ProZ. com глобален директориум за преведувачки услуги
 The translation workplace
Ideas
Search the latest questions
Source language:
Target language:
Области:

« PrevЗа да го видите пребројувањето на резултатите, определете ги критериумите за пребарувањеПовеќе »
Време Јазичен пар
Област
ПрашањеЛице кое поставува прашањеОдговори
17:55 Jun 25 германски на англиски
Право: Договор(и)
MF/G Timothy Wood 1
17:53 Jun 25 шпански на англиски
Финансии (општо)
Resultado fiscal Ruth Ramsey 1
17:46 Jun 25 англиски на руски
Инжинерство (општ...
Next push off Nina_K 1
17:44 Jun 25 германски на англиски
Механика / Машинс...
vorgesetzte Befestigung Michelangela 1
17:41 Jun 25 англиски на шпански
Образование / Пед...
post-secondary records sagitario14 3
17:40 Jun 25 француски на англиски
Финансии (општо)
JDI et JDD SafeTex -
17:34 Jun 25 шпански на англиски
Уверенија, Диплом...
presupuestado Dariusz Saczuk 2
17:27 Jun 25 француски на шпански
Право (општо)
constat d\'huissier de justice Elisa Infante 2
17:25 Jun 25 шведски на англиски
Архитектура
First validated answer: öfm (abbreviation) (не добива поени) M. L. 1
17:14 Jun 25 француски на шпански
Право (општо)
fin de non-recevoir Elisa Infante 2
17:11 Jun 25 француски на англиски
Право: Договор(и)
le partage en pleine propriété du prix MMPB 1
17:10 Jun 25 англиски на француски
Бизнис/Трговија (...
smart recommendation assistants Thierry37 2
17:08 Jun 25 англиски на шведски
Музика
the Immortal Grange anthem of Creep Eva P -
17:07 Jun 25 англиски на турски
Медицина (општо)
National attention Whiz 1
17:05 Jun 25 англиски на шведски
Музика
shattered it to the walls of Eva P -
17:03 Jun 25 англиски на француски
Бизнис/Трговија (...
open-review websites Thierry37 2
17:02 Jun 25 англиски на шведски
Музика
one-time Eva P 1
17:02 Jun 25 англиски на португалски
Друго
appointment (in this context) Adriana Maciel 2
16:52 Jun 25 италијански на англиски
Бизнис/Трговија (...
completare il percorso del Gruppo LaraBarnett 1
16:44 Jun 25 англиски на руски
Психологија
see from you and hear from you Roman Kalyonov 2
16:43 Jun 25 англиски на шпански
Готвење / Кулинар...
standing area BelenN 2
16:28 Jun 25 англиски на португалски
Образование / Пед...
math facts maucet 4
16:27 Jun 25 шведски на англиски
Електроника / Еле...
First validated answer: fördragen slang (не добива поени) M. L. 1
16:19 Jun 25 англиски на француски
Механика / Машинс...
strength performance Trans4thebest 2
16:04 Jun 25 англиски на италијански
Спорт / Фитнес / ...
than most of the rest of the field Cinzia Marcelli 2
15:51 Jun 25 англиски на шпански
Влада / Политика
MPS Exit & Entry Administration Priscila Libutzki 1
15:49 Jun 25 холандски на германски
Инжинерство (општ...
meewerkend voorman plink 1
15:45 Jun 25 англиски на руски
Спорт / Фитнес / ...
windshield Tallulah 2
15:22 Jun 25 англиски на португалски
Друго
attachment of levy Adriana Maciel 2
15:17 Jun 25 португалски на англиски
Војска / Одбрана
direcção da arma de engenharia Manuel O 1
15:16 Jun 25 англиски на француски
Општо / Разговор ...
she entertains friends helpful to make the sale Thierry37 4
15:14 Jun 25 англиски на италијански
Поезија & Литерат...
Не-PRO: \"bang and blast that lousy beast!\" Francesca Mancini 1
15:11 Jun 25 германски на руски
Механика / Машинс...
Rückholklauen Hristo Atanasov 1
15:06 Jun 25 португалски на англиски
Војска / Одбрана
tenente miliciano de engenharia Manuel O -
15:04 Jun 25 англиски на француски
Општо / Разговор ...
Не-PRO: is fairing Thierry37 1
15:03 Jun 25 англиски на француски
Бизнис/Трговија (...
warranty data records Thierry37 1
15:00 Jun 25 ^ highly mature business discipline.  Thierry37 2
14:52 Jun 25 англиски на полски
Право: Договор(и)
out of sight Michał Szewczyk 1
14:47 Jun 25 германски на чешки
Храна & Млечни пр...
Siebgrinder Edita Pacovska 1
14:40 Jun 25 англиски на португалски
Бизнис/Трговија (...
range committee (British English) Paulo Furtado de Mendonca -
14:38 Jun 25 германски на италијански
Металургија / Лие...
CD Schweissanlage baroni 1
14:37 Jun 25 англиски на бенгалски
Финансии (општо)
Due diligence satyanarayana 3
14:33 Jun 25 англиски на француски
Бизнис/Трговија (...
internationalization enablement packages Thierry37 4
14:28 Jun 25 руски на англиски
Економија
мир объективного взаимопроникновения Roman Bouchev 2
14:26 Jun 25 англиски на француски
ИТ (Информатичка ...
the highest cadre of lucy_jazz 1
14:20 Jun 25 француски на германски
Механика / Машинс...
l’engrenage de la manivelle Annegin -
14:20 Jun 25 англиски на француски
ИТ (Информатичка ...
enhanced endpoint optics lucy_jazz 1
14:12 Jun 25 германски на полски
Право: Договор(и)
Baurechtsvertrag anetaw 1
14:09 Jun 25 француски на англиски
Финансии (општо)
en vue des leur imputation sur les bénéfices ultérieures MMPB 1
14:07 Jun 25 англиски на француски
Бизнис/Трговија (...
a rule-based selling process workflow engine Thierry37 1
« PrevЗа да го видите пребројувањето на резултатите, определете ги критериумите за пребарувањеПовеќе »


KudoZ™ translation help
KudoZ мрежата нуди систем во кој преведувачите и останатите можат меѓусебно да си помагаат со преводи или објаснувања на изрази и куси фрази.See also: