English to Greek преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

English на Greek преведувачи и толкувачи » General fields

English на Greek Tech/Engineering преведувачи (13791)
English на Greek Art/Literary преведувачи (2832)
English на Greek Medical преведувачи (314)
English на Greek Law/Patents преведувачи (686)
English на Greek Science преведувачи (3918)
English на Greek Bus/Financial преведувачи (2322)
English на Greek Marketing преведувачи (2135)
English на Greek Other преведувачи (20526)
English на Greek Social Sciences преведувачи (4556)

English на Greek преведувачи и толкувачи » Specific fields

English на Greek преведувачи: Сметководство
English на Greek преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (1067)
English на Greek преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (201)
English на Greek преведувачи: Земјоделство (269)
English на Greek преведувачи: Стока / Сточарство (110)
English на Greek преведувачи: Антропологија (353)
English на Greek преведувачи: Археологија (345)
English на Greek преведувачи: Архитектура
English на Greek преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (684)
English на Greek преведувачи: Астрономија & Вселена
English на Greek преведувачи: Финансии (општо) (1036)
English на Greek преведувачи: Автоматика & Роботика (187)
English на Greek преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (550)
English на Greek преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (453)
English на Greek преведувачи: Ботаника (151)
English на Greek преведувачи: Градба / Градежништво (465)
English на Greek преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (1119)
English на Greek преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (202)
English на Greek преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (979)
English на Greek преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство
English на Greek преведувачи: Поезија & Литература (1057)
English на Greek преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма
English на Greek преведувачи: Текстил / Облека / Мода
English на Greek преведувачи: Телеком(уникации)
English на Greek преведувачи: Компјутери (општо)
English на Greek преведувачи: Компјутери: Хардвер
English на Greek преведувачи: Компјутери: Софтвер
English на Greek преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (544)
English на Greek преведувачи: Право: Договор(и) (826)
English на Greek преведувачи: Готвење / Кулинарство (699)
English на Greek преведувачи: Козметика, Убавина
English на Greek преведувачи: Медицина: Стоматологија (236)
English на Greek преведувачи: Медиуми / Мултимедија (792)
English на Greek преведувачи: Економија (777)
English на Greek преведувачи: Образование / Педагогија (1155)
English на Greek преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (458)
English на Greek преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (355)
English на Greek преведувачи: Инжинерство (општо) (544)
English на Greek преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (244)
English на Greek преведувачи: Механика / Машинско инжинерство
English на Greek преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (86)
English на Greek преведувачи: Животна средина & Екологија (587)
English на Greek преведувачи: Езотерични практики (120)
English на Greek преведувачи: Рибарство (54)
English на Greek преведувачи: Фолклор (191)
English на Greek преведувачи: Храна & Млечни производи
English на Greek преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (92)
English на Greek преведувачи: Мебел / Домаќински уреди
English на Greek преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (665)
English на Greek преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (73)
English на Greek преведувачи: Генеалогија (57)
English на Greek преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма
English на Greek преведувачи: Генетика
English на Greek преведувачи: Географија
English на Greek преведувачи: Геологија
English на Greek преведувачи: Влада / Политика
English на Greek преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (239)
English на Greek преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (636)
English на Greek преведувачи: Историја (734)
English на Greek преведувачи: Туризам & Патување (1589)
English на Greek преведувачи: Човечки ресурси (495)
English на Greek преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки
English на Greek преведувачи: Осигурување (250)
English на Greek преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка
English на Greek преведувачи: Интернет, е-трговија (694)
English на Greek преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (184)
English на Greek преведувачи: Металургија / Лиење (56)
English на Greek преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (649)
English на Greek преведувачи: Новинарство
English на Greek преведувачи: Недвижнини (291)
English на Greek преведувачи: Право (општо)
English на Greek преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право
English на Greek преведувачи: Право: Оданочување & Царина
English на Greek преведувачи: Лингвистика (697)
English на Greek преведувачи: Превоз / Шпедиција
English на Greek преведувачи: Менаџмент (534)
English на Greek преведувачи: Производство (207)
English на Greek преведувачи: Бродови, пловење, поморство (204)
English на Greek преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (703)
English на Greek преведувачи: Математика & Статистика
English на Greek преведувачи: Медицина (општо) (965)
English на Greek преведувачи: Медицина: Кардиологија (259)
English на Greek преведувачи: Медицина: Инструменти (367)
English на Greek преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (575)
English на Greek преведувачи: Meteorology (30)
English на Greek преведувачи: Метрологија
English на Greek преведувачи: Војска / Одбрана
English на Greek преведувачи: Музика (476)
English на Greek преведувачи: Имиња (лично, компанија) (144)
English на Greek преведувачи: Исхрана
English на Greek преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (130)
English на Greek преведувачи: Друго (213)
English на Greek преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (59)
English на Greek преведувачи: Патенти (151)
English на Greek преведувачи: Филозофија (476)
English на Greek преведувачи: Физика (188)
English на Greek преведувачи: Печатење& Издаваштво (234)
English на Greek преведувачи: Психологија (564)
English на Greek преведувачи: Религија (262)
English на Greek преведувачи: Трговија на мало (141)
English на Greek преведувачи: Safety (60)
English на Greek преведувачи: SAP (61)
English на Greek преведувачи: Наука (општо)
English на Greek преведувачи: Жаргон
English на Greek преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн.
English на Greek преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (385)
English на Greek преведувачи: Анкетирање
English на Greek преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (146)
English на Greek преведувачи: Зоологија (147)

