Freelance translators » српски на англиски » Page 1

Below is a list of српски на англиски freelance translators За да најдете преведувач кој се специјализира во одредена област, изберете една област десно.

154 резултати (членовите на ProZ.com што плаќаат членарина)

Freelance translator native in

1
Justin Browne
Justin Browne
Native in англиски Native in англиски
2
Gordana Sujdovic
Gordana Sujdovic
Native in српски Native in српски
3
Izabela Milanov
Izabela Milanov
Native in англиски Native in англиски, српски (Variant: Montenegrin ) Native in српски
4
Vesna Savić
Vesna Savić
Native in српски Native in српски
5
Natasa Stankovic
Natasa Stankovic
Native in српски Native in српски
6
V&M Stanković
V&M Stanković
Native in српски Native in српски, српско-хрватски Native in српско-хрватски
7
Adam Hardie
Adam Hardie
Native in англиски Native in англиски
8
Miomira Brankovic
Miomira Brankovic
Native in српски Native in српски
9
Pavle Perencevic
Pavle Perencevic
Native in српски Native in српски
10
Korana Lasić
Korana Lasić
Native in англиски (Variant: British) Native in англиски, српско-хрватски Native in српско-хрватски, српски Native in српски, босански Native in босански, хрватски Native in хрватски
11
Slobodan Kozarčić
Slobodan Kozarčić
Native in српски (Variant: Montenegrin ) Native in српски, босански Native in босански
12
TechLawDC
TechLawDC
Native in англиски Native in англиски
13
Tomislav Patarčić
Tomislav Patarčić
Native in англиски Native in англиски, хрватски Native in хрватски
14
CHRISTOPHER MORRIS
CHRISTOPHER MORRIS
Native in англиски Native in англиски
15
Nick Nasev
Nick Nasev
Native in англиски Native in англиски
16
LEXpert
LEXpert
Native in англиски Native in англиски
17
marijaflora
marijaflora
Native in англиски Native in англиски
18
Michael Collins
Michael Collins
Native in англиски Native in англиски
19
pmakinen
pmakinen
Native in англиски Native in англиски
20
Krys Williams
Krys Williams
Native in англиски Native in англиски


Објавете оглас за превод или толкување

  • Примајте понуди на цени од професионални преведувачи од целиот свет
  • 100% бесплатно
  • Најголема заедница на преведувачи и толкувачи на светотПреведувачите, како и толкувачите, овозможуваат комуникација меѓу различни култури преку преведување од еден на друг јазик. Преведувачите работат со пишани текстови, како спротивни од усниот збор.

Преведувањето подразбира многу повеќе отколку едноставно, збор по збор, предавање на еден јазик во друг. Преведувачите мора целосно да ја разбираат тематиката на тектот што го преведуваат, како и културите поврзани за појдовниот и целниот јазик.

Со повеќе од 300 000 регистрирани преведувачи и толкувачи, ProZ.com е најголемата онлајн база на јазични професионалци во светот. За да најдете преведувач, изберете јазичен пар или обидете се преку напредно пребарување на преведувачи и толкувачи. Може исто така да побарате понуда на цени за специфичен преведувачки проект преку објавување на понуда за работа.