English to Ukrainian преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

English на Ukrainian преведувачи и толкувачи » General fields

English на Ukrainian Tech/Engineering преведувачи (3869)
English на Ukrainian Art/Literary преведувачи (1048)
English на Ukrainian Medical преведувачи (1460)
English на Ukrainian Law/Patents преведувачи (11393)
English на Ukrainian Science преведувачи (12965)
English на Ukrainian Bus/Financial преведувачи (282)
English на Ukrainian Marketing преведувачи (8745)
English на Ukrainian Other преведувачи (5799)
English на Ukrainian Social Sciences преведувачи (151)

English на Ukrainian преведувачи и толкувачи » Specific fields

English на Ukrainian преведувачи: Сметководство (771)
English на Ukrainian преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (1203)
English на Ukrainian преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (396)
English на Ukrainian преведувачи: Земјоделство (560)
English на Ukrainian преведувачи: Стока / Сточарство (202)
English на Ukrainian преведувачи: Антропологија (157)
English на Ukrainian преведувачи: Археологија (135)
English на Ukrainian преведувачи: Архитектура
English на Ukrainian преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (818)
English на Ukrainian преведувачи: Астрономија & Вселена
English на Ukrainian преведувачи: Финансии (општо) (1776)
English на Ukrainian преведувачи: Автоматика & Роботика (384)
English на Ukrainian преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони
English на Ukrainian преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-)
English на Ukrainian преведувачи: Ботаника (181)
English на Ukrainian преведувачи: Градба / Градежништво (935)
English на Ukrainian преведувачи: Бизнис/Трговија (општо)
English на Ukrainian преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (318)
English на Ukrainian преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии
English на Ukrainian преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (412)
English на Ukrainian преведувачи: Поезија & Литература (1206)
English на Ukrainian преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма
English на Ukrainian преведувачи: Текстил / Облека / Мода (695)
English на Ukrainian преведувачи: Телеком(уникации)
English на Ukrainian преведувачи: Компјутери (општо) (1476)
English на Ukrainian преведувачи: Компјутери: Хардвер (709)
English на Ukrainian преведувачи: Компјутери: Софтвер (1258)
English на Ukrainian преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (789)
English на Ukrainian преведувачи: Право: Договор(и)
English на Ukrainian преведувачи: Готвење / Кулинарство (781)
English на Ukrainian преведувачи: Козметика, Убавина
English на Ukrainian преведувачи: Медицина: Стоматологија
English на Ukrainian преведувачи: Медиуми / Мултимедија
English на Ukrainian преведувачи: Економија
English на Ukrainian преведувачи: Образование / Педагогија (1701)
English на Ukrainian преведувачи: Електроника / Електроинжинерство
English на Ukrainian преведувачи: Енергетика / Производство на енергија
English на Ukrainian преведувачи: Инжинерство (општо)
English на Ukrainian преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (613)
English на Ukrainian преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (801)
English на Ukrainian преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (212)
English на Ukrainian преведувачи: Животна средина & Екологија
English на Ukrainian преведувачи: Езотерични практики
English на Ukrainian преведувачи: Рибарство
English на Ukrainian преведувачи: Фолклор (250)
English на Ukrainian преведувачи: Храна & Млечни производи
English на Ukrainian преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (143)
English на Ukrainian преведувачи: Мебел / Домаќински уреди
English на Ukrainian преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино
English на Ukrainian преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (199)
English на Ukrainian преведувачи: Генеалогија (73)
English на Ukrainian преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма
English на Ukrainian преведувачи: Генетика
English на Ukrainian преведувачи: Географија (490)
English на Ukrainian преведувачи: Геологија
English на Ukrainian преведувачи: Влада / Политика (1104)
English на Ukrainian преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (350)
English на Ukrainian преведувачи: Медицина: Здравствена заштита
English на Ukrainian преведувачи: Историја (749)
English на Ukrainian преведувачи: Туризам & Патување (2077)
English на Ukrainian преведувачи: Човечки ресурси
English на Ukrainian преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки (295)
English на Ukrainian преведувачи: Осигурување
English на Ukrainian преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка
English на Ukrainian преведувачи: Интернет, е-трговија
English на Ukrainian преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (428)
English на Ukrainian преведувачи: Металургија / Лиење
English на Ukrainian преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (1114)
English на Ukrainian преведувачи: Новинарство
