English to Tagalog преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

English на Tagalog преведувачи и толкувачи » General fields

English на Tagalog Tech/Engineering преведувачи (3941)
English на Tagalog Art/Literary преведувачи (729)
English на Tagalog Medical преведувачи (10943)
English на Tagalog Law/Patents преведувачи (3786)
English на Tagalog Science преведувачи (1471)
English на Tagalog Bus/Financial преведувачи (4108)
English на Tagalog Marketing преведувачи (3790)
English на Tagalog Other преведувачи (944)
English на Tagalog Social Sciences преведувачи (2220)

English на Tagalog преведувачи и толкувачи » Specific fields

English на Tagalog преведувачи: Сметководство
English на Tagalog преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста
English на Tagalog преведувачи: Космика / Авијација / Вселена
English на Tagalog преведувачи: Земјоделство (80)
English на Tagalog преведувачи: Стока / Сточарство (26)
English на Tagalog преведувачи: Антропологија (31)
English на Tagalog преведувачи: Археологија (24)
English на Tagalog преведувачи: Архитектура (37)
English на Tagalog преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (135)
English на Tagalog преведувачи: Астрономија & Вселена
English на Tagalog преведувачи: Финансии (општо) (208)
English на Tagalog преведувачи: Автоматика & Роботика (34)
English на Tagalog преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (98)
English на Tagalog преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (78)
English на Tagalog преведувачи: Ботаника
English на Tagalog преведувачи: Градба / Градежништво (62)
English на Tagalog преведувачи: Бизнис/Трговија (општо)
English на Tagalog преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (43)
English на Tagalog преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии
English на Tagalog преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (74)
English на Tagalog преведувачи: Поезија & Литература (276)
English на Tagalog преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (241)
English на Tagalog преведувачи: Текстил / Облека / Мода
English на Tagalog преведувачи: Телеком(уникации)
English на Tagalog преведувачи: Компјутери (општо) (265)
English на Tagalog преведувачи: Компјутери: Хардвер (128)
English на Tagalog преведувачи: Компјутери: Софтвер (215)
English на Tagalog преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (137)
English на Tagalog преведувачи: Право: Договор(и)
English на Tagalog преведувачи: Готвење / Кулинарство
English на Tagalog преведувачи: Козметика, Убавина
English на Tagalog преведувачи: Медицина: Стоматологија
English на Tagalog преведувачи: Медиуми / Мултимедија (193)
English на Tagalog преведувачи: Економија (128)
English на Tagalog преведувачи: Образование / Педагогија (240)
English на Tagalog преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (80)
English на Tagalog преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (29)
English на Tagalog преведувачи: Инжинерство (општо) (107)
English на Tagalog преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (42)
English на Tagalog преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (56)
English на Tagalog преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука
English на Tagalog преведувачи: Животна средина & Екологија
English на Tagalog преведувачи: Езотерични практики (11)
English на Tagalog преведувачи: Рибарство (26)
English на Tagalog преведувачи: Фолклор (89)
English на Tagalog преведувачи: Храна & Млечни производи (162)
English на Tagalog преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (24)
English на Tagalog преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (51)
English на Tagalog преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (135)
English на Tagalog преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (18)
English на Tagalog преведувачи: Генеалогија
English на Tagalog преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма
English на Tagalog преведувачи: Генетика (22)
English на Tagalog преведувачи: Географија
English на Tagalog преведувачи: Геологија (21)
English на Tagalog преведувачи: Влада / Политика (186)
English на Tagalog преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност)
English на Tagalog преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (210)
English на Tagalog преведувачи: Историја (157)
English на Tagalog преведувачи: Туризам & Патување
English на Tagalog преведувачи: Човечки ресурси (181)
English на Tagalog преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки
English на Tagalog преведувачи: Осигурување (76)
English на Tagalog преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (74)
English на Tagalog преведувачи: Интернет, е-трговија (165)
English на Tagalog преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (49)
English на Tagalog преведувачи: Металургија / Лиење (12)
English на Tagalog преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (190)
English на Tagalog преведувачи: Новинарство (184)
English на Tagalog преведувачи: Недвижнини (76)
English на Tagalog преведувачи: Право (општо) (167)
English на Tagalog преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (75)
English на Tagalog преведувачи: Право: Оданочување & Царина (68)
English на Tagalog преведувачи: Лингвистика (125)
English на Tagalog преведувачи: Превоз / Шпедиција
English на Tagalog преведувачи: Менаџмент (181)
English на Tagalog преведувачи: Производство
English на Tagalog преведувачи: Бродови, пловење, поморство (30)
English на Tagalog преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар
English на Tagalog преведувачи: Математика & Статистика (61)
English на Tagalog преведувачи: Медицина (општо) (170)
English на Tagalog преведувачи: Медицина: Кардиологија (42)
English на Tagalog преведувачи: Медицина: Инструменти
English на Tagalog преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (96)
English на Tagalog преведувачи: Meteorology
English на Tagalog преведувачи: Метрологија (4)
English на Tagalog преведувачи: Војска / Одбрана
English на Tagalog преведувачи: Музика (115)
English на Tagalog преведувачи: Имиња (лично, компанија) (73)
English на Tagalog преведувачи: Исхрана (68)
English на Tagalog преведувачи: Нафтено инжинерство/наука
English на Tagalog преведувачи: Друго (44)
English на Tagalog преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (14)
English на Tagalog преведувачи: Патенти (31)
English на Tagalog преведувачи: Филозофија (60)
English на Tagalog преведувачи: Физика (26)
English на Tagalog преведувачи: Печатење& Издаваштво (78)
English на Tagalog преведувачи: Психологија
English на Tagalog преведувачи: Религија
English на Tagalog преведувачи: Трговија на мало (71)
English на Tagalog преведувачи: Safety (15)
English на Tagalog преведувачи: SAP (21)
English на Tagalog преведувачи: Наука (општо) (128)
English на Tagalog преведувачи: Жаргон (56)
English на Tagalog преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (151)
English на Tagalog преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (87)
English на Tagalog преведувачи: Анкетирање (68)
English на Tagalog преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (7)
English на Tagalog преведувачи: Зоологија (33)

