Hindi to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Hindi на English преведувачи и толкувачи » General fields

Hindi на English Tech/Engineering преведувачи (3941)
Hindi на English Art/Literary преведувачи (729)
Hindi на English Medical преведувачи (10943)
Hindi на English Law/Patents преведувачи (3786)
Hindi на English Science преведувачи (1471)
Hindi на English Bus/Financial преведувачи (4108)
Hindi на English Marketing преведувачи (3790)
Hindi на English Other преведувачи (944)
Hindi на English Social Sciences преведувачи (2220)

Hindi на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Hindi на English преведувачи: Сметководство
Hindi на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (397)
Hindi на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (114)
Hindi на English преведувачи: Земјоделство (227)
Hindi на English преведувачи: Стока / Сточарство (79)
Hindi на English преведувачи: Антропологија (93)
Hindi на English преведувачи: Археологија
Hindi на English преведувачи: Архитектура
Hindi на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (345)
Hindi на English преведувачи: Астрономија & Вселена
Hindi на English преведувачи: Финансии (општо) (550)
Hindi на English преведувачи: Автоматика & Роботика
Hindi на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (246)
Hindi на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (184)
Hindi на English преведувачи: Ботаника (116)
Hindi на English преведувачи: Градба / Градежништво (208)
Hindi на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (535)
Hindi на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (86)
Hindi на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (366)
Hindi на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство
Hindi на English преведувачи: Поезија & Литература (560)
Hindi на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма (552)
Hindi на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода (229)
Hindi на English преведувачи: Телеком(уникации)
Hindi на English преведувачи: Компјутери (општо) (518)
Hindi на English преведувачи: Компјутери: Хардвер
Hindi на English преведувачи: Компјутери: Софтвер (425)
Hindi на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (239)
Hindi на English преведувачи: Право: Договор(и)
Hindi на English преведувачи: Готвење / Кулинарство
Hindi на English преведувачи: Козметика, Убавина
Hindi на English преведувачи: Медицина: Стоматологија
Hindi на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија (345)
Hindi на English преведувачи: Економија
Hindi на English преведувачи: Образование / Педагогија
Hindi на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство
Hindi на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (90)
Hindi на English преведувачи: Инжинерство (општо)
Hindi на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (124)
Hindi на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (186)
Hindi на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (53)
Hindi на English преведувачи: Животна средина & Екологија
Hindi на English преведувачи: Езотерични практики (27)
Hindi на English преведувачи: Рибарство
Hindi на English преведувачи: Фолклор (142)
Hindi на English преведувачи: Храна & Млечни производи (266)
Hindi на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво
Hindi на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди
Hindi на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (193)
Hindi на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења
Hindi на English преведувачи: Генеалогија (15)
Hindi на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (476)
Hindi на English преведувачи: Генетика (54)
Hindi на English преведувачи: Географија
Hindi на English преведувачи: Геологија
Hindi на English преведувачи: Влада / Политика (367)
Hindi на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (97)
Hindi на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (370)
Hindi на English преведувачи: Историја (334)
Hindi на English преведувачи: Туризам & Патување
Hindi на English преведувачи: Човечки ресурси
Hindi на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки
Hindi на English преведувачи: Осигурување (222)
Hindi на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка (156)
Hindi на English преведувачи: Интернет, е-трговија (296)
Hindi на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (113)
Hindi на English преведувачи: Металургија / Лиење
Hindi на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија)
Hindi на English преведувачи: Новинарство
Hindi на English преведувачи: Недвижнини (157)
Hindi на English преведувачи: Право (општо)
Hindi на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право
Hindi на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина
Hindi на English преведувачи: Лингвистика (281)
Hindi на English преведувачи: Превоз / Шпедиција (199)
Hindi на English преведувачи: Менаџмент (339)
Hindi на English преведувачи: Производство (143)
Hindi на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство
Hindi на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар (328)
Hindi на English преведувачи: Математика & Статистика (115)
Hindi на English преведувачи: Медицина (општо) (388)
Hindi на English преведувачи: Медицина: Кардиологија
Hindi на English преведувачи: Медицина: Инструменти
Hindi на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи
Hindi на English преведувачи: Meteorology (10)
Hindi на English преведувачи: Метрологија (16)
Hindi на English преведувачи: Војска / Одбрана (91)
Hindi на English преведувачи: Музика
Hindi на English преведувачи: Имиња (лично, компанија)
Hindi на English преведувачи: Исхрана
Hindi на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (42)
Hindi на English преведувачи: Друго
Hindi на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (32)
Hindi на English преведувачи: Патенти
Hindi на English преведувачи: Филозофија (181)
Hindi на English преведувачи: Физика
Hindi на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (153)
Hindi на English преведувачи: Психологија (159)
Hindi на English преведувачи: Религија (306)
Hindi на English преведувачи: Трговија на мало (121)
Hindi на English преведувачи: Safety
Hindi на English преведувачи: SAP (57)
Hindi на English преведувачи: Наука (општо)
Hindi на English преведувачи: Жаргон
Hindi на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (326)
Hindi на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (150)
Hindi на English преведувачи: Анкетирање (108)
Hindi на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (23)
Hindi на English преведувачи: Зоологија (100)

Hindi на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Ritu Bhanot
  Correct, On-Time, Always, Without Fail!!