English на Ukrainian преведувачи: Недвижнини
English на Ukrainian преведувачи: Право (општо)
English на Ukrainian преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право
English на Ukrainian преведувачи: Право: Оданочување & Царина (575)
English на Ukrainian преведувачи: Лингвистика (1205)
English на Ukrainian преведувачи: Превоз / Шпедиција
English на Ukrainian преведувачи: Менаџмент
English на Ukrainian преведувачи: Производство (472)
English на Ukrainian преведувачи: Бродови, пловење, поморство (245)
English на Ukrainian преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар
English на Ukrainian преведувачи: Математика & Статистика (233)
English на Ukrainian преведувачи: Медицина (општо) (1149)
English на Ukrainian преведувачи: Медицина: Кардиологија (257)
English на Ukrainian преведувачи: Медицина: Инструменти (361)
English на Ukrainian преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (688)
English на Ukrainian преведувачи: Meteorology
English на Ukrainian преведувачи: Метрологија
English на Ukrainian преведувачи: Војска / Одбрана
English на Ukrainian преведувачи: Музика
English на Ukrainian преведувачи: Имиња (лично, компанија) (216)
English на Ukrainian преведувачи: Исхрана
English на Ukrainian преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (453)
English на Ukrainian преведувачи: Друго (307)
English на Ukrainian преведувачи: Хартија / Изработка на хартија
English на Ukrainian преведувачи: Патенти (249)
English на Ukrainian преведувачи: Филозофија
English на Ukrainian преведувачи: Физика
English на Ukrainian преведувачи: Печатење& Издаваштво (293)
English на Ukrainian преведувачи: Психологија (630)
English на Ukrainian преведувачи: Религија
English на Ukrainian преведувачи: Трговија на мало (292)
English на Ukrainian преведувачи: Safety (122)
English на Ukrainian преведувачи: SAP (115)
English на Ukrainian преведувачи: Наука (општо) (839)
English на Ukrainian преведувачи: Жаргон (161)
English на Ukrainian преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (812)
English на Ukrainian преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација
English на Ukrainian преведувачи: Анкетирање (223)
English на Ukrainian преведувачи: Вино / Енологија / Винарство
English на Ukrainian преведувачи: Зоологија (150)

English на Ukrainian translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Dmitrie Highduke
  ABCist.com
Ukraine, translation agencies, webmasters, companies and individuals, experience, deadline, quality assurance, effective budget, services, Website translation, HTML, , plain text, Translation of documents, editing, Proofreading, Localization, Estimation, mother tongues, Russian, Ukrainian, language pairs, English Russian translation, English Ukrainian translation, Russian English translation, Ukrainian English translation, Ukrainian Russian translation, German Russian translation, German Ukrainian translation, degree, Bachelor’s degree, Linguistics, Master’s degree, references, 0.07 USD, 0.05 EUR, per word, 0.035 USD, 0.025 EUR, methods of payment, Bank transfer, Western Union, Postal order, Check, software, Trados, TagEditor, MS Office, Photoshop, SDLX Lite, expertise, Agricultural, Automotive, Building, Business Letters, Communications, Economics, Education, Engineering, Equipment, HTML, IT, Legal, Literary, Manuals, Marketing, Meal, Medical, Oil&Gas, Technical, Travel, Ukraine, Über ... Russian/Ukrainian
Украина
320 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Myron Netchypor
  改善
japanese, ウクライナ語, ロシア語, イングランド語, chinese, 乌克兰语, 俄语, 英语, korean, 우크라이나어, 러시아어, 영어, automotive, technology, electrical engineering, Mac, Macintosh, Mac OS X, Macbook Windows XP, mechanical, telecommunication, localization, localize, mobile phones, scanner, printer, camera, digital camera, lens, DVD, Home Theater System, DVD-player, DVD-recorder, engineering, metallurgical engineering, machine-building, machinery construction, technical translation, manual, software manual, hardware manual, instruction, instructions, guide, quick start guide, programs guide, printer, computer, scanner, localization, business, transport, transportation, economics, studing, language, law, jurisdical, diplomatic, oil, gas, presentation, diplomatic, computers, correspondence, travel, literature, science, sport, tourism, travel, education, culture, marketing texts, marketing text, marketing ... Ukrainian/Russian
Украина
253 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Nadiya_S
  Clothing/Fashion, Tourism, Law:Contracts
Translator, eng-ukr, eng-rus, localization, Ukrainian, Russian, перекладач, з англійської на українську, переводчик с английского, переводчик на русский ... Ukrainian/Russian
Украина
202 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Roman Soluk
  Professional UKR & RUS translations
English, Ukrainian, Russian, translator, translations, competitive rates, professional, experienced, business, marketing, advertising, travel, tourism, management, linguist. ... Ukrainian/Russian
Украина
184 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Zoryana Dorak
  Sworn Translator!
translation and proofreading services, from English into Ukrainian and vice versa, from Russian into English, fields I work in, accounting, business, audit, law, banking, advertising, marketing, politics, education, economics ... Ukrainian/Russian
Украина
98 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Vadim Khazin
  over 40 years of experience
geology, engineering, environment, Russian, Ukrainian, legal, business, literature, advertisement, edit, translate, transcribe, interpret ... Russian/Ukrainian
Соединети Американски Држави
78 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Gulliette
  Do what you love and love what you do
medical translation, pharmaceutical translation, clinical trials, proofreading, editing, English to Ukrainian translation, Ukrainian to English translation, translation of history-related articles, artistic translation, legal translation, technical translation, economics-related translation, English-Russian translation, Russian-English translation, localization, adaptation, biology, biological engineering, professional translation, interpreting, over the phone interpreting, pharmaceuticals, law, contracts, Lviv-based interpreter, перекладач, усний перекладач Львів, професійний медичний перекладач, професійний сертифікований перекладач, усний послідовний переклад, усний синхронний переклад, юридичний переклад, переводчик Львов, устный последовательный перевод, устный синхронный перевод, медицинский перевод, юридический перевод, письменные переводы, фармацевтика, медицина, право, контракты, клинические исследования, медицинское оборудование, переводчик с английского, NATO, international ... Ukrainian/Russian
Украина
12 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Denys Dömin
  12+ years in T10n & L10n, 7.5 mn words
technische übersetzung deutsch russisch, übersetzung deutsch russisch, English to russian translator, translator English to russian, deutsch russisch übersetzung, English to Ukrainian translation, übersetzung russisch, translation from English to russian, English Ukrainian translator, translation English to Ukrainian, übersetzer deutsch ukrainisch, übersetzung deutsch ukrainisch, deutsch ukrainisch übersetzer, übersetzung deutsch russisch preise, casual game, stragegy, RPG, arcade, mobile app, iOS app, Android app, gear motor, Getriebe, Bedienungsanleitung, Betriebsanleitung, Installationsanleitung, operation manual, installation manual, intravascular, good governance, anti-corruption, compliance, human capital management, software localization, ERP, SAP, market research, corporate code, health care, clinical protocol, HRM, HCM ... Russian/Ukrainian
Украина
36 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Julia_Zubkova
  
Ukrainian, English, French, Italian, legal, law, banking, oil & gas, religion, philosophy, government ... Ukrainian/Russian
Украина
0 points
English на Ukrainian
  Olga Zubkova
  Yes, I'm an excellent translator!
