Форуми за дискусија

Отворете дискусија на теми во врска со превод, толкување и локализација

Објави нова тема    Надвор од темата: Прикажано    Големина на фонт: - / + 
 
Форум
Тема
Лице кое објавува
Одговори
Прегледи
Последно објавување
10
733
13
881
經典誤譯    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18... 19)
jyuan_us
Mar 25, 2009
276
90,402
7
749
"Our payment term is..."    (Оди на страница 1... 2)
15
1,850
29
1,632
Netflix Hermes test    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22... 23)
331
150,464
3
243
1
147
12
1,228
Training topic: SDL Trados Training & Certification    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5... 6)
N/A
Sep 8, 2010
81
261,379
UYARI: Dikkat Scam    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27... 28)
Adnan Özdemir
Jan 6, 2011
406
159,263
5
681
3
357
N/A
Aug 16
2
262
Helen Shepelenko
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Aug 17
How to find direct clients?    (Оди на страница 1... 2)
16
2,287
gaidai13
Aug 16
1
195
2
444
nordiste
Aug 16
Studio 2014 won't find matches in TM, why?    (Оди на страница 1... 2)
Joanna Ryzenweber
Jan 23, 2014
16
5,300
XtS
Aug 16
0
264
N/A
Oct 2, 2013
25
3,401
Helen Shepelenko
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Aug 16
Off topic: najdziwniejsze/najśmieszniejsze tłumaczenia    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117... 118)
Andrzej Lejman
Nov 21, 2004
1,761
1,708,194
2
325
Тонкости фриланса в Беларуси    (Оди на страница 1... 2)
15
1,562
2
550
9
4,357
8
678
Карьерный рост фрилансера    (Оди на страница 1, 2, 3, 4... 5)
74
6,956
Anna B.
Aug 15
N/A
Aug 12
2
522
Helen Shepelenko
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Aug 15
1
258
Siegchen
Aug 15
Cem_Kent
Aug 14
5
771
Cem_Kent
Aug 15
SDL Trados Studio 2017 SR1 is live    (Оди на страница 1, 2... 3)
ghislandi
Jul 25
39
4,146
Exporting from LiveDocs corpus    (Оди на страница 1... 2)
Stella Pantofel
Nov 11, 2015
21
1,952
3
580
Објави нова тема    Надвор од темата: Прикажано    Големина на фонт: - / + 

= Нови објави од вашата последна посета ( = Повеќе од 15 објави)
= Не содржи нови објави од вашата последна посета ( = Повеќе од 15 објави)
= Темата е заклучена (Во него нема можност за нови објави.)
 


Форуми за дискусија

Отворете дискусија на теми во врска со превод, толкување и локализација

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search