French, English, Hindi, Punjabi, Translation, Traduction, Interpretariat, CELTA, Masters in French, Anuvaad, Anuvaadak, translation service in india, interpretation service in india, film translation india, telecommunication india, film scripts, योग‌ india, movie dialogues, movie translation, film translation, documentry, native Hindi translator, Hindi translation india, Hindi unicode, punjabi translation india, panjabi translation india, Disability, Medical translation, Legal translation, Reiki, Art of Living, Yoga, Pranayam, Unicode, Punjabi Unicode, Hindi Unicode, Gurmukhi, MA, CELTA, Dairy, Casein, Fromage, Laiterie, Cheese, steel, oxycutting, oxycoupage, lasercutting, coupage à laser, Poker translation, Interpretariat français-Hindi en France, French-Hindi Interpretation, Interpretariat Anglais-Hindi en France, English-Hindi Interpretation ... English/Hindi
Франција
8 points
Hindi на English
Identity Verified   chopra_2002
  Your project is in safe hands
business finance advertisement hardware software information technology localization art sub-titles script patent specification Patient Information Leaflets/Advertising Economic affairs Websites Localisation Multimedia Media Airlines Flight Manuals project reports medical research questionnaire certificate legal law marketing linguistic check brand evaluation logo check editing proofreading Hindi translation English translation social sciences health cuisine inflight menu clippings literature literary story poem langclinic lingualbridge clinical trials medical Hindi to English translation English to Hindi translation English translation Hindi translation trados website translation into Hindi Hindi professional translator हिंदी अनुवाद अंग्रेजी-हिंदी अनुवाद r(New Delhi/India), Hindi belt प्रूफरीडिंग हिंदी अनुवादक English-Hindi Translation, Hindi-English Translation Quality Check Back Translation Legal Clinical Trials Medical Healthcare Annual Reports Patents Engineering, Technical Tr ... Hindi
Индија
209 points
Hindi на English
Identity Verified   Lalit Sati
  M.Sc. | Full-time Freelance Translator
medical, health, healthcare, advertising, games, mobile phone, business, finance, websites, films, agriculture, animal husbandry, insurance, culinary, computer, legal, multimedia, software manuals, user manuals, online manuals, localisation, IT, letters, documents, books, brochures, pamphlets, posters, reports, banking, business reports, website translation, automobile, products, tv, television, documentary, script, science, English-Hindi translation, Hindi translator, editing, proofreading, reviewing, journalism, newsletters, translation, children's books, native Hindi speaker, subtitles, native Hindi translator, Hindi translation, Hindi translator, editing, publications, questionnaire, unicode font, mangal, हिन्दी, अनुवाद, हिन्दी अनुवादक, हिंदी, अनुवादक, ललित सती, वेबसाइट, मोबाइल, फोन, अनुवादक, अंग्रेजी-हिंदी अनुवादक, linguist, translator, English to Hindi translator, editor, proof-reader, literature, art ... Hindi
Индија
94 points
Hindi на English
Identity Verified   Balasubramaniam L.
