Localization teams

Преводот на страницата на ProZ.com го изврши следниов тим на волонтери. ProZ.com им се заблагодарува на овие преведувачи за нивниот придонес за оваа страница.

Ве молиме имајте предвид дека целата страница сèуште не е преведена. Локализацијата на страницата се одвива во фази, така што најпрво се преведуваат најважните делови. Доколку најдете грешка во преводот на кој било дел од страницата што веќе е локализиран, известете еден од координаторите за локализација подолу.

Доколку сакате да дознаете повеќе за локализацијата на страницата на ProZ.com, посетете ја следнава статија.

Language Coordinators Team members Inactive members
абказиски
[Details]
No coordinators No members No inactive members
азарбејџански
[Details]
No coordinators
албански
[Details]
No coordinators No inactive members
амхарик
[Details]
No coordinators No members No inactive members
арапски
[Details]
африканс
[Details]
No coordinators
баскиски
[Details]
No coordinators
белоруски
[Details]
No members No inactive members
бенгалски
[Details]
босански
[Details]
No coordinators
бугарски
[Details]
виетнамски
[Details]
галицијански
[Details]
No coordinators
германски
[Details]
No coordinators
грузијски
[Details]
грчки
[Details]
гујарати
[Details]
дански
[Details]
No coordinators No members
дарски
[Details]
No members No inactive members
еврејски
[Details]
No members
ерменски
[Details]
No coordinators No inactive members
есперанто
[Details]
No coordinators No inactive members
естонски
[Details]
No members
игбо
[Details]
No coordinators No members
индонезиски
[Details]
ирски
[Details]
No coordinators No members
исландски
[Details]
No coordinators
италијански
[Details]
No coordinators
казахстански
[Details]
No coordinators No members No inactive members
канада (канарски)
[Details]
No coordinators No members No inactive members
каталонски
[Details]
кинески
[Details]
кмер
[Details]
No coordinators
корејски
[Details]
No coordinators
латвиски
[Details]
No members
литвански
[Details]
македонски
[Details]
малајалам
[Details]
No coordinators No members
малајски
[Details]
No coordinators
малтешки
[Details]
No coordinators
марати
[Details]
No coordinators
монголски
[Details]
непалски
[Details]
No coordinators No members No inactive members
нигериски
[Details]
No coordinators No members No inactive members
норвешки
[Details]
No coordinators No members
пангасинан
[Details]
No coordinators No members No inactive members
панјаби
[Details]
No coordinators
папиаменто
[Details]
No coordinators No members No inactive members
полски
[Details]
No coordinators
португалски (BR)
[Details]
португалски (EU)
[Details]
романски
[Details]
руски
[Details]
свахили
[Details]
сесето (јужен Сото)
[Details]
No coordinators No members No inactive members
синхалски
[Details]
No members No inactive members
словачки
[Details]
No coordinators
словенечки
[Details]
сомалиски
[Details]
српски
[Details]
тагалог
[Details]
No members
тамил
[Details]
тајландски
[Details]
No members
телугу
[Details]
No coordinators
тонгаски (тонгаски острови)
[Details]
No coordinators No members No inactive members
турски
[Details]
узбечки
[Details]
No coordinators No inactive members
украински
[Details]
унгарски
[Details]
урду
[Details]
No coordinators
фарси (персиски)
[Details]
фински
[Details]
No coordinators No members
фламански
[Details]
No coordinators No members No inactive members
француски
[Details]
хаитански креолски
[Details]
No coordinators No members No inactive members
хинди
[Details]
холандски
[Details]
хрватски
[Details]
No coordinators
цебуано (бисајски)
[Details]
No coordinators No members No inactive members
чешки
[Details]
шведски
[Details]
No coordinators
шпански
[Details]
No coordinators
јавански
[Details]
No members
јапонски
[Details]
No coordinators No membersYour current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search