English to Finnish преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

English на Finnish преведувачи и толкувачи » General fields

English на Finnish Tech/Engineering преведувачи (3869)
English на Finnish Art/Literary преведувачи (1048)
English на Finnish Medical преведувачи (1460)
English на Finnish Law/Patents преведувачи (11393)
English на Finnish Science преведувачи (12965)
English на Finnish Bus/Financial преведувачи (282)
English на Finnish Marketing преведувачи (8745)
English на Finnish Other преведувачи (5799)
English на Finnish Social Sciences преведувачи (151)

English на Finnish преведувачи и толкувачи » Specific fields

English на Finnish преведувачи: Сметководство (146)
English на Finnish преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста
English на Finnish преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (41)
English на Finnish преведувачи: Земјоделство
English на Finnish преведувачи: Стока / Сточарство (71)
English на Finnish преведувачи: Антропологија (79)
English на Finnish преведувачи: Археологија (55)
English на Finnish преведувачи: Архитектура
English на Finnish преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (244)
English на Finnish преведувачи: Астрономија & Вселена (33)
English на Finnish преведувачи: Финансии (општо) (320)
English на Finnish преведувачи: Автоматика & Роботика (119)
English на Finnish преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (317)
English на Finnish преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (116)
English на Finnish преведувачи: Ботаника (63)
English на Finnish преведувачи: Градба / Градежништво (232)
English на Finnish преведувачи: Бизнис/Трговија (општо)
English на Finnish преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (119)
English на Finnish преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии
English на Finnish преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство
English на Finnish преведувачи: Поезија & Литература
English на Finnish преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (414)
English на Finnish преведувачи: Текстил / Облека / Мода (260)
English на Finnish преведувачи: Телеком(уникации)
English на Finnish преведувачи: Компјутери (општо) (495)
English на Finnish преведувачи: Компјутери: Хардвер (262)
English на Finnish преведувачи: Компјутери: Софтвер (461)
English на Finnish преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (257)
English на Finnish преведувачи: Право: Договор(и) (234)
English на Finnish преведувачи: Готвење / Кулинарство
English на Finnish преведувачи: Козметика, Убавина (218)
English на Finnish преведувачи: Медицина: Стоматологија (69)
English на Finnish преведувачи: Медиуми / Мултимедија
English на Finnish преведувачи: Економија (229)
English на Finnish преведувачи: Образование / Педагогија (325)
English на Finnish преведувачи: Електроника / Електроинжинерство
English на Finnish преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (156)
English на Finnish преведувачи: Инжинерство (општо) (300)
English на Finnish преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (177)
English на Finnish преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (284)
English на Finnish преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (54)
English на Finnish преведувачи: Животна средина & Екологија (248)
English на Finnish преведувачи: Езотерични практики (46)
English на Finnish преведувачи: Рибарство (29)
English на Finnish преведувачи: Фолклор (88)
English на Finnish преведувачи: Храна & Млечни производи (304)
English на Finnish преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (169)
English на Finnish преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (185)
English на Finnish преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (369)
English на Finnish преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (43)
English на Finnish преведувачи: Генеалогија
English на Finnish преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (383)
English на Finnish преведувачи: Генетика (38)
English на Finnish преведувачи: Географија
English на Finnish преведувачи: Геологија
English на Finnish преведувачи: Влада / Политика (252)
English на Finnish преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (136)
English на Finnish преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (234)
English на Finnish преведувачи: Историја
English на Finnish преведувачи: Туризам & Патување (671)
English на Finnish преведувачи: Човечки ресурси (248)
English на Finnish преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (83)
English на Finnish преведувачи: Осигурување
English на Finnish преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (170)