English на Greek translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Nick Lingris
  The word is my oyster
lexicography translation dictionaries reference books computers social studies localization ... Greek
Обединето Кралство
6141 points
English на Greek
Identity Verified   Spiros Doikas
  Dip. Trans. IoL (En-Gr)
Greek manual translator, Greek fax translator, Greek printer translator, Greek laptop translator, Greek hardware translator, Greek software translator, Greek website translator, computers, IT translator, localization, localizer, manuals, computer manual, laptop manual, printer manual, fax manual, telephone manual, telecommunications, Greek Localization, Greek web site translation, palmtops, PDAs, Pocket PCs, information technology, internet, medical. ... Greek
Грција
3901 points
English на Greek
Identity Verified   Vicky Papaprodromou
  hellenic wings in translation
literature, education, history, journalism, device-manuals, software, hardware, tourism, food ... Greek
Грција
3292 points
English на Greek
Identity Verified   STAMATIOS FASSOULAKIS
  Professionalism coupled with experience
automotive engineering, μηχανική του αυτοκινήτου, cars, αυτοκίνητα, trucks, φορτηγά, service manuals, βιβλιάρια συντήρησης, technical articles, τεχνικά άρθρα, physics, φυσική, mathematics, μαθηματικά, mechanical engineering, μηχανολογία, engineering general, γενική μηχανική, ectromedical equipment, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά ιατρικά μηχανήματα, home appliances service and user manuals, βιβλιάρια συντήρησης και χειρισμού οικιακών συσκευών. ... Greek/English
Грција
937 points
English на Greek
  Betty Revelioti
  High Quality Translations- DipTrans CIoL
translation, translator, translate, English, Greek, greece, metafrasi, metafrastis, freelance, freelancing, freelancer, website, web, software, technology, science, pc, html, xml, internet, high quality, quality, professional, diploma, fast, reliable, law, medicine, EU, NATO, games, adults, IT, technology, dictionary, language, services, computer, traduttore, traduzioni, sdlx, trados, software, hardware, online, ... Greek
Грција
455 points
English на Greek
  dimigr73
  Always wanted more? You found it!
English to Greek, automotive, cars, trucks, motorcycles, heavy machinery, agriculture engineering, cameras, computer games, mechanical engineering, engineering, heavy industry, production line machinery, mobile phones, printers, TV, technical, IT, telecommunications, telecom, software localization, consumer electronics, home appliances, video games, games localization, Nintendo Wii, Nintendo DS, Playstation, PS3, PC, owner's manuals, service manuals, training manuals, e-learning courses, sales courses ... Greek
Грција
348 points
English на Greek
Identity Verified   Dimitris Mantas
  MSc in Translation/MCIL/12-y experience
Greek, translation, certified Greek translations, certified Greek translator, translator, Greek translation, Greek translator, English to Greek, Greek to English, μεταφράσεις, μετάφραση, μεταφραστής, μεταφραστές, ιατρικές μεταφράσεις, ιατρική μετάφραση, τεχνικές μεταφράσεις, τεχνική μετάφραση, οικονομικές μεταφράσεις, οικονομική μετάφραση, Greek translator, English Greek translation, Greek English translation, Greek translator, English Greek translator, translations, Greek translation, Greek translations, translation, English Greek translator, technical, localization, medical, pharmaceutical, technical, IT, manuals, Greek native, mantas-translations, medical-translations, financial, localization, fast service, medical translation, translation services, professional translation services, business translation, business translation services, English Greek translation, English Greek ... Greek
Грција
283 points
English на Greek
Identity Verified   Alexandros Mouratidis
  Quality translations - Delivered on time
Greek translator, English to Greek, English to Greek translators, Greek translations, Manuals, Technical, IT, Computers, Software Localization, Website localization, localization, Computer hardware, printers, mobile phones, peripherals, instruction manuals, user guides, instruction guides, user manuals, technical translation, translation, translator, Greek, it manuals expert, technical translation ... Greek
