Indonesian to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Indonesian на English преведувачи и толкувачи » General fields

Indonesian на English Tech/Engineering преведувачи (3941)
Indonesian на English Art/Literary преведувачи (729)
Indonesian на English Medical преведувачи (10943)
Indonesian на English Law/Patents преведувачи (3786)
Indonesian на English Science преведувачи (1471)
Indonesian на English Bus/Financial преведувачи (4108)
Indonesian на English Marketing преведувачи (3790)
Indonesian на English Other преведувачи (944)
Indonesian на English Social Sciences преведувачи (2220)

Indonesian на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Indonesian на English преведувачи: Сметководство (373)
Indonesian на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста
Indonesian на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена
Indonesian на English преведувачи: Земјоделство
Indonesian на English преведувачи: Стока / Сточарство
Indonesian на English преведувачи: Антропологија
Indonesian на English преведувачи: Археологија (79)
Indonesian на English преведувачи: Архитектура (125)
Indonesian на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство (398)
Indonesian на English преведувачи: Астрономија & Вселена (66)
Indonesian на English преведувачи: Финансии (општо)
Indonesian на English преведувачи: Автоматика & Роботика
Indonesian на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони
Indonesian на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-) (207)
Indonesian на English преведувачи: Ботаника (111)
Indonesian на English преведувачи: Градба / Градежништво (233)
Indonesian на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (873)
Indonesian на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (98)
Indonesian на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (419)
Indonesian на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство (196)
Indonesian на English преведувачи: Поезија & Литература (836)
Indonesian на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма
Indonesian на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода (292)
Indonesian на English преведувачи: Телеком(уникации)
Indonesian на English преведувачи: Компјутери (општо) (715)
Indonesian на English преведувачи: Компјутери: Хардвер (277)
Indonesian на English преведувачи: Компјутери: Софтвер
Indonesian на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи (280)
Indonesian на English преведувачи: Право: Договор(и)
Indonesian на English преведувачи: Готвење / Кулинарство (405)
Indonesian на English преведувачи: Козметика, Убавина
Indonesian на English преведувачи: Медицина: Стоматологија (90)
Indonesian на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија
Indonesian на English преведувачи: Економија
Indonesian на English преведувачи: Образование / Педагогија (868)
Indonesian на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство
Indonesian на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (186)
Indonesian на English преведувачи: Инжинерство (општо)
Indonesian на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (161)
Indonesian на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (185)
Indonesian на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (39)
Indonesian на English преведувачи: Животна средина & Екологија (315)
Indonesian на English преведувачи: Езотерични практики (32)
Indonesian на English преведувачи: Рибарство
Indonesian на English преведувачи: Фолклор
Indonesian на English преведувачи: Храна & Млечни производи (434)
Indonesian на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (143)
Indonesian на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (128)
Indonesian на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино (465)
Indonesian на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења (135)
Indonesian на English преведувачи: Генеалогија (17)
Indonesian на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма
Indonesian на English преведувачи: Генетика (65)
Indonesian на English преведувачи: Географија
Indonesian на English преведувачи: Геологија (58)
Indonesian на English преведувачи: Влада / Политика (511)
Indonesian на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност) (178)
Indonesian на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (330)
Indonesian на English преведувачи: Историја
Indonesian на English преведувачи: Туризам & Патување
Indonesian на English преведувачи: Човечки ресурси
Indonesian на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки
Indonesian на English преведувачи: Осигурување
Indonesian на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка
Indonesian на English преведувачи: Интернет, е-трговија
Indonesian на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност (168)
Indonesian на English преведувачи: Металургија / Лиење (42)
Indonesian на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија)
Indonesian на English преведувачи: Новинарство
Indonesian на English преведувачи: Недвижнини
Indonesian на English преведувачи: Право (општо) (494)
Indonesian на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право
Indonesian на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина (174)
Indonesian на English преведувачи: Лингвистика (558)
Indonesian на English преведувачи: Превоз / Шпедиција (308)