English на Tagalog translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Jake Estrada FCIL CL
  Localization Pioneer in the Philippines
English to Tagalog, English to filipino, cheapest Tagalog, cheapest filipino, cheap Tagalog, cheap filipino, best Tagalog, best filipino, quick Tagalog, quick filipino, Tagalog, filipino, cebuano, visayan, ilonggo, hiligaynon, ilokano, ilocano, philippino, philipino, pilipino, tagalong, bisaya, bisayan, pinoy, what is the Tagalog for, please translate, Tagalog translation, Tagalog translator, filipino translation, filipino translator, learn Tagalog, speak Tagalog, Trados, professional, quickest Tagalog, quickest filipino, rush Tagalog, localization, native speaker, mother tongue, philippines, manila, online Tagalog dictionary, online spellchecker, English into Tagalog, reliable translator, reliable translation, healthcare translation, medical translation, Tagalog interpreter, filipino interpreter, philipino interpreter, philippino interpreter, translate, traduction, ubersetzung, traduzione, traducao, traduccion, pagsasalin, Tagalog dictionary, filipino dictionary, philipino dictionary, ... English/Tagalog
Филипини
348 points
English на Tagalog
Identity Verified   Jose Mario Lizardo
  Bridging gaps, linking cultures
English to Tagalog translator. Translation services in Law: Patents, Trademarks, Copyright, Medical and Engineering, Tagalog to English, English to Tagalog Proofreading, Quality translation services, Accurate proofreading, Software Localization, Hardware technical manuals, Trados, Traduction, SDLX, Language translation, translation jobs, English Tagalog translation, wiki, English Tagalog translation services, Filipino Translator, Idiom WorldServer, Trados, Philippine Language, Philippines, Linguistic reviewer, Pilipino, Filipino, translator, Google, translator website, Tagalog mp3, Tagalog video, translation agency, Tagalog agency, philippine agency, transcription, transcribing, subtitling, subtitle ... Tagalog
Филипини
74 points
English на Tagalog
Identity Verified   Joy Navarro
  "Fast and reliable"
Italian to Tagalog, Tagalog translator, traduttore italiano-filippino, Tagalog, filipino, brochure, health care, italian-Tagalog, Tagalog politics, government, English-Tagalog, Tagalog-English, Italian-Tagalog Translator, Tagalog social services, traduttore Italiano - Tagalog, Italian, English-Tagalog Translation, English-Tagalog Translator, Italian-Tagalog, traduttore Tagalog, translator, Italian, Tagalog Translate, Traduzione Italiano Tagalog, Filipino-English, translator English-Tagalog, traduzione italiano Tagalog, Tagalog-English, Filipino Translation, Philipino Translation, translate English to Tagalog, Tagalog translator, Filipino translator, traduzione italiano-Tagalog, traduzione inglese-Tagalog, Tagalog Translate, joy navarro, traduttore italiano Tagalog, traduzione Italiano - Tagalog ... Tagalog
Италија
34 points
English на Tagalog
Identity Verified   steph_cuevas
  Quality is top priority
English to Tagalog translator, Tagalog translation services, Native Tagalog translator, chemical laboratory manuals, modules, leaflets, medical brochures, handbooks, letters, Materials Safety and Data Sheet (MSDS), Chemistry, General Engineering, General and Physical Sciences, website pages, web pages, Tagalog, Tagalog speaker, booklets, proofreading, editing, website, IT, Computer ... Tagalog
Соединети Американски Држави
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   Cynthia Trinidad
  Fast, clear, concise, culture-oriented
Native Tagalog/Filipino speaker, Fluent in oral and written English, Tagalog, Filipino, Pilipino, Philipino, Philiphino, Philippines, Filipinas, Filipino, Pilipinas, Pinoy, Ilocano, Bicolano, Pampango, Kapampangan, translator, translate, transcribe, voice over, education, pharmaceutical, medical, health, legal, business, marketing, advertisement, survey, document, forms, ... English/Tagalog
Филипини
15 points
English на Tagalog
  Hila A
  Reliable translation & critical proofing
Marketing, translations in general field, education, Medical-general, health care, human services ... Cebuano (Bisayan)/Tagalog
Филипини
30 points
English на Tagalog
Identity Verified   Caroline Delizo
  Contextually and culturally appropriate
Tagalog localization, localization Tagalog, filipino localization services, pilipino localization services, philippino localization services, filipino localization. localization filipino, Tagalog medical linguistic validation, filipino medical linguistic validation, ilocano linguistic validation, Tagalog translation, filipino translation, ilocano translation, Tagalog language services, filipino language services, Tagalog services, filipino services, Tagalog transcriber, filipino transcriber, ilocano transcriber, Tagalog translator, filipino translator, ilocano translator, Tagalog editor, , ilocano editor, Tagalog proofreader, , ilocano proofreader, philippines medical linguistic validator, ilocano medical linguistic validation, , ilocano linguistic validation, ilocano translation, ilocano translation, ilocano language services, , ilocano services, ilocano transcriber, ilocano transcriber, ilocano translator, ilocano translator, ilocano editor, ilocano editor, ilocano proofreader, ilocan ... Iloko/Tagalog
Филипини
24 points
English на Tagalog
Identity Verified   Romeo Baldovino
  Passion for translation
Filipino, Tagalog, English to Tagalog translation, editing and proofreading, Tagalog to English translation, editing, proofreading, English to Tagalog translation review and editing, Tagalog to English translations, Tagalog to English review and editing, Quality management, Environmental management, Health and Safety Management document translation, Engineering, health care translation, games and gaming, marketing, market research and surveys translation, IT, information technology, recipe translation, diploma translation, certificate translation, transcript of records translation, web site translation, linguistic check ... Tagalog
Филипини
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   SRLeger
  22 Yrs. of Expert Reliable Translation
translation and interpretation, diplomas and certificates, general literature, business, immigration translations, letters, manuals, subtitling, children's books, flyers and pamphlets, forms, e-mails, and any literature, etc... ... Tagalog
Канада
0 points
English на Tagalog
  SMBTranslations
  Quick and quality translations
Native Tagalog speaker, Religion, Website, Tagalog translator, Filipino translator, English-Filipino translator, Website Content, Spanish-Tagalog, Fashion Magazine, Textile and Clothing, Transcription, Subtitling, Editing, Proofreading, IT, Apps, Software, e-commerce, Marketing, Market Research, Business. ... Tagalog/English
Филипини
16 points
English на Tagalog
Identity Verified   Parrot
  The right word for the right occasion
Anthropology, Archeology, Architecture, Art History, Conservation, Law, Jurisprudence, Cultural Rights, Museums, Museology, Painting, Sculpture, Travel, Tourism, Information Technology, Computer Graphics, Digital Image Processing, Film, Video Editing, Telecommunications, Interpretation Services, Railroads, Railways, Renewable Energies ... English
Шпанија
69 points
English на Tagalog
  JurenShaw
  