English на Finnish преведувачи: Интернет, е-трговија
English на Finnish преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (76)
English на Finnish преведувачи: Металургија / Лиење (38)
English на Finnish преведувачи: ИТ (Информатичка технологија)
English на Finnish преведувачи: Новинарство (255)
English на Finnish преведувачи: Недвижнини (103)
English на Finnish преведувачи: Право (општо) (266)
English на Finnish преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право
English на Finnish преведувачи: Право: Оданочување & Царина (81)
English на Finnish преведувачи: Лингвистика (257)
English на Finnish преведувачи: Превоз / Шпедиција
English на Finnish преведувачи: Менаџмент (201)
English на Finnish преведувачи: Производство
English на Finnish преведувачи: Бродови, пловење, поморство (66)
English на Finnish преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (490)
English на Finnish преведувачи: Математика & Статистика
English на Finnish преведувачи: Медицина (општо) (308)
English на Finnish преведувачи: Медицина: Кардиологија
English на Finnish преведувачи: Медицина: Инструменти (157)
English на Finnish преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (195)
English на Finnish преведувачи: Meteorology (3)
English на Finnish преведувачи: Метрологија (9)
English на Finnish преведувачи: Војска / Одбрана (67)
English на Finnish преведувачи: Музика
English на Finnish преведувачи: Имиња (лично, компанија)
English на Finnish преведувачи: Исхрана (131)
English на Finnish преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (57)
English на Finnish преведувачи: Друго (94)
English на Finnish преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (109)
English на Finnish преведувачи: Патенти (70)
English на Finnish преведувачи: Филозофија (85)
English на Finnish преведувачи: Физика (35)
English на Finnish преведувачи: Печатење& Издаваштво (145)
English на Finnish преведувачи: Психологија (132)
English на Finnish преведувачи: Религија
English на Finnish преведувачи: Трговија на мало (123)
English на Finnish преведувачи: Safety
English на Finnish преведувачи: SAP (61)
English на Finnish преведувачи: Наука (општо) (221)
English на Finnish преведувачи: Жаргон (50)
English на Finnish преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн.
English на Finnish преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација
English на Finnish преведувачи: Анкетирање (81)
English на Finnish преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (56)
English на Finnish преведувачи: Зоологија

English на Finnish translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Jussi Rosti
  TR+PROOF: Finance / Business / EU
Finnish, käännöstoimisto, translator, translation agency, polish, portuguese, English, finance, investments, sijoitukset, varainhoito, rahastot, KIID, avaintietoesite, wealth management, business management, trados, winalign, puola suomi, kääntäjä, security, turvallisuus turvavarusteet, tietoturva, väestönsuojelu, EU ... Finnish
Финска
1049 points
English на Finnish
Identity Verified   Juha Valtonen
  Reliable, professional and effective.
Finnish, English, trados, Finnish translator, Finnish translators, Finnish translation, Finnish games testing, software testing, English to Finnish, English to Finnish translation, television, documentaries, business, gaming, online casinos, casino games, gambling, poker, slot machines, marketing, hotel, catering, restaurant, menus, logistics, automotive, military, translation, experience, household appliances, computer, modem, manuals, IT and software localisation, printer manuals, navigation systems, navigation software, owner manuals, OM translation, automotive translation, editing, localization, travel, tourism, proofreading, editing, travel & tourism, Internet, websites, transcreation, across, MemoQ, Studio 2014, certified pro, proz pro, Google Android, google, paper industry, paper machines, consumer electronics, power tools, electronics, käännökset, kääntäminen, käännös, kääntäjä, ylioppilastodistus, yo-todistus, matriculation examination, moderator, moderaattori, facebook moder ... Finnish
Обединето Кралство
208 points
English на Finnish
Identity Verified   Sami Mills Seppälä
  Authorised translator English to Finnish
software, documentation, antivirus, data security, data protection, information security, multimedia, gaming, online gaming, PC, consoles, PS2, Xbox, Xbox 360, Nintendo, mobile, online, commercial, marketing, philosophy, scotland, general, localisation, tietoturva, tietosuoja, subtitling, titlevision ... Finnish
Обединето Кралство
110 points
English на Finnish
Identity Verified   Pietari Valtonen
  Prompt, professional and reliable.
