English to Norwegian преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

English на Norwegian преведувачи и толкувачи » General fields

English на Norwegian Tech/Engineering преведувачи (3941)
English на Norwegian Art/Literary преведувачи (729)
English на Norwegian Medical преведувачи (10943)
English на Norwegian Law/Patents преведувачи (3786)
English на Norwegian Science преведувачи (1471)
English на Norwegian Bus/Financial преведувачи (4108)
English на Norwegian Marketing преведувачи (3790)
English на Norwegian Other преведувачи (944)
English на Norwegian Social Sciences преведувачи (2220)

English на Norwegian преведувачи и толкувачи » Specific fields

English на Norwegian преведувачи: Сметководство (77)
English на Norwegian преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (435)
English на Norwegian преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (31)
English на Norwegian преведувачи: Земјоделство (69)
English на Norwegian преведувачи: Стока / Сточарство (68)
English на Norwegian преведувачи: Антропологија (66)
English на Norwegian преведувачи: Археологија (56)
English на Norwegian преведувачи: Архитектура (46)
English на Norwegian преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (194)
English на Norwegian преведувачи: Астрономија & Вселена (31)
English на Norwegian преведувачи: Финансии (општо) (176)
English на Norwegian преведувачи: Автоматика & Роботика (52)
English на Norwegian преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (255)
English на Norwegian преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (54)
English на Norwegian преведувачи: Ботаника (49)
English на Norwegian преведувачи: Градба / Градежништво (114)
English на Norwegian преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (391)
English на Norwegian преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (48)
English на Norwegian преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (98)
English на Norwegian преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (93)
English на Norwegian преведувачи: Поезија & Литература (322)
English на Norwegian преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (426)
English на Norwegian преведувачи: Текстил / Облека / Мода (208)
English на Norwegian преведувачи: Телеком(уникации) (312)
English на Norwegian преведувачи: Компјутери (општо) (469)
English на Norwegian преведувачи: Компјутери: Хардвер (201)
English на Norwegian преведувачи: Компјутери: Софтвер (425)
English на Norwegian преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (236)
English на Norwegian преведувачи: Право: Договор(и) (102)
English на Norwegian преведувачи: Готвење / Кулинарство (185)
English на Norwegian преведувачи: Козметика, Убавина (180)
English на Norwegian преведувачи: Медицина: Стоматологија (66)
English на Norwegian преведувачи: Медиуми / Мултимедија (390)
English на Norwegian преведувачи: Економија (193)
English на Norwegian преведувачи: Образование / Педагогија (270)
English на Norwegian преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (209)
English на Norwegian преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (83)
English на Norwegian преведувачи: Инжинерство (општо) (241)
English на Norwegian преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (77)
English на Norwegian преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (136)
English на Norwegian преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (29)
English на Norwegian преведувачи: Животна средина & Екологија (135)
English на Norwegian преведувачи: Езотерични практики (22)
English на Norwegian преведувачи: Рибарство (55)
English на Norwegian преведувачи: Фолклор (64)
English на Norwegian преведувачи: Храна & Млечни производи (236)
English на Norwegian преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (49)
English на Norwegian преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (154)
English на Norwegian преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (283)
English на Norwegian преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (34)
English на Norwegian преведувачи: Генеалогија (26)
English на Norwegian преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (258)
English на Norwegian преведувачи: Генетика (24)
English на Norwegian преведувачи: Географија (91)
English на Norwegian преведувачи: Геологија (42)
English на Norwegian преведувачи: Влада / Политика (148)
English на Norwegian преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (124)
English на Norwegian преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (197)
English на Norwegian преведувачи: Историја (178)
English на Norwegian преведувачи: Туризам & Патување (471)
English на Norwegian преведувачи: Човечки ресурси (217)
English на Norwegian преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (62)
English на Norwegian преведувачи: Осигурување (41)
English на Norwegian преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (85)
English на Norwegian преведувачи: Интернет, е-трговија (264)
English на Norwegian преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (51)
English на Norwegian преведувачи: Металургија / Лиење (8)
English на Norwegian преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (387)
English на Norwegian преведувачи: Новинарство (172)
English на Norwegian преведувачи: Недвижнини (104)
English на Norwegian преведувачи: Право (општо) (206)
English на Norwegian преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (47)
English на Norwegian преведувачи: Право: Оданочување & Царина (25)
English на Norwegian преведувачи: Лингвистика (189)
English на Norwegian преведувачи: Превоз / Шпедиција (185)