, Медицина: Здравствена заштита, Медицина (општо) ... Tagalog
Соединети Американски Држави
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   ink writer
  Excellent writer. Accurate translator.
, Рекламирање / Односи со јавноста, Туризам & Патување, Општествена наука, социологија, етика итн., Маркетинг / Истражување на пазар, Право: Договор(и), Човечки ресурси, Храна & Млечни производи, Кино, Филм, ТВ, Драма, Бизнис/Трговија (општо), Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии ... Tagalog/English
Филипини
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   Marcus Malabad
  Quality, Accuracy and Experience
German English Russian Spanish French translation, translate, into English, manual, engineering translation, engineering, mechanical engineering, electrical engineering, civil engineering, industrial engineering, nuclear engineering, plant engineering, automotive engineering, aeronautical engineering, marine engineering, Safety engineering, power engineering, robotics, manufacturing, car assembly, vehicle assembly, robotic assembly, robotic welding, robotic soldering, robotic painting, aircraft, airplane parts, aerodynamics, principles of flight, science, finance, literary, sports, physics, software, mechanical, electrical, machines, manuals, robotics, car assembly, assembly lines, manufacturing, production, industrial plants, industrial installations, machinery, robots, English to Tagalog, Tagalog, German to English, German, pharmaceuticals, drug trials, drug assays, user manuals, user instructions, operating manual, operating instructions, instruction manual, user guide, operating in ... English/Tagalog
Канада
24 points
English на Tagalog
  aware888
  