IT, technical documentation, subtitling, business, technical, engineering, tourism, marketing, copywriter, automotive, owner's manual, owner manuals, hardware, software, printers, home appliances, monitors, Q/A, trucks, warranties, realiable, fast, qualified, experienced, multiple languages, multilingual, white goods, reason codes, digital camera, photography, video, audio, web sites, localization, strings, bug reporting, telephony, testing, tester, JIRA, interpretation, tulkkaus, interpreter, tulkki, Finnish-English, English-Finnish, czech-Finnish, slovak-Finnish, Finnish-czech, slovak-czech, suomi-englanti, englanti-suomi, tsekki-suomi, suomi-tsekki, slovakki-suomi, suomi-slovakki, finština, slovenština, překladatel, tlumočník, manuály, dokumentace, webové stránky, uživatelské příručky, uživatelské manuály, překlady z finštiny, profesionální ... Finnish
Република Чешка
147 points
English на Finnish
Identity Verified   Merja Jauhiainen
  MA in translation & cultural competence
English, Finnish, translation, education, environment, marketing, market research, tourism, travel, cooking, business, annual report, advertising, corporate communication, literature, theology ... Finnish
Финска
71 points
English на Finnish
Identity Verified   Erkki Pekkinen
  Ex-Aussie forester+various lang.combos
Forestry, forest industries, education, natural sciences, telecom, IT, contracts, patents, Finnish, English, german, swedish ... English/Finnish
Финска
110 points
English на Finnish
Identity Verified   Niina Lahokoski
  Your IT & Video Game Translator
localization, software localization, video game localization, Finnish translator, Finnish localization, Finnish game localization, website localization, website translation, games, video games, console games, computer games, game translation, game localisation, game localization, video game translation, videospiele, lokalisierung von videospielen, spielelokalisierung, gaming, video game, video games, kääntäjä, suomen kielen kääntäjä, käännös, käännökset, lokalisointi, pelikäännökset, pelien kääntäminen, pelikäännös, pelikääntäjä, videopelit, tietokonepelit, konsolipelit, dokumentation, dokumentaatio, instruction manual, bedienungsanleitung, help, online help, hilfe, ohjeet, ohje, nintendo, sony, microsoft, xbox, playstation, electronic arts, ps2, ps3, ps4, psp, xbox 360, xbox one, nintendo ds, nintendo 3ds, Nintendo wiiu, wiiu, ps vita ... Finnish
Финска
36 points
English на Finnish
Identity Verified   Jaakko Heikkila
  MA degree and a technical mindset
English to Finnish technical documentation, Finnish technical translations, technology, electronics, automotive, vehicle, IT, computer, pc, industrial, networks, jaakko heikkilä kääntäjä ... Finnish
Финска
35 points
English на Finnish
Identity Verified   FinlandFinnish
  
, Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство, Печатење& Издаваштво, Фотографија/Слика (& Графичка уметност), Медицина (општо), Медицина: Инструменти, Медицина: Фармацевтски производи, Компјутери: Софтвер, Кино, Филм, ТВ, Драма, Биологија (-техника, -хемија, микро-), Генетика ... Finnish
Финска
8 points
English на Finnish
Identity Verified   Leena Kinnunen
  Your link with Finland
Finnish, technology, technical, automotive, mechanical, engineering, manufacturing, consumer, electronics, office, equipment, tools, printers, website, software, IT, helpfiles, telecommunications, presentations, PowerPoint, marketing, sales, business, questionnaires ... Finnish
Обединето Кралство
8 points
English на Finnish
Identity Verified   Hannele Franklin
  Responsive, fast and accurate
business, management, marketing, advertising, manuals, appliances ... Finnish
Соединети Американски Држави
7 points
English на Finnish
Identity Verified   Antti Saarilahti
  Translator and proofreader EN>FI ZH>FI
translator, translation, editor, editing, proofreader, proofreading, language translator, language translation, language translation services, professional translation services, professional translation, professional translator, professional translation service, professional translations, professional translating services, professional online translation services, translation service provider, professional editor, professional editing, professional proofreader, professional proofreading, freelancer, freelancer translator, freelance translation, professional freelancer, professional freelance translator, professional freelance translation, Finnish, localization, localisation, Finnish localization, Finnish localisation, professional Finnish localization, professional Finnish localisation, Finnish translation, Finnish translator, professional Finnish translation, professional Finnish translator, Finnish language translation, Finnish language translator, professional Finnish language trans ... Finnish
Финска
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Tapio Närhi
  Reliable deliveries ahead of deadline.
translator, Finnish, English, swedish, technology, industry, manuals, reports, localization ... Finnish
Финска
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Timothy Kestrel
  Professional Language Services
Finnish, IT, computers, technology, software, localization ... Finnish
Обединето Кралство
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Milla Hyttinen
  Translator/Copywriter | Marketing & IT
Finnish, translation, Finnish translation, English to Finnish translation, Finnish translations, Finnish copywriting, Finnish translator, Finnish copywriter, copywriter, copywriting, editing, proofreading, review, subtitling, transcreation, software localization, video games, computer games, console games, mmo, localization, advertising, advertising copy, sales copy, marketing, business, e-commerce, IT, computers, pc, consumer electronics, electronics, tech, technology, travel and tourism, hotel descriptions, user manuals, cameras, mobile phones, smartphones, apps, mobile apps, camcorders, DVD, film, MA, university degree, websites, website translation, website localization, technical documentation, digital cameras, DSLR, printers, scanners, audio equipment, documentaries, tv shows, tv series, dvd extras, photoshop, html, web design, nintendo, sony, microsoft, canon, playstation, wii, xbox, psp, nds, 3ds, kääntäjä, englanti-suomi-kääntäjä, englanti-suomi, englanti-suomi-käännös, käännö ... Finnish
Финска
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Pauliina Pietilä
  LOCALIZARD - Localization Wizard
lokalisointi, auktorisoitu, auktorisoidut käännökset, todistus, CV, curriculum vitae, IT, ohjelmisto, sovellus, käyttöopas, verkkosivut, Internet, mobiili, multimedia, trados, markkinointi, hakukoneoptimointi, esite, lehdistötiedote, raportti, sopimus, lääketiede, valmisteyhteenveto, turismi, matkailu, matkaopas, kosmetiikka, muoti, vaatetus, käsityö, lapset, koulutus, localisation, localization, authorised, authorized, authorised translations, certificate, diploma, computers, IT, telecommunications, software, application, user guide, website, Internet, web, mobile, multimedia, business, business correspondence, marketing, search engine optimization, SEO, promotional material, catalogue, press release, report, contract, medical, medical translations, summary of product characteristics, SmPC, tourism, travel, tourist guide, cosmetics, fashion, clothing, handicrafts, kids, children, education, training, ordinateur, logiciel, manuel d'utilisation, site Internet, Internet, multimédia, comm ... Finnish
Финска
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Shamien
  Games & Apps Localisation
computers, electronics, IT, appliances, manuals, RPG, fantasy, gaming, games, hardware, apps, software, localisation, video games, Finnish, translation, applications, science fiction, paranormal, parapsychology, occultism, mobile ... Finnish/English
Финска
4 points
English на Finnish
Identity Verified   anttim
  Accuracy, clarity, creativity
Finnish, English, German, academic, technical, business, marketing ... Finnish
Соединети Американски Држави
0 points
English на Finnish
Identity Verified   Sergio Guillén
  Top quality delivered on time
language translator, language translation, language translation services, professional translation services, professional translation, professional translator, professional translation service, professional translations, professional translating services, professional online translation services, translation service provider, translation agency, translation agencies, translating agencies, spanish translation agency, Finnish translation agency, professional translation agency, language translation agency, best translation agencies, document translation agency, professional document translation services, documentation translation services, document translation services, document translation service, translation services for business, business translation services, business translations, translation localization services, local translation services, localization service providers, localization translation services, localization services, website localization, software translation services ... Spanish/Finnish
