fast, reliable, high quality, ICT, communication, database, functional design, technical design, user's manual, network administration, specifications, large project, high volume, translator, vertaler, traductor, English, engels, inglés, anglais, Englisch, Übersetzer, legal, law, contract, contrato, overeenkomst, técnico, informatico, programa, program, quality, calidad, experience, experiencia, ervaring, kwaliteit, speed, fast, rápido, certified, accredité ... English
Канада
15 points
Dutch на English
Identity Verified   June Derlachter
  Flawless Dutch>English Translations
June Derlachter Vancouver, translation, translator, freelance, certified, Dutch-English, Dutch to English, Vancouver, insurance, contract, business, literature, ICBC, STIBC, proofread, edit ... English
Канада
8 points
Dutch на English
Identity Verified   Jamie Lingwood
  On a mission to rid world of Dinglish!
technical translation, technical translations, technical translator, transcreation, transcreatie, freelance, Dutch English, nativespeaker, native speaker, mother language, university degree, cambridge university, masters degree, engineering, real estate, property, mechanical engineering, aeronautical engineering, electrical engineering, IT, information technology, internet, e-commerce, software localization, software localisation, civil engineering, media, telecommunications, telecommunication, sales and marketing, business, commercial, high quality, English language, specialized, specialised, technical manuals, specifications, functional design, technical design, software development, user guides, user instructions, Trados, SDL, SDLX, Passolo, Adobe, Microsoft, MS Word, MS Excel, MS visio, MS Powerpoint, Adobe Acrobat, Adobe InDesign, Adobe illustrator, Adobe Photoshop, Multiterm, CAT, website translation, technische vertaling, technische vertalingen, technische vertaler, nederlands e ... English
Холандија
8 points
Dutch на English
  Joy Phillips
  quality, creativity, collaboration
translator, translation, Dutch to English, native English speaker, technology, innovation, policy, environment, architecture, open design, creative translation, copyediting, fast, accurate ... English
Холандија
8 points
Dutch на English
  Linda Gould
  All Things Technical
Dutch, flemish, English, automotive, engineering, mechanical, electrical, technical, manual, business, agricultural, veterinary ... English
Белгија
4 points
Dutch на English
Identity Verified   Lesley Gunn
  Dutch to English translator
Native English translator, native English Dutch to English translator, Dutch translator, native English proofreader, English translator, Dutch to English translations, online Dutch to English translations, reliable Dutch to English translator, professional Dutch to English translator, freelance Dutch to English translator, freelance English proofreader, reliable English proofreader, expert Dutch to English translator, online translator Dutch, online translation services, localised translation services, translation and proofreading services, reliable online translation service, Dutch to English translators, native English proofreaders, Dutch English translation, cheap translation services, professional translation services, ... English
Холандија
0 points
Dutch на English
Identity Verified   Anna Asbury
  Literary translation and transcreation
Dutch, English, chinese, mandarin, literature, publisher, novel, editing, proofreading, poetry, children, commercial, business, correspondence, letters, contracts, brochures, linguistics, classics, websites, wordfast, word, powerpoint, excel, articles, essays, books, fiction, non-fiction, latin, ancient greek, reports, webpages ... English
Обединето Кралство
0 points
Dutch на English
Identity Verified   orangeworld
  MA Biochemistry from Oxford University
translation, vertaling, vertalen, medisch, medical, cardiologie, biochemie, cardiology, gastroenterology, oncology, gynaecology, neurology, ENT, orthopaedics, rheumatology, biochemistry, Dutch, English, ICF, PIL, SPC, medische vertaling, medical translation, ... Dutch/English
Обединето Кралство
100 points
Dutch на English
Identity Verified   Anne Lee
  Proficient in legal NL-EN jargon
contracts, politics, law, surveys, research, sociology, Flemish/Dutch interpreter ... Dutch/English
Обединето Кралство
93 points
Dutch на English
  Peter van der Hoek
  High quality and a heart for deadlines.
translation, Spanish, English, Dutch, fast, reliable, on time, professional, expertise, experience, language, languages, vertalen, vertalingen, Spaans, Nederlands, Engels, traducciones, holandés, inglés, español, rápido, confiable, snel, betrouwbaar, spanish to English translator, English to spaish translations, English to spanish translation, English to Dutch translator, English to Dutch translation, English to Dutch translations, spanish to Dutch translator, spanish to Dutch translation, spanish to Dutch translations, deadline, altijd, afleveren, aflevering, delivery, deliver, service, technical, technisch, técnicas, técnica, technische, manual, manuals, handboek, handboeken, gebruiksaanwijzing, gebruiksaanwijzingen, manuales, household appliances, línea blanca, huishoudapparaten ... English/Dutch
Венецуела
39 points
Dutch на English
Identity Verified   Larry Salas
  Accurate and affordable
business, marketing, Dutch, spanish, government, finance, law, hi-tech, localization, globalization, legal, literature, psychology, real estate, papiamento, papiamentu, English, translation, translations, Dutch to English, Spanish to English, Papiamentu to English, Papiamento to English, business, business translations, certified translator, marketing translations, NL>EN, ES>EN, ESP>EN, PAP>EN, EN>PAP, Dutch translator, Spanish translator, Papiamentu translator, Papiamento translator, vertaler, Engels, vertaling, Nederlands naar Engels, Spaans naar Engels, Papiamento naar Engels, Papiamentu naar Engels ... Dutch/English
Соединети Американски Држави
37 points
Dutch на English
Identity Verified   Nicole Coesel
  Multilingual, Experienced & Professional
English, Dutch, Spanish, German, French, Russian, translation, translater, translator, translations, interpreter, interpreters, quick, service, quick service, reliable, rush, rush job, job, jobs, assignment, assignments, fast turnaround, reliable, turnaround, reliable, quote, quotes, freelance, freelancer, quotation, rate, rates, in-house, online, on-line, on-site, onsite, EN-NL, NL-EN, DE-EN, DE-NL, ES-EN, ES-NL, fast, professional, experienced, financial, law, legal, contract, contracts, agreement, agreements, real estate, , tenders, tender documents, general business, projects, project management, assignment, assignments, cooperation, collaboration, project, project assignment, project assignments, responsive, proactive, pro-active, business, marketing, safe, secure, reliable, responsive, response, communication, communicative, book translations, book, books, Engels, Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Russisch, vertaling, vertalor, vretaler, vertaler, vertaling, vertalingen, tolk, to ... Dutch/English
Холандија
20 points
Dutch на English
Identity Verified   Annabel Rautenbach
  For fast, accurate translations
afrikaans translator, Dutch to English translator, English to afrikaans translator, domestic violence translator, accountant translator, tourism, literature, social sciences, philosophy, children's books, fast, accurate translations, affordable translations, legal translations, good translator, excellent translator, cheap translator, EU documents experience, experienced IT translator, Telecommunications translator, medical translator, contracts translations, legal documents translations, native English translator legal translator nederlands naar engels vertaler, nederlands vertaler, juridische vertaler ... English/Afrikaans
Јужна Африка
216 points
Dutch на English
Identity Verified   David Sheehan
  Subtle and sharp with a deep perspective
English, Nederlands, francais, history, psychology, theology, popular science ... English
Холандија
0 points
Dutch на English
  Michelle Kuijpers
  Perfect Translations En/Du-Du/En
English, Dutch, websites, advertising, brochures, translation, editor, editing, proofreading, copywriter, business reports, translator, soccer, novels, website, book, translator, editor, ict, business, marketing, sales, translation services, ... Dutch/English
Холандија
0 points
Dutch на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search