English на Norwegian преведувачи: Менаџмент (135)
English на Norwegian преведувачи: Производство (73)
English на Norwegian преведувачи: Бродови, пловење, поморство (54)
English на Norwegian преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (365)
English на Norwegian преведувачи: Математика & Статистика (39)
English на Norwegian преведувачи: Медицина (општо) (266)
English на Norwegian преведувачи: Медицина: Кардиологија (35)
English на Norwegian преведувачи: Медицина: Инструменти (104)
English на Norwegian преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (156)
English на Norwegian преведувачи: Meteorology (5)
English на Norwegian преведувачи: Метрологија (9)
English на Norwegian преведувачи: Војска / Одбрана (53)
English на Norwegian преведувачи: Музика (200)
English на Norwegian преведувачи: Имиња (лично, компанија) (40)
English на Norwegian преведувачи: Исхрана (100)
English на Norwegian преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (117)
English на Norwegian преведувачи: Друго (104)
English на Norwegian преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (23)
English на Norwegian преведувачи: Патенти (57)
English на Norwegian преведувачи: Филозофија (62)
English на Norwegian преведувачи: Физика (39)
English на Norwegian преведувачи: Печатење& Издаваштво (90)
English на Norwegian преведувачи: Психологија (97)
English на Norwegian преведувачи: Религија (89)
English на Norwegian преведувачи: Трговија на мало (69)
English на Norwegian преведувачи: Safety (22)
English на Norwegian преведувачи: SAP (33)
English на Norwegian преведувачи: Наука (општо) (112)
English на Norwegian преведувачи: Жаргон (50)
English на Norwegian преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (168)
English на Norwegian преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (213)
English на Norwegian преведувачи: Анкетирање (65)
English на Norwegian преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (45)
English на Norwegian преведувачи: Зоологија (35)

English на Norwegian translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Per Bergvall
  Automotive, PC, IT: Fast, high quality
PC, software, IT, hardware, automotive, hospitality, electronics, electrics, military, technology, photography, imaging, underwater, ipad, iphone ... Norwegian
Норвешка
2240 points
English на Norwegian
Identity Verified   Svein Hartwig Djaerff
  Lawyer/LL.M/MBA, experienced in many biz
Technical, mechanical, electric, electronic, machinery, heavy machinery, trucks cars, legal, law, contracts, banking, finance, Computer hardware, software, localization, Technik, Mechanik, Elektrisch, Elektronisch, Maschinen, Lastwagen, Lkw, Autos, Recht, Kontrakte, Bank, Finanz ... Norwegian
Норвешка
1312 points
English на Norwegian
Identity Verified   Joachim Stene
  Sworn translator - IT/Law/Engineering
oversetterbyrå, statsautorisert translatør, Norwegian, English to Norwegian, Norwegian translator, Norwegian translation, Norwegian translations, swedish, danish, translation, translations, translator, technical, tech, IT, business, marketing, trados, studio, norway, native, instruments, engineering, machines, terminology, technical translations, legal translations, finance ... Norwegian
Норвешка
516 points
English на Norwegian
Identity Verified   Ivan Eikås Skjøstad
  ::When Entering the Norwegian Market::
Norwegian copywriter, content marketing, SEO, translator, tekstforfatter, reviewer, marketing translator, recognized industry standards, SGML, XML, HTML, XLIFF, SDLXLIFF (Studio's native format for translation), OpenDocument files; straight text files; source code files, such as Java and Microsoft .NET; Microsoft Word, Excel, and PowerPoint, SDL Studio 2014, some Adobe file formats, such as PDF, FrameMaker, InDesign, and InCopy, Norwegian copywriter, DAB, manuals, printers, computers, scanner, mobile phone, memoq, Norwegian translator ... Norwegian/Norwegian (Bokmal)
Норвешка
861 points
English на Norwegian
Identity Verified   Per Riise
  Quality & terminology priority
Norwegian translation service, Norwegian translation agency, "Norwegian translation service", "Norwegian translation agency", English Norwegian translator, Norwegian translator, Norwegian copywriter, translate English Norwegian, Norwegian translations, Norwegian English translation, translation English to Norwegian, English to Norwegian translation, translation English Norwegian, engelsk norsk oversetter, engelsk norsk oversettelse, oversetterbyrå, oversettelse, dansk norsk oversetter, dansk norsk oversettelse, dansk norsk oversetter bureau, svensk norsk översättning, svensk norsk översättare, English, Norwegian, danish, swedish, technical, art, social science, politics, history, IT, automotive, software, localization, localize, norsk, engelsk, svensk, dansk, cars, manual, manuals, översättare, översetning, översetting, översättelse, översettning, oversetting, oversetter, oversettelse, oversettelser ... Norwegian
Норвешка
375 points
English на Norwegian
Identity Verified   Hege Jakobsen Lepri
  Great Linguistic Experiences
Italian to Norwegian, English to Norwegian, translation, quality translation, well-written translations, Norwegian Lessons, Norwegian Toronto, sociology, pedagogy, legal documents, education, political science, technical descriptions, translation in Canada, tourism (w/ history- art history), Norwegian localization ... Norwegian
Канада
332 points
English на Norwegian
Identity Verified   Vedis Bjørndal
  Business, law, technical, and medical
No omissions, no additions, no mistranslations ... Norwegian
Норвешка
259 points
English на Norwegian
Identity Verified   Ronny Nielsen
  Quality translations on time!