Indonesian на English преведувачи: Менаџмент (566)
Indonesian на English преведувачи: Производство (186)
Indonesian на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство (85)
Indonesian на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар
Indonesian на English преведувачи: Математика & Статистика
Indonesian на English преведувачи: Медицина (општо) (399)
Indonesian на English преведувачи: Медицина: Кардиологија (76)
Indonesian на English преведувачи: Медицина: Инструменти (97)
Indonesian на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи (180)
Indonesian на English преведувачи: Meteorology
Indonesian на English преведувачи: Метрологија (13)
Indonesian на English преведувачи: Војска / Одбрана (123)
Indonesian на English преведувачи: Музика (386)
Indonesian на English преведувачи: Имиња (лично, компанија) (166)
Indonesian на English преведувачи: Исхрана (139)
Indonesian на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (189)
Indonesian на English преведувачи: Друго (184)
Indonesian на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија (41)
Indonesian на English преведувачи: Патенти (57)
Indonesian на English преведувачи: Филозофија (161)
Indonesian на English преведувачи: Физика
Indonesian на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (185)
Indonesian на English преведувачи: Психологија (286)
Indonesian на English преведувачи: Религија (411)
Indonesian на English преведувачи: Трговија на мало (139)
Indonesian на English преведувачи: Safety (72)
Indonesian на English преведувачи: SAP (35)
Indonesian на English преведувачи: Наука (општо)
Indonesian на English преведувачи: Жаргон
Indonesian на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн. (560)
Indonesian на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација
Indonesian на English преведувачи: Анкетирање (171)
Indonesian на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство
Indonesian на English преведувачи: Зоологија (67)

Indonesian на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Wiyanto Suroso
  Creating value in your business
experienced Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris berpengalaman, seasoned Indonesian translator, senior Indonesian translator, senior javanese translator, professional English to Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris profesional, high quality English to Indonesian translation, quality Indonesian translation, penerjemah bahasa inggris bermutu, fast accurate Indonesian translation, penerjemah bahasa inggris cepat tepat, certified English to Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris bersertifikat, online certified English to Indonesian translator, online Indonesian translator, penerjemah bahasa inggris online, simultaneous interpreter, simultaneous interpreter team, interpreter equipment, juru bahasa, penerjemah lisan, alat juru bahasa, Indonesian translator in marketing and business, penerjemah bahasa inggris bidang pemasaran dan bisnis, Indonesian translator in legal, penerjemah bahasa inggris bidang hukum, Indonesian translator in education, penerjemah b ... Indonesian
Индонезија
810 points
Indonesian на English
Identity Verified   Ian Forbes
  
translator, translation, Indonesian, interpreter, penerjemah, terjemahan, bahasa Indonesia, Inggris, New Zealand, Selandia Baru, Christian, legal, certificate, license, edit, editor, proofread, proofreader, proofreading, English, Indonesian to English, ijazah, peraturan, government, pemerintahan, pemerintah ... English
Нов Зеланд
332 points
Indonesian на English
Identity Verified   Edward Thornton
  accurate, timely, reasonably priced
international development, international cooperation, governance, travel, tourism, Islam, language, religion, fitness, government, politics, current affairs, economics, taxation, history, certificates, resumes, Indonesia, Indonesian ... English
Индонезија
316 points
Indonesian на English
Identity Verified   Andrew Little
  30 years in Indonesian-English
banking, law, economics, macroeconomics, monetary, general knowledge, perbankan, banks, hukum, human rights, environment, perbankan, ekonomi, hak asasi manusia, translator, interpreter, penerjemah, lingkungan hidup, umum, interpreting, ham, politik, juru bahasa, transcreation ... English
Германија
95 points
Indonesian на English
Identity Verified   Suzan Piper
  award winning Indonesian translator
translator, conference interpreter, community, law, government, business, training, instruction manuals, indonesia, silat, arts, legal, education, training, film, tv, music, painting, health, medicine, marketing, contracts, politics, java, defence, international cooperation, fast, reliable, professional, penerjemah, penterjemah, experienced translator, experienced interpreter, reliable, certified, surat, pemerintah, sastra, seni, pendidikan, pelatihan, seni rupa, film, drama, pertahanan, imigrasi, cepat, kesehatan, berpengalaman, penelitian, immigration, imigrasi, domestic violence, kekerasan rumah tangga, narkoba, kehakiman, hukum, universitas, inggris-indonesia, indonesia-inggris, English-Indonesian, Indonesian-English, pengadilan, kelautan, nelayan, buku pedoman, ... English
Австралија
169 points
Indonesian на English
Identity Verified   Hengky Chiok
  FOR ALL YOUR INDONESIAN LANGUAGE NEEDS.