translation, Ukrainian, Russian, English, law, contracts, audit, reports, legal, translator, banking, economics, finance, passports, certificates, license, general, business, marketing, management, correspondence, letter, proposal, offer, documents, accounting ... Ukrainian/Russian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Helen Gerdova
  your docs in safe hands
freelance, translator, transcreator, editor, proofreader, localizer, law, legal, charter, by-laws, articles of association, business, commerce, memorandum of understanding, contract, agreement, power of attorney, marketing, IT marketing, web-site, menu, e-learning, HR, human resource, personnel training, media, real estate, property, cosmetics, personal development, home, leisure, travel guides, travel, guides, web-sites, beauty, perfume, real estate, training manuals, fashion, jewelry, internet, management, publishing, cookery, diet, nutrition, drinks, hotel, food, wine, PR, newsletters, tourism, experienced, skilled, dedicated, hospitality, hotels, cuisine, leisure, home, English to Ukrainian, English-Ukrainian, English to Russian, English-Russian, Spanish to Russian, Spanish-Russian, Spanish to Ukrainian, Spanish-to Ukrainian, Ukrainian-Russian, Russian-Ukrainian, native speaker ... Russian/Ukrainian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Yana Anufriyeva
  Translator English, Ukrainian, Russian
translator, translation, translate, translating, testing, test, tester, qa tester, qa testing, proofreading, proofreader, proofer, reviewer, editing, editor, lqa, qa, software, engineering, electronics, mechanics, home appliances, industry, technology, computer systems, computer networks, internet, computers, games, web-games, webgames, web game, web games, web, games testing, game testing, game tester, pc games, pc game, video game, videogames, online game, online games, tester, testing, disney, sony, google, ms, microsoft, epson, media, multimedia, it, software, hardware, elections, literature, linguistics, station, stations, instruction, description, user manual, manuals, user guide, guides, training, mobile phones, printers, subtitles, subtitling, movie, movies, localise, localize, localisation, localization, localising, localizing, localisator, localizator, cat, trados, sdlx, locstudio, English, Ukrainian, russian, en-ru, eng-rus, en-rus, English-Ukrainian, English-russian, ukrain ... Ukrainian/Russian
Украина
0 points
English на Ukrainian
  Andrey Ishchenko
  Best Value for Money
Translation, translate, translator, proofreading, proofread, proofreader, edit, editing, editor, interpret, interpreter, interpreting, interpretation, check, checking, reviser, revise, revision ... Ukrainian/Russian
Украина
16 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Mykhailo Voloshko
  Engineer & Linguist
Russian translator, Ukrainian translator, Russian engineer and linguist, Ukrainian engineer and linguist, EnglishUkrainian website localization, English—Russian software localization, English to Russian translation, Russian translation services, English to Ukrainian translation, Ukrainian translation, English Ukrainian translation, Russian legal translation, legal document translation services, software localization services, translation and interpretation services, patent translation services, English to Russian MSDS translation, English to Ukrainian MSDS translation, material Safety data sheet translation. ... Ukrainian/Russian
Украина
11 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Ruslan Samoylyuk
  Let each man exercise the art he knows
translation, editing, proofreading, localization, website, native speaker, English to russian, English to Ukrainian, polish to russian, polish to Ukrainian, german to russian, german to Ukrainian, finance, engineering, electronics, cooking, culinary, medical, business, commerce, accounting, advertising, public relations, SAP, transport, transportation, shipping, folklore, education, pedagogy, cosmetics, beauty, law, computers, software, hardware, telecommunications, textiles, clothing, cinema, film, tv, agriculture, food, sports, fitness, conversation, greetings, letters, government, politics, networks, media, multimedia, marketing, market research, tourism, travel, it, information technology, investment, securities, insurance, history, geography, memoq, across, adobe acrobat, dejavu, excel, word, omegat, powerpoint, trados, wordfast, перевод, на русский, на украинский, с английского, с польского, с немецкого, профессиональный, редактирование, локализация, финансы, экономика, бизнес, м ... Russian/Ukrainian
Украина
8 points
English на Ukrainian
  Anzhelika Kuznetsova
  Psychology, Finance and Law
Ukrainian, russian, translation, translator, interpreting, interpreter, consecutive interpreter, conference interpreter, simultaneous interpreter, quality, reliable, timely, business, economics, marketing, legal documents, law, finance, contracts, agreements, marriage certificate, birth certificate, loan agreement, corporate banking, retail banking, fraud prevention, AML, CTF, civil capacity building, juvenile justice, financial statements, IFRS, annual statements, auditor's report, audited financial statements, articles of association, share purchase agreement, insurance, psychology, cognitive, interventions, behaviours, changes of behaviour, social learning, social reintegration, trauma, trauma-informed appoach, PTSD, ambiguous grief, transference, counter transference, attachment theory, subtitling, transcreation ... Russian/Ukrainian
Украина
8 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Vitaliy Parfeniuk
  Legal&Medical EN-UA/RU
English to Ukrainian, Ukrainian, English to Russian, Russian, Russian for Ukraine, українська, русский, based in Ukraine, native speaker, translation, translator, localization, website localization, website translation, web-site, CAT, CAT-tools, SDL Trados Studio, Wordfast, Translation Workspace, general, legal translation, agreement, legal documentation, law, Judiciary, Jurisprudence, contract, contracts, patents, Civil law, Contract law, Common law, International law, Constitutional law, Administrative law, Criminal law, Tort law, Property law, Labour law, Human rights, civil rights, human rights law, Immigration law, nationality law, Social security, Family law, Transactional law, Company law, Commercial law, Intellectual property law, Restitution, Competition law, antitrust law, Consumer law, Environmental law, economic, economics, articles, analytics, business, business correspondence, мarketing, commerce, government, politics, security, military, defence, intelligence, market res ... Russian/Ukrainian
Украина
4 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Alexander Saksonov
  Reliable & Fast Translations
technical, translation, freelance, translator, English, german, native, russian, Ukrainian, user manual, automotive, software, IT, computer, mechanics, industry, machines ... Russian/Ukrainian
Украина
4 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Nadya Korolyak
  Just in time and in a good manner
English, Czech, Ukrainian, Russian, translator, localization, proofreading, editing ... Russian/Ukrainian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Oleksandr Bereza
  Translator, Editor, Practicing physician
translation, medical, medicine, Ukrainian, Russian, English, clinical trials, patient, doctor, localization ... Russian/Ukrainian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Anna Ivanchenko
  Conveying the power of words
conference interpreter, consecutive interpreter, simultaneous interpreter, translator, English-Russian translator, English-Ukrainian translator, French-Russian translator, French-Ukrainian translator, legal translation, business translation, oil and gas translation, literary translation, film translation, subtitling, перевод с английского языка, англо-русский перевод, англо-украинский перевод, перевод с французского языка, французско-русский перевод, французско-украинский перевод, устный перевод, письменный перевод, синхронный перевод, последовательный перевод, нефтегаз, литературный перевод, юридический перевод, экономический перевод, киноперевод, субтитрирование, переклад з англійської мови, англо-російський переклад, англо-український переклад, переклад з французької мови, французько-російський переклад, французько-український переклад, усний переклад, письмовий переклад, синхронний переклад, послідовний переклад, нафтогаз, літературний переклад, юридичний переклад, економічний пере ... Russian/Ukrainian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Andrei Besedin
  Life is good
simultaneous, conference, interpreting, law, contract, software, localization, Microsoft, ibm, trados, logoport, idiom, novell, native, consequtive, interpreter, interpretor, italian, kiev, interpreting, Ukrainian, russian, ukraine, russia, focus group, simultaneous, interpreting, subtitle, subtitling, IT, translations, синхронный перевод, переводчик ... Ukrainian/Russian
Украина
0 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Vladys
  a top-rated native English-Ukrainian-Rus
lower cost translation, Ukrainian, Proofreading Services, English, Russian, Chinese, law, clinical trials, pharmaceutical, medicine, biopharma, system analysis, military, defense, academic science, structural engineering, construction, survey, hi-tech, accounting, general business, native style, питомо українська лексика, Trados, Across ... English/Ukrainian
Украина
554 points
English на Ukrainian
Identity Verified   Natalie
  FULL-TIME MEDICAL TRANSLATOR
English to russian translation, English to russian translator, russian translator, biochemistry, biophysics, biology, ecology, pharmacology, medicine, medical, CRF, clinical trial protocols, informed consent, chemistry, MSDS, occupational Safety, pharmaceutical, pharmacology, physics, research papers, environment, software, hardware, website localization, fiction, diplomas, certificates, academic transcripts, case report forms, CRF, clinical trial protocols, drug registration, informed consent forms, ICF, IVRS, user guides, instructions for use, IFU, leaflets, manuals, surgical devices, medical equipment, package inserts, labels, patient information, pharmacological research reports, quality of life, questionnaires, diploma, transcript, birth certificate, marriage certificate, divorce cetificate, death certificate, literature ... Russian
Полска
486 points
English на Ukrainian
Identity Verified   AndriyRubashnyy
  Quantity flatters, but quality matters.
Ukrainian, Russian, German, English, Medicine, engineering, mechanics, subtitling, cardiology, gastroenterology, onkology, automotive, Deutsch, Ukrainisch, Russisch, Englisch, Medizin, automobilindustrie, Onkologie, Kardiologie, Gastroenterologie, Medizinberichte, technische Übersetzungen, Untertitelung, Lokalisierung ... Ukrainian/Russian
Германија
368 points
English на Ukrainian
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search