Размена меѓу преведувачи на ProZ.com е систем што можат да го користат корисници и членови за да понудат или побараат книги, обука по странски јазик, обука за САТ алатки, совети за патување и слично.

ProZ.com exchange
Филтрирајте активни понуди и барања
ВидСтоки или Услуги
Држава
Клучни зборови

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Posted Опис Локација Контакт
Aug 18 