English Indonesian certified translator interpreter, certified translator, English into Indonesian, Indonesian into English, simultaneous interpreting, conference interpreter, consecutive interpreter, legal interpreter, medical interpreter and translator, religion, Christianity, Christians, Bible, Scripture, theology, Biblical Studies, divinity, Gospel, faith, interpretation, Indonesian, immigration, medical, health care, insurance, legal, law, deposition, deponent, hearings, trial, court, mediation, business, financial, commerce, speech, non profit, agama, Kristen, Alkitab, Kitab Suci, teologi, studi Biblika, divinitas, Injil, iman, penerjemah, Indonesia, pendeta, imigrasi, kedokteran, kesehatan, pengobatan, hukum, deposisi, persidangan, usaha, bisnis, perdagangan, komersial, sambutan, nirlaba. ... Indonesian
Соединети Американски Држави
285 points
Indonesian на English
Identity Verified   M Iwan Munandar
  ITI Certified Translator
Indonesia, Indonesian, Bahasa Indonesia, Bahasa Jawa, Basa Jawa, Javanese, Javanese language, Jawi, Basa Jawi, Madurese, Madura, Bahasa Madura, Basa Madhurâ, Advertising, Business, Certificates/Diplomas/Licenses/CVs, Commerce, Contract, Culture, Finance, Education, Government & Administration, Health & Community Services, Hospitality, Human Resources, International Org/Dev/Coop, Language & Linguistics, Law (General), Legal, License Agreement, Management, Marketing, Market Research, Media, Pedagogy, Religion (Islamic Studies), Social Sciences, Tourism & Travel, Trades & Services, website localization ... Indonesian/Javanese
Индонезија
154 points
Indonesian на English
Identity Verified   Indah Lestari
  Crossing the boundaries of language
business, politics, taxation, customs, annual report, copywriting, translation, editing, proofreading, Indonesian, Bahasa, Bahasa Indonesia, electricity, games, software, scientific, journal, localization, bahasa, business, annual report, information technology, advertising, TVC, script, subtitle, subtitling, novel, international affairs, mobile phone, printing, cosmetics, accounting, tax, technology, media, telecommunication, interpreting, construction, simultaneous, consecutive, finance, audit, financial report, embassy, magazine, article, review, insurance, courier, utility, oil and gas, banking, Indonesian, art, culture, literature, social, Livres audio, Voix de personnages, Publicités, Documentaires, Apprentissage en ligne, Imagerie, Infopublicités, Applications de télécommunications - réponse vocale interactive, Narration, Enregistrements sur caméra, Politique, Promotions, Promotions et publicités, Vraies personnes, Bande-annonces, DVD de formation, Message vocal, Site Web audio. ... Indonesian
Франција
0 points
Indonesian на English
Identity Verified   Ahnan Alex
  Quality at fair rates!
