Форуми за дискусија

Отворете дискусија на теми во врска со превод, толкување и локализација

Објави нова тема    Надвор од темата: Прикажано    Големина на фонт: - / + 
 
Форум
Тема
Лице кое објавува
Одговори
Прегледи
Последно објавување
10
678
8
3,472
13
828
Li Yang
17:55
1
97
Agrément RGPD    (Оди на страница 1... 2)
26
1,998
Henry Dotterer
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
16:41
0
86
Henry Dotterer
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
16:41
20
1,231
Frances Nichol
Aug 24, 2017
5
1,141
3
126
Word doc generated with SDL won't open    (Оди на страница 1... 2)
Daniel Bouchard
Jul 18, 2016
18
2,178
Henry Dotterer
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Jun 15
25
1,129
3
160
N/A
10:34
2
52
Helen Shepelenko
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
11:02
58
3,392
0
44
旅游见闻 Travel Broadens One's Mind    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20... 21)
David Shen
Nov 25, 2006
302
132,820
ysun
07:48
4
154
N/A
May 30
8
310
Helen Shepelenko
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
07:17
1
94
1
331
2
556
Henry Dotterer
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Jun 18
0
76
15
923
MrTeroo
Jun 17
2
150
MrTeroo
Jun 18
6
495
Lucia Leszinsky
ПЕРСОНАЛ НА СТРАНИЦАТА
Aug 4, 2016
45
8,009
scotters
May 13
5
326
scotters
Jun 18
7
402
mikhailo
Jun 18
Evelyne_T
Jun 14
31
1,803
DZiW
Jun 18
3
127
6
253
0
57
Misleidende links bij vertaalportaal    (Оди на страница 1... 2)
19
1,476
Thayenga
Jun 18
1
280
rjz
Jun 18
4
157
miso5152
Jun 18
2
169
Ezequiel Fernandez
Apr 24, 2013
2
3,755
0
46
3
380
Fi2 n Co
Apr 10
13
577
tanyazst
Jun 5, 2006
10
5,722
ozkariaz
Jun 17
MartaZ
Jun 17
0
107
MartaZ
Jun 17
0
83
泰晤士(TIMES)四合院儿    (Оди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171... 172)
QHE
May 4, 2014
2,573
1,121,198
QHE
Jun 17
Објави нова тема    Надвор од темата: Прикажано    Големина на фонт: - / + 

= Нови објави од вашата последна посета ( = Повеќе од 15 објави)
= Не содржи нови објави од вашата последна посета ( = Повеќе од 15 објави)
= Темата е заклучена (Во него нема можност за нови објави.)
 


Форуми за дискусија

Отворете дискусија на теми во врска со превод, толкување и локализација

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search