Грција
244 points
English на Greek
Identity Verified   Epameinondas Soufleros
  For clients who require excellence.
English-Greek, Greek-English, French-Greek, English to Greek, Greek to English, French to Greek, translation, localization, subtitling, editing, proofreading, translator, localizer, subtitler, subtitlist, proofreader, glossotechnema, Epameinondas Soufleros, Epaminondas Soufleros, Nondas Soufleros ... Greek
Грција
228 points
English на Greek
Identity Verified   Eleni Bouchli
  Breaking language barriers for you
μετάφραση, ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, translation, ιατρική μετάφραση, φαρμακευτικά, medical translation, pharmaceuticals, proofreading, editing, διόρθωση, επιμέλεια Greek to English, English to Greek, French to Greek, Italian to Greek, technical translation, τεχνική μετάφραση, legal translation, νομική μετάφραση, insurance, ασφαλιστικός, psychology, contracts, συμβάσεις, law, electrical engineering, electronics engineering, computers, medical ... Greek
Грција
202 points
English на Greek
Identity Verified   Kettie Nossis
  21 years of pro translation experience
English Greek translations, Greek English translations, English Greek proofreading, Greek translation, Greek translator, English Greek Translator, Greek English Translator, philosophy, religion, science, IT/software, children's books, technical manuals, tourism, sports, voice over recordings, voice over recording, Greek voice over recordings, Greek voice over recording, fast service, eager to work in new fields, professional work, translation, proofreading, Trados Studio 2011. ... Greek
Грција
183 points
English на Greek
Identity Verified   Georgios Tziakos
  CIoL-certified, 7 years of experience
Greek, Greek translation, English to Greek translation, English to Greek translator, Greek to English translation, user guides, Greek translator, facebook, apps, commercials, smartphone, android, iphone, ipad, games, childrens' literature, literature, software, localization, slang, history, war, marketing, SEO, SEM, philosophy, fairytales, advertising, technology, advertisements, military, mysticism, esoteric, role-playing games, ads, computer games, IT, medieval, video games, comics, anime, fantasy, manuals, sci-fi, science fiction, electronics, telecommunications, internet, poetry, education, psychoanalysis, ecology, nutrition, cooking, religion, folklore, εφαρμογές, μεσαιωνικός, ελληνικά, αγγλικά, μεταφραστής αγγλικών, μεταφραστής αγγλικής, τεχνολογία, παιδική λογοτεχνία, λογοτεχνία, επιχώρια προσαρμογή, αργκό, ιστορία, πόλεμος, φιλοσοφία, παραμύθια, στρατιωτικός, μυστικισμός, απόκρυφος, πνευματισμός, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια στον υπολογιστή, βιντεοπαιχνίδια, κόμικς, άνιμε, φαντασ ... Greek
Шпанија
160 points
English на Greek
Identity Verified   Ioanna Karamitsa
  Legal translations (MCIL, Dip.Trans)
translation, translations, proofreading, editing, chartered institute of linguists, Greek translations, translate into Greek, legal translations, tender translations, tender translation, translate legal documents, translation of legal text, legal document, translate, contract translation, translate agreements, translate contracts, Laws, rules and regulations of the Hellenic Republic and the Republic of Cyprus into English, Competition Law, Corporate Law, Compliance, and Bankruptcy, supporting documents and exhibits, sworn statements, forensic reports, criminal records, expert opinions, annual financial statements, minutes of meetings, articles of incorporation, financial/corporate agreements, certificates, accounting reports, medical records, case-law, powers of attorney, Legal documents Greek, Cypriot and other international courts, regarding alimony, settlements, family trust deeds, last wills & testaments, actions for divorce, custody, Investment Brochures, Prospectuses & Fund fact ... Greek
Холандија
152 points
English на Greek
Identity Verified   Paraskevas Stavrakos
  Technical translations of high quality
German Greek translation, English Greek translator, technical translation, mechanical engineering translation ... Greek
Грција
124 points
English на Greek
Identity Verified   Angeliki Papadopoulou
  
archeology, history, investments, advertising, legal, financial, marketing, banking, tourism, psychology, medical, Greek translations, English translations, trados, DTP, Greek translator ... Greek/English
Грција
397 points
English на Greek
Identity Verified   Anastasia Giagopoulou
  EN>EL | Technical & Commercial, BA, MA
medical Greek translations, ιατρικές μεταφράσεις ελληνικά, alternative medicine Greek translations, εναλλακτική ιατρική, Greek translator, λογοπαίγνια, wordplay, translation, μετάφραση, heating-cooling systems Greek translations, θέρμανση-κλιματισμός μετάφραση ελληνικά, English to Greek translation studies, UMIST, English to Greek technical translations, τεχνική μετάφραση, English to Greek cosmetics, καλλυντικά, οδηγίες καλλυντικά μετάφραση, κρέμα προσώπου, face, anti aging, γήρανση, θερμαντικά σώματα, panel radiators, σώματα μπάνιου, towel radiators, boiler, λέβητας, food, restaurants, menu, English to Greek translations recipes, mezedes, tavern, συνταγές, μενού, εστιατόριο, μεζέδες, κουζινα, cuisine, traditional, παραδοσιακό, συσκευές, English to Greek translator appliances, Greek freelancer, μεταφράσεις, technical translations, τεχνικές μεταφράσεις, ρεφλεξολογία, reflexology, βελονισμός, accupuncture, αιθέρια έλαια, essential oils, μεταπτυχιακές σπουδές, UMIST, English to Greek tran ... Greek
Грција
92 points
English на Greek
Identity Verified   Sophia Fourlari
  Experience & knowledge at your service
Science, Technology, Internet, Computer engineering, Education, Telecommunications, Networks, Mobile Telephony, Electronics, Electrical Engineering, Advertisement, Commerce, Medicine ... Greek
Грција
90 points
English на Greek
Identity Verified   Mary Keramida
  Details make the difference
Greek, English, technical translation, subtitles, movies, films, Professional, proofreader, technology, tourism, language, manuals, technical context, websites, sites, education, Greece, brochures, management, financial, economy, marketing, business, App, Social media, English UK, English US, proofreading, texts, linguistics, article, website, business, internet, software, computers, technology, applications, software, IT, ... Greek
Грција
51 points
English на Greek
  Evdoxia Renta
  Greek Proofreading Expert
Greek, translation, psychology, computers, IT, English, proofreading, editing, telecom, medical, pharmaceuticals, human resources, LQA, FQA, Post-editing, style guide writing, hr, human resources, management, policies, code of conduct, code of ethics, διόρθωση, μετάφραση, επιμέλεια, psychometrics, HR, marketing, psychotherapy, back translation, inverse translation, review, monolingual editing, bilingual editing, MTPE, certified translation ... Greek
Обединето Кралство
50 points
English на Greek
  Tessy_vas
  167 IQ
Greek translations, Greek translator, Law Greek translations, Biology and Medicine Greek translations, Literature and poetry Greek translations, Religion and Theology Greek translations, legal texts Greek translations, Memorandum & Articles of Association, BoD Minutes, Patents, Greek translation patents, contracts Greek translation, environmental and energy Greek translations, Greek translations contracts, translate tenders, Greek translation services, translate in Greek, renewable sources of energy Greek translations, environmental Greek translations, culinary and food Greek translations, uefa Greek translations, cosmetics Greek translations, military Greek translations, law Greek translations, art Greek translations, Greek translation services, computer texts Greek translation, manuals Greek translation, tourism Greek translations, environmental issues Greek translations, art Greek translations, government gazzette translations, Greek translation, share pledge agreement, financial st ... Greek
Германија
40 points
English на Greek
Identity Verified   Anastasia Vronteli
  Chemist MSc, PhD
English, Greek, translation, scientific, technical, chemistry, chemical engineering, pharmaceuticals, biology, environment, ecology, botany, food science, science, physics, laboratory, Safety, msds, biotechnology, cosmetics, materials ... Greek
Грција
32 points
English на Greek
Identity Verified   Ioannis Chatzilaris
  I love my job and I am good at it!
Greek, localization, arts, science, mathematics, plants, food, music, media, geography, tourism, botanics, paper, software, zoology, anthropology, psychology, printing, subtitling, astronomy, editing, proofreading, history, mechanics, Greek translation, economy, sports, machinery, tools, EU, culinary, wine, architecture, translator, freelancer, Greek freelance translator, Greek translator, Greek proofreader, Greek reviser, translations into Greek, Greek financial translator, Greek business translator, Greek marketing translator, Greek business translations, Greek marketing translations, Greek IT translation, English into Greek translation, French into Greek translation, English into Greek, French into Greek, contract law, economy, management, business, finance, banking, accounting, marketing, PR, training, corporate communication, surveys, human resources, European Union, computers, IT, website localization, website localisation, software localisation, software localization, revision, ... Greek
Финска
32 points
English на Greek
Identity Verified   geokokkinou
  
business, finance, banking, economics, management ... Greek
Грција
20 points
English на Greek
Identity Verified   Danai Roussou
  Good value & great quality
English-Greek, economic, reliable, fast, efficient, Spanish, French, CAT tool, Greek, Spanish, translation, marketing, cost efficient, Informatics, specialised, Modern Greek, inverse translation, good rates, localisation, website, proofreading ... Greek
Шпанија
16 points
English на Greek
Identity Verified   Maria Roussou
  Freelance translator, MITI. EN & ESP→GR
Greek, translation, subtitling. ... Greek
Кипар
4 points
English на Greek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search