Indonesian, English, javanese, Indonesian translation, Indonesian localization, English translation, certified translation ... Indonesian/Javanese
Индонезија
8 points
Indonesian на English
Identity Verified   Erich Ekoputra
  Legal, Marketing, Web, Software, Games
📌 – Abattoir Design; Academic Report; Accreditation Certificate Cover Letter; Accreditation Notification Letter; Acquisition Internal Communication; Adoption Agreement; Ads Video Clip Survey Questionnaire; Advertisement Plan; Affidavit; Agent of Agreement; Air Pump Brochure; Aircraft Presentation; Alternative Healing Book; Alternative Tobacco Branding Review; Anti-Corruption Compliance Manual; Anti-Corruption Training; Anti-Harassment Policy; Antitrust Presentation; Apartment Introduction; Application User Manual; Appointment Letter; Approval for Representative Office; Arbitration Award; Armed Forces Budget Plan; Articles of Association; Articles: Arrest of Animal Illegal Seller/ Denture Complete Care/ Ethernet Longevity/ European Paper Business/ Fashion Brands/ Gas Exploration /Jeweler & Crocodile Leather/ Mining Contracts Re-negotiation/ Potato Farmers Empowerment/ Shipping Law/ Urban Transportation System/ Asian Fashion; Assets & Facility Management Guide; Association Bye-Laws; Atla ... Indonesian
Индонезија
1601 points
Indonesian на English
Identity Verified   Hikmat
  IT,Loc,Interpreter,Business,Marketing,HR
penerjemah, penterjemah, terjemahan, penerjemah tersumpah, sworn translator, Indonesian localization, certified English, Indonesian English, inggris English, jasa English, localization English, penerjemah certified, penerjemah certified English, penerjemah English, penerjemah Indonesian, penerjemah Indonesian English, penerjemah inggris, penerjemah inggris English, penerjemah jasa, penerjemah jasa English, penerjemah localization, penerjemah localization English, penerjemah indonesia korea, penerjemah belanda, penerjemah indonesia arab, penerjemah jerman, penerjemah indonesia jepang, penerjemah dokumen, interpreter bahasa jepang, penerjemah indonesia, terjemahan bahasa indonesia arab, penterjemah bahasa inggris ke bahasa indonesia, penterjemah tersumpah jakarta, penerjemah bahasa inggris indonesia, terjemahan bahasa indonesia ke korea, terjemahan bahasa indonesia ke bahasa arab, terjemahan bahasa asing, penerjemahan indonesia ke inggris, penerjemah bahasa arab ke indonesia, penerjemaha ... Indonesian/Sundanese
Индонезија
877 points
Indonesian на English
  Regi2006
  Because EVERY project is special
contracts, licensing agreements, court documents, business plans, grant applications, tender documents, bios, speeches, presentations, press kits, presentations, brochures, reports, retirement program, training manuals, employment law, recruitment, employee relations, career management, pay and reward, articles of association, environmental, medical, social sciences, computer, journalism/news, IT, telecom, Internet, software, web sites, corporate communication, internal communication, financial communication, annual reports, product specifications, tech specs, manuals, operating instructions, policy & procedures, financial, accounting, stock market, insurance products and IPOs, advertising and corporate literature, and marketing brochures ... Indonesian
Индонезија
383 points
Indonesian на English
Identity Verified   Sarah Michel
  Carpe diem
Indonesian, English, German, translator, interpretor, magazine articles, orangutan, wildlife, tourism, business support, travel, north Sumatra, politics, anthropology, Islam, education, penerjemah, translation, penerjemahan, uebersetzung, indonesisch, deutsch, englisch, inggris, jerman, bahasa Indonesia, ... English
Обединето Кралство
4 points
Indonesian на English
  Christine Berry
  
Bahasa Indonesia, fast, certificates ... English
Австралија
0 points
Indonesian на English
Identity Verified   Justin Weinstock
  Fluent, accurate, and on-time
Indonesian, Bahasa Indonesia, Malay, Bahasa Malaysia ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Indonesian на English
Identity Verified   Graham Bennett
  Making your message clear
, Компјутери (општо), Образование / Педагогија, ИТ (Информатичка технологија), Математика & Статистика, Религија ... English
Обединето Кралство
57 points
Indonesian на English
Identity Verified   Kaharuddin
  Legal, Management, Business, Technical..