Образование / Педагогија, Финансии (општо), Медицина: Фармацевтски производи, Исхрана, Safety, Бизнис/Трговија (општо), Медицина: Кардиологија, Општо / Разговор / Честитки / Писма, Менаџмент, Маркетинг / Истражување на пазар, Медицина: Здравствена заштита, Медицина (општо), Недвижнини, Туризам & Патување ... English/Tagalog
Соединети Американски Држави
0 points
English на Tagalog
  jebase35
  "Breaking the Language Barriers".
Tagalog, Filipino, Cebuano, Bisaya, English, translation, localization, transcription, video translation, mobile apps ... Tagalog/Cebuano (Bisayan)
Филипини
0 points
English на Tagalog
  jainnlyn
  
filipino, business, health care, media, general ... Tagalog/English
Јапонија
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   Carol Pons
  Accurate, Concise & Timely
translator, freelance, freelancer, freelance translator, English translator, English freelance translator, translation, translations, English translation, English translations, translate, translate English, translating, translating English, translated, translated English, native, native speaker, English native speaker, quality, reliable, available, trados, cat, DTP, PDF, Spanish, Catalan, Tagalog, Filipino, English, Spanish to English translator, Spanish to English translation, Spanish to English translations, Catalan to English translator, Catalan to English translation, Catalan to English translations, Tagalog to English translator, Tagalog to English translation, Tagalog to English translations, Filipino to English translator, Filipino to English translation, Filipino to English translations, editor, English editor, edition, editions, English edition, English editions, edit, edit English, editing, English editing, edited, English edited, proofreader, English proofreader, proofread, ... Tagalog/English
Шпанија
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   roselei
  prompt and high quality service
native Ilocano translator, native Ilocano speaker, Ilocano translation, Iluko translator, English to Ilocano, English to Tagalog, English to Filipino, Tagalog translator, Tagalog translation, Filipino translator ... Iloko/Tagalog
Филипини
0 points
English на Tagalog
  JaclynMae
  Translator, Interpreter, IT Professional
Chinese, English, computers, technology, IT, software, engineering, business, marketing, entertainment, religion, political science, sociology, general-purpose documents ... Chinese/Tagalog
Филипини
0 points
English на Tagalog
  Kickwords Limited
  The added value for your business growth
translation services, translation online, translator, certified translations, usa, canada, uk, translate, word translate, language translator, translators, online translator, free translation, translater, translate website, interpreter services, international translations, English to french translation services, french to English, german to English translator, norwegian to English translation services, spanish to English translation services, English to italian, English to japanese translation, English to chinese, English to afrikans, latin translations ... English
Обединето Кралство
0 points
English на Tagalog
  Wordminds
  Professional Language Services
translations, translation services, translation agency, English translation, proofreading, transcription, revision, editing, post editing, checking, technology, localization, globalization, software, hardware, automotive, games, healthcare, marketing, Norwegian translation, Swedish translation, Übersetzen, traduction. ... English
Обединето Кралство
0 points
English на Tagalog
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Обединето Кралство
0 points
English на Tagalog
  linguainfo
  EN 17100 & ISO 9001:2015 Certified Co.
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Индија
0 points
English на Tagalog
  A.K Janjelo
  “Translation…bridges connecting nations”
Arabic, English, translation, translation analysis, material analysis, localization, proofreading, management, religious translation, research and transcription ... Arabic/English
Либан
0 points
English на Tagalog
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search