Freelance translators » англиски на македонски » Page 1

Below is a list of англиски на македонски freelance translators За да најдете преведувач кој се специјализира во одредена област, изберете една област десно.

62 резултати (членовите на ProZ.com што плаќаат членарина)

Freelance translator native in

1
Milena Chkripeska
Milena Chkripeska
Native in македонски Native in македонски
2
Ivan Dimoski
Ivan Dimoski
Native in македонски Native in македонски, српски Native in српски
3
Kire Dimik
Kire Dimik
Native in македонски Native in македонски
4
Darko Ivanovski
Darko Ivanovski
Native in македонски Native in македонски
5
Sashenka Ljuben
Sashenka Ljuben
Native in македонски Native in македонски
6
Sonja Kitanovska
Sonja Kitanovska
Native in македонски Native in македонски
7
Bojan Karbevski
Bojan Karbevski
Native in македонски Native in македонски
8
Rodna Ruskovska
Rodna Ruskovska
Native in македонски Native in македонски
9
Gordana Petrovska Dojchinovska
Gordana Petrovska Dojchinovska
Native in англиски Native in англиски, македонски Native in македонски
10
Ana Popova Manasievska
Ana Popova Manasievska
Native in македонски Native in македонски
11
Jasna Trandafilovska
Jasna Trandafilovska
Native in македонски Native in македонски, грчки Native in грчки
12
Slobodan Milevski
Slobodan Milevski
Native in македонски Native in македонски
13
Nadica Gjosevska
Nadica Gjosevska
Native in македонски Native in македонски
14
anica kuzmanovska
anica kuzmanovska
Native in македонски Native in македонски
15
Vladimir Galabovski
Vladimir Galabovski
Native in македонски Native in македонски
16
Elinik
Elinik
Native in македонски Native in македонски
17
Dragan Kuzmanovski
Dragan Kuzmanovski
Native in македонски Native in македонски
18
Dejan Dimitriev
Dejan Dimitriev
Native in македонски Native in македонски
19
Andrijana Taseva
Andrijana Taseva
Native in македонски Native in македонски
20
JovankaJM
JovankaJM
Native in македонски Native in македонски


Објавете оглас за превод или толкување

  • Примајте понуди на цени од професионални преведувачи од целиот свет
  • 100% бесплатно
  • Најголема заедница на преведувачи и толкувачи на светотПреведувачите, како и толкувачите, овозможуваат комуникација меѓу различни култури преку преведување од еден на друг јазик. Преведувачите работат со пишани текстови, како спротивни од усниот збор.

Преведувањето подразбира многу повеќе отколку едноставно, збор по збор, предавање на еден јазик во друг. Преведувачите мора целосно да ја разбираат тематиката на тектот што го преведуваат, како и културите поврзани за појдовниот и целниот јазик.

Со повеќе од 300 000 регистрирани преведувачи и толкувачи, ProZ.com е најголемата онлајн база на јазични професионалци во светот. За да најдете преведувач, изберете јазичен пар или обидете се преку напредно пребарување на преведувачи и толкувачи. Може исто така да побарате понуда на цени за специфичен преведувачки проект преку објавување на понуда за работа.