  Fast, accurate, elegant translation
MSDS, Material Safety Data Sheet, Software Localization, Software Localisation, Website Localization, Website Localisation, POEdit, Across, Trados, SDLX, Wordfast, Scripts, Films, Legal, Medical, Health, Healthcare, Advertising, Business, Finance, Websites, Multimedia, Software manuals, User manuals, Online, MemoQ, Passolo, Qt Linguist, Menus, manuals, Localisation, IT, Letters, Documents, Books, Brochures, Pamphlets, Posters, Reports, Publicity material, HTML, PHP, ASP, SQL, Macromedia Flash, Literature, art, children's books, UNICODE, Hindi, Native Hindi speaker, Gujarati, Malayalam, culture, engineering, technical, English, English-Hindi, Hindi-English, India, Mumbai, XTM ... Hindi
Индија
83 points
Hindi на English
Identity Verified   cmrawal
  Hindi Translator you can bank upon
English-Hindi translation, Hindi translator, banking, annual reports, business reports, brand name evaluation, website translation, automobile, products, marriage certificate, birth certificate, editing, proofreading, reviewing, journalism, newsletters, translation, speeches, airlines, inflight announcements, flight menus, subtitles, native Hindi translator, Hindi translation, IT, Hindi translator, editing, literature, publications, catalogs, information technology, English-Hindi translator, health care, mobile phone, questionnaire, website, computer, unicode font, mangal, lexicon, transcription, हिन्दी, अनुवाद, हिन्दी अनुवादक, हिंदी अनुवादक, रावल, वेबसाइट, मोबाइल, फोन, अनुवादक, अंग्रेजी-हिंदी अनुवादक, linguist, translator, English-Hindi translator, editor, proof-reader, website, localization, Linguistic Validation, LQI, LQA, Quality Checks, Linguistic Checks, brand name cultural evaluation, AutoCAD translation, drawings translation, maps translation, CAT tools, Trados, SDL Trados Stud ... Hindi
Индија
76 points
Hindi на English
Identity Verified   Ramesh Bhatt
  Evergreen Readers and Writers
Literature; Art; Poetry; Philosophy; Religion; Religious Material; Journalism; Law; Engineering; History; Health Sciences; School Education; School Administration; Correspondence; Documents; Research Material; Clinical Trials; Medicine; Social Sciences; DTP Tibetan; DTP Hindi; DTP Urdu; DTP Nepali; DTP English; Native Tibetan, Native Ladakhi; Native Zanaskari; Native Bhutanese; Native Dzongkha; Native Urdu, Native Hindi, Native Nepali, Native Kashmiri, Native English Team; Medical Record; Educational Certificate; Divorce Certificate; Translations of all types of prose and poetry in English, Nepali, Hindi, Urdu, Kashmiri; Tibetan; Ladakhi; Zanaskari; Bhutanese; Dzongkha--one to another language; Copyediting too. Subtitling English, Subtitling Nepali, Subtitling Hindi, Subtitling Urdu, Subtitling Kashmiri; Subtitling Tibetan; Subtitling Ladakhi; Subtitling Zanaskari; Subtitling Bhutanese; Subtitling Dzongkha; Literary help for writers, General / Conversation / Greetings / Letters, Geneal ... Urdu/English
Непал
42 points
Hindi на English
Identity Verified   acetran
  Ace Translator
translation, translator, Hindi, English, UK English, US English, SEO, localization, adaptation, transcreation, proofreading, proof-reading, editing, editor, read-thru, Bengali translator, Marathi translator, Hindi translator, English-Hindi, Hindi-English, English-Bengali, Bengali-English, English(US)-English(UK), SDL Trados, Xliff, Wordfast Pro, MemoQ, French Translation, Spanish translation, finance, economics, marketing, website, tourism, journalism, business, accounts, financial report, securities, investment banking, technology, localisation, localization, website localization, website localisation, site-web, pagina web, market research, technical, Trados ... Hindi/English
Обединето Кралство
23 points
Hindi на English
Identity Verified   keshab
  fast with accuracy
Literature, Finance, Marketing, Advertisement, Social Science, Law, Education, Banking, Medical & other ... Hindi/Bengali
Индија
53 points
Hindi на English
Identity Verified   Ashutosh Mitra
  Software, games, websites, medical....
आशुतोष अनुवाद, आशुतोष, wife-eye wolf-eye, मित्रा, मित्र, IC-46, IC-77, IC-14, Insurance, "Finitro Forte Plus", Hindi se Angrejee, translate to English mitran, angrejee se Hindi anuvaad, English to Hindi translator, anuvaad, Hindi to English Translation, ashu, anuvaad, Insurance, trans, translation, literature, sahitya, religion, Francis, certificates, localization, mitra inglese, mitra in Hindi, health phone, medical, marketing, finance, blog translation, hard disk history Hindi translation English ... Hindi/English
Индија
12 points
Hindi на English
  Akhila Phadnis
  
French, Hindi, technical, psychology, education, books, proofreading, editing ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Vidit Tyagi
  All said and done!
English, Hindi, copywriter, copywriting, copy writer, copy writing, translator, transcreation, ad adaptation, localization, google adwords, adwords, keywords research, keywords, sem, seo, subtitles, translation, transcreator, subtitle translation, subtitler, Hindi translator, English to Hindi translator, Hindi to English translator, Hindi subtitles, Hindi localization, English to Hindi localization, interpreter, interpretation, consecutive interpretation ... Hindi/English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   dkkasturia
  very professional
professional, reliable, cost and quality conscious ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Naresh Advani
  Promises kept & expectations surpassed !
IT / computer-related, Electrical & Electronics Engineering, Railway Signaling, Software, marketing, medical, legal (contracts & patents) and business-oriented text. ... English
Индија
0 points
Hindi на English
  LizzyH
  Meticulous is my middle name
Hindi, Urdu, French, politics, history, international relations, military, NGOs, human rights, International Humanitarian Law, human resources, marketing, ... English
Обединето Кралство
0 points
Hindi на English
  Alex Denver
  Quality is our Native Language
, Автомобилство / Автомобили & Камиони, Медицина: Фармацевтски производи, Механика / Машинско инжинерство, Право: Договор(и), Инжинерство (општо), Готвење / Кулинарство, Градба / Градежништво, Компјутери: Софтвер, Бизнис/Трговија (општо), Медицина: Инструменти ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Siddharth Anand
  We help the World Communicate Better!
Quality, Reasonable, Translation, Technical Translation, Engineering Translation, Business Translation, Financial Translation, Legal Translation, Affordable Translation, Document Translation, Native, India Translation, Language, English Translation, German Translation, French Translation, Spanish Translation, Dutch Translation ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Roshni Sahgal
  High quality at reasonable rate
Translation, German, English, Marathi, Hindi, French, Chinese ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Swaiyam
  
Medical (Glioblastoma), Flavor industry, Bengali music, Craniosacral therapy, Reflexology, Clinical Studies, Pharmacology, Homeopathy, Alternative medicine, Press releases, Subtitling, Summary of Product Characteristics, Reiki, Trauma surgery, Dorn method ... English
Германија
0 points
Hindi на English
  vokian_inc
  ...for all your language needs!
Tamil, Telugu, Hindi, Punjabi, Urdu, Arabic, Right to Left DTP, DTP, German, Malayalam, Kanada, Bengali, Indian Languages, Asian Languages, ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   ainichi
  Professional and Perfect
Лингвистика, Бизнис/Трговија (општо), Туризам & Патување, Недвижнини, Маркетинг / Истражување на пазар, Новинарство, Електроника / Електроинжинерство, Готвење / Кулинарство, Компјутери: Системи, Мрежи, Финансии (општо), Право (општо) ... English
Обединето Кралство
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Saiwai Translation Services
  Guaranteed to your complete satisfaction
Translation, Translation in India, Translation in Unites States, Translation in Japan, Translation company, Translation Service, Translation Services, Translation Agency, Translation Companies, Best Translation, High Quality Translation, List of Translation companies, Best Translation companies in the world, All European and Asian language Translation, Translation in India, Translation in US, Translation in Japan, Translation company in India, Translation company in Unites States, Japanese Translation, Spanish Translation, German Translation, French Translation, Chinese Translation, Hindi Translation, Korean Translation, Polish Translation, Dutch Translation, Translation, Editing, Testing, DTP, Engineering Advertising and marketing/commercial, Agriculture, Aircraft construction, Architecture, Astrophysics, Automotive engineering, Aviation industry, Banking and Finance, Biology, Biotechnology/biochemistry, Building regulations/constructions, Chemical engineering, Chemistry, Civil engine ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Бизнис/Трговија (општо), Медицина (општо), Медицина: Здравствена заштита, Поезија & Литература, Право (општо), Право: Договор(и), Влада / Политика, Општо / Разговор / Честитки / Писма, Економија, Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии ... English
Обединето Кралство
0 points
Hindi на English
  linguainfo
  EN 17100 & ISO 9001:2015 Certified Co.
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Индија
0 points
Hindi на English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Обединето Кралство
0 points
Hindi на English
Identity Verified   Ashish Kumar Jaiswal
  Impeccable clarity in expression!
Hindi Translator, Hindi Copywriter, Hindi Linguist, Hindi Reviewer, Hindi Localization, Hindi Translation. Hindi Shree Lipi, Hindi Baraha Hindi Unicode, Hindi Kruti Dev, Medical Translation, Legal Translation, Advertising and Marketing Translation, Financial Translation, Safety Manuals, Employee Instruction Manuals, E-Learning Academic Content, Engineering, Banking, Insurance, Retail, IT, Technical, Software Localization and many more. ... Hindi/English
Индија
0 points
Hindi на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search