Legal, agreement, contract, copyright, certificate, license, taxation, insurance, curriculum vitae, diploma, patent, medical, business, marketing, IT, software, hardware, technical, contract, code of conduct, terms of use, articles of association, agriculture, environment, education, general, religion, politics, arts, psychology, health, economy, management, sport, tourism, accounting, advertisement, human relation, aerospace, antropology, archeology, astronomy, finance, biology, mining, geology, general, conversation, letters, ... Indonesian/English
Индонезија
24 points
Indonesian на English
Identity Verified   Eddie R. Notowidigdo
  For your Legal Translation needs!
certified translator, certified legal translator, sworn, business, correspondence, legal, law, contracts, police, training, manuals, import, export, incoterms, L/C, letter of credit, catalogue, art exhibition, translator, translation, translating, language service, English Indonesian, Indonesian English, professional translator, bahasa indonesia, penerjemah indonesia, terjemahan, penterjemah, penterjemahan, penerjemah inggris, penerjemah belanda indonesia, Indonesian, penterjemah inggris indonesia, bersumpah, tersumpah, beedigd, penterjemah indonesia inggris, penterjemah belanda indonesia, vertaler, vertaling, nederlands indonesisch vertaler, indonesie, indonesien, deutsch, dutch English Indonesian, pameran lukis, pameran lukisan, pameran patung, kontrak perjanjian, seni, kesenian, seni lukis, jerman, übersetzer, übersetzen, übersetzung, indonesisch, german, deutsch indonesisch übersetzer, beeidigter Übersetzer, vereidigter Übersetzer, beedigd vertaler ... Indonesian
Индонезија
258 points
Indonesian на English
  Language_Junkie
  Jasa Translation Services
Indonesian, English, legal, computers, localization, medical, health, rehabilitation, policy, government, non-government, culinary, tourism, marketing, institutional, journal articles, academic, art, television, film, academic, professional, contract, document, book, transcript, sub-titles, dubbing, environment, culture, religion, legislation, law-enforcement, travel, food, drink, hotel, villa, article. ... English
Индонезија
0 points
Indonesian на English
  mateoric
  MA Applied Linguistics, 7yrs translating
spanish, Indonesian, colloquial, slang ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Indonesian на English
  Cheryl Olson
  Ten years experience CH-EN and IN-EN
Mandarin, Chinese, Indonesian, military, economics, legal, political, business, general ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Indonesian на English
Identity Verified   tonymacg
  
, ... English
Австралија
0 points
Indonesian на English
Identity Verified   Jo Bennett
  Value Added Translation
VAT, Steuer, Mehrwertsteuer, Mw.-St., Umsatzsteuer, UStG, taxation, business, contracts, technical, technisch, engineering, compressed air drier, Luftdrucktrockner, religion, faith, belief, Glaube, church, Kirche, Christian, christlich, Anglican, Anglikaner, lutherisch, evangelisch, Mission, NFP, Natural Family Planning, fertility awareness, environment, power, energy, travel, reisen, cycling, bicycle, cycletouring, Fahrrad, radfahren, walking, hiking, wandern, Dom, Kathedrale, cathedral, theology, choral music, liturgy, Liturgie, Theologie, Musik, Literatur, MOUS, MS Office User Specialist, bird, ornithology, Vögel, Brettspiel, board games, MITI, birds, Vögel, Ornithologie, ornithology ... English
Обединето Кралство
8 points
Indonesian на English
Identity Verified   raphita
  Honed and rich with 25+ years experience
business correspondence, contracts, agreements, company profile, annual reports, product literature, movie script, children's books, cookery books, public health literature, government rules and regulations, academic/educational/immigration/wedding/death/health documents ... Indonesian/English
Индонезија
23 points
Indonesian на English
Identity Verified   Stephen Mason
   In a prime position.
, Бизнис/Трговија (општо), Медицина (општо), Медицина: Здравствена заштита, Поезија & Литература, Право (општо), Право: Договор(и), Влада / Политика, Општо / Разговор / Честитки / Писма, Економија, Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии ... English
Обединето Кралство
0 points
Indonesian на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search