Norwegian, English, spanish, swedish, danish, freelance, translator, translation, subtitling, transcription, business, commerce, government, politics, EU, consultant, consulting, real estate, localization, technology, computers, technical, engineering, law, patent, contracts, paper manufacturing, medical, sports, tourism, TV, movies, series, design, telecommunications, general ... Norwegian
Доминиканска Република
131 points
English на Norwegian
Identity Verified   Solfrid Lokslid
  
software, Norwegian, English, german, translation, translator, oversettelse, oversetter, norsk, engelsk, pc, mac, graphic, arts, scandinavian, desktop publishing, DTP, QA, localization, proofreading, danish, swedish, dansk, svensk, Adobe, InDesign, Illustrator, Photoshop, Quark, Acrobat, Wordfast, manual, strings, Transit Satellite PE, bruksanvisning, advertising, reklame, brochure, brosjyre, subtitles, subtitling, undertekster, undertitler, retail, commerce, web sites, marketing, toys, computer, hardware, printer, machinery, butikk, handel, nettsted, markedsføring, leketøy, datamaskin, maskinvare, skriver, maskin ... Norwegian
Соединети Американски Држави
76 points
English на Norwegian
Identity Verified   Toralf Mjelde
  Accredited EN-NO translator
English to Norwegian, professional translator, freelance translator, specialism, specialize, travel, tourism, public relations, media, film, TV, cinema, marketing, PR, English-Norwegian, general English, conversation, Norwegian-English, translation, quality, deadline, rate, rates, Norwegian, native, language, reliable, accredited, accreditation, NAATI, USA, Norway, knowledge, experience, understanding, Wordfast, Trados, editing, proofreading, award-winning ... Norwegian
Соединети Американски Држави
66 points
English на Norwegian
Identity Verified   Cecilie Brauer
  Fast & efficient!
Native Norwegian, Norsk, Norway, Norge, Medisinsk, Farmasøytisk, Medical, medicine, Veterinary, Animal Science, physical therapy, Agriculture, Equine Industry, Forestry, Horticulture, Media, Travel, Tourism, Hospitality, Real Estate, Infomercials, Commercials, Immigration, Pharmaceutical, Technical, SPC, Label, PIL, Oversetter, Translator, Professional, Voice Over, Photography, Dubbing, Alignment ... Norwegian
Соединети Американски Држави
48 points
English на Norwegian
Identity Verified   Tone Halling
  Consistency, accuracy, fluency. TRADOS
Medical software, medical equipment, IVD, Software help, software documentation, error messages, medical, marketing, advertising, technical user manuals, tourism, music, literature ... Norwegian
Норвешка
14 points
English на Norwegian
  Norskpro
  Creative-Technical-Accurate-Timely
architecture, construction, design, engineering, technical, technology, constructive, history, city, building, planning, tunnel construction, railway, urbanism, art, tourism ... Norwegian/English
Шведска
160 points
English на Norwegian
  Halvor Halvorsen
  Sworn translator, top experience
judicial, literature, law, marketing, technical, business, agreements, legal, technology, computers, internet, IT, oil, mechanical, medical, pharmaceutical, Norwegian, English ... English/Norwegian
Норвешка
117 points
English на Norwegian
  Anita Girard-Skarstein
  Excellent timing and emphasis on details
English, Norwegian, French, Danish, Swedish, translation, proofreading, editing, transcreation, localization, creative writing, IT, legal, accountancy, medical, pscyhology, crime scene, forensic science, crime prevention, tourism, travel, science, investigation, culinary arts, gastronomy ... Norwegian/English
Франција
36 points
English на Norwegian
  Micha Reisel
  Experience counts!
translator, proofreader, editor, medical, dentistry, psychology, games, manuals, QA, localization, web sites, online training, legal, IT, software, hardware, genealogy, publishing, multilingual, Norwegian, Swedish, Danish, Dutch, English, French, German, EMEA, patient leaflets, SPC, PIL, IFU, user manuals, medical, pharmaceutical, medical devices ... Norwegian/Dutch
Израел
139 points
English на Norwegian
Identity Verified   Kristian Vike Pedersen
  On time and the way you want it!