Финска
0 points
English на Finnish
  Desmond O'Rourke
  PROFESSIONAL JOBS PERSONALLY HANDLED
Finnish-English, English-Finnish, law, patents, discovery, deposition, business, medical, pharmaceutical, arts, architecture, transcripts, INS, USCIS, sociology, journalism, genealogy, interpreting, copywriting, advertising, voice-overs ... English
Соединети Американски Држави
435 points
English на Finnish
  Veli-Matti Valimaa
  Technical, medical, business for 25 yrs
tekniikan käännös, englanti suomi, English to Finnish, English into Finnish, aus deutsch ins finnischen, translator, technical translator, technical, mechanical, engineering, machines, robots, computers, hardware, software, programming, maintenance, VCR, audio, appliance, cars, trucks, sports, golf, manual, brochure, standard, directive, text, report, contract, agreement, medical, medical diagnostics, medical equipment, radiology, neurophysiology, telecommunications, automation Keywords: English to Finnish translator, Finnish game translator, Finnish software translator, Finnish subtitler, Finnish games translator, Finnish casino translator, Finnish poker translator, Finnish it translator, Finnish softwares translator, Finnish computer translator, Finnish website translator, Finnish websites translator, Finnish web translator, Finnish web site translator, Finnish app translator, Finnish application translator, Finnish apps translator, Finnish applications translator, Finnish computer g ... English/Finnish
Соединети Американски Држави
204 points
English на Finnish
Identity Verified   Tina Jylhä
  Specialized in User Manuals
user manuals, instruction manuals, bedienungsanleitungen, user guides, construction, marketing, mechanical, engineering, advertising, product information, history, automation, manufacturing, technische übersetzerin, schwerpunkt technik, archeology, web pages, software, hardware, electronics, tools, machines, electric devices, entertainment, household appliances, business, contracts, supplier letters, transport, industry, English-Finnish, german-Finnish, romanian-Finnish, Swedish-Finnish, translator, übersetzer, übersetzerin, traducatoara, traductora, översättare, romania-suomi kääntäjä, romanian-Finnish, englanti-suomi, Deutsch-Finnisch, Englisch-Finnish, englanti-suomi, saksa-suomi, espanja-suomi, Rumänisch-Finnisch, übersetzungen, româna-finlandeza, romana-finlandeza, Spanish-Finnish, Spanisch-Finnisch, espanol-finlandes legal texts, contracts, contratos, textos legales, escrituras, testamentos, patentes ... Finnish
Шпанија
56 points
English на Finnish
Identity Verified   Sari Hellsten
  
English-Finnish, English to Finnish, English into Finnish, englanti-suomi, Dutch-Finnish, Dutch to Finnish, Dutch into Finnish, Nederlands-Fins, hollanti-suomi, hollanti-suomi kääntäjä, hollannin kielen kääntäjä, käännöksiä hollannin kielestä, translator, vertaler Fins, vertalingen Fins, kääntäjä, käännöspalveluja, proofreading Finnish, Finnish proofreading, correctiewerk Fins, proeflezen Fins, kielentarkistusta, oikolukua ... Finnish
Холандија
54 points
English на Finnish
Identity Verified   Antti Korhonen
  Linguistic and healthcare professional
kääntäjä, käännös, käännökset, translation, translations, translator, freelance, freelance translator, medical translation, medical translations, traduction, traducteur, psychologue, enseignant, free-lance, lääketieteen käännös, lääketieteen käännökset, psykologian käännös, psykologian käännnökset, psykologia, psykologi, psychology, medical, psychologist, opettaja, teacher, englanti, ranska, English, French, Francais, Antti Korhonen, Korhonen Antti ... Finnish
Финска
52 points
English на Finnish
Identity Verified   Markku
  18 years experience in technical transla
electronics, software, mechanics, instruments, cars, tractors, excavators, machines, Internet, html, equipment, OCR, manuals, operating instructions, pumps, devices, medical instruments, machinery, hydraulics, pneumatics ... Finnish
Финска
50 points
English на Finnish
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search