Norwegian, Norsk, labor economics, welfare, marketing, fantasy, RPG, Computers, Gaming, Casino, Kasino, Translations into Norwegian, copywriter, Oversettelser til norsk, experience, Trados, quality, English to Norwegian translator, hardware, software, Word, Excel, PDF, PC, business, MSDS, finance, apps, apper, app, MemoQ, Norwegian translations, app translations, Localization, IT translation, Norwegian Marketing translation, Transcreation, Marketing, SEO ... Norwegian/Norwegian (Bokmal)
Норвешка
16 points
English на Norwegian
Identity Verified   Erik Wallace
  Quality translations - on time
Norwegian, English, Danish, Swedish, thai, dansk, svensk, norsk, efficient, disciplined, thorough, quality, freelance, team, language expert, translator, translation, experience, experienced, trados, wordfast, quality, Norwegian translator, English translator, English to Norwegian translator, translator, hardware, software, Trados, Wordfast, Word, Excel, PDF, oversetting, manuals, korrektur, edit, redigering, freelance, media, Trados workbench, Trados TagEditor, Trados sdlx, pc, computers, business, finance, medical, QA, oversettelse, proofread, tourism, specialist, across, xtm, smartling, Norwegian translator, English translator, English to Norwegian translator, linguistic, services, software, Norwegian, English, pc, mac, computers, hardware, electronics, elektronikk, scandinavian, skandinavisk, desktop publishing, DTP, QA, localization, software localization, quality assurance, project, prosjekt, project management, proofreading, editing, Adobe, Photoshop, MS, Across, Office, Word, W ... Norwegian/English
Тајланд
16 points
English на Norwegian
  Frank Ekeberg
  18+ years of quality translations
art, music, computer, pc, electronics, subtitles, html, multimedia, audio, audiovisual, technology, data, video, dvd, cd, web, internet, software, localization, localisation ... Norwegian
Норвешка
278 points
English на Norwegian
Identity Verified   Eivind Lilleskjaeret
  Sleep better!
technical, IT, PC, computer, telecommunications, software, machinery, finance ... Norwegian
Норвешка
207 points
English на Norwegian
Identity Verified   anebjordal
  15 years experience
Биологија (-техника, -хемија, микро-), Медицина: Здравствена заштита, Медицина: Инструменти, Медицина: Фармацевтски производи, Медиуми / Мултимедија, Поезија & Литература, Интернет, е-трговија, Географија, Животна средина & Екологија, Козметика, Убавина, Готвење / Кулинарство, Хемија; Хемиска наука/инжинерство, Медицина (општо), ... Norwegian
Еквадор
195 points
English на Norwegian
Identity Verified   Kjell Thornes
  No nonsense
Norwegian, norsk, noruego, spanish, español, castellano, catalan, katalansk, web-sites, web, internet, business, traducción, translation, translator, tourism, turismo, management, linguistics, sports, food, automotive, guide, nettsteder, nett, internett, bedriftsledelse, lingvistikk, sport, bil, sitios web, internet, traductor, manual, busca, busco ... Norwegian
Шпанија
107 points
English на Norwegian
Identity Verified   Ellen-Marie Kristiansen Ritchie
  Professional - 20 years experience
Technical Translations, Proofreading, Translation, Norwegian Translator, Norwegian Translation, Translator, Proofreader, Car User Manuals, User Manuals for Consumer Goods, TV, Video, DVD, Film Review, Product Description, Computer Related Text, Marketing, GPS, Questionnaires, Web Sites, Food, Travel, General Text, Children's Literature, Children's Games, Norwegian, Swedish, Danish, English Translations ... Norwegian
Норвешка
72 points
English на Norwegian
Identity Verified   Terje Soerensen
  I'm also a lawyer and senior lecturer
Сметководство, Рекламирање / Односи со јавноста, Образование / Педагогија, Човечки ресурси, Осигурување, Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право, Менаџмент, Маркетинг / Истражување на пазар, Туризам & Патување, Бизнис/Трговија (општо), Економија, Финансии (општо), Инвестиции / Хартии од вредност, Право: Договор(и), Право (општо), Право: Оданочување & Царина ... Norwegian
Шведска
54 points
English на Norwegian
Identity Verified   Nils Elvemo
  Financial and technical skills
Financial, technical, business, marketing, household electronics, prospectus, mutual funds, stock market, terminology ... Norwegian
Норвешка
48 points
English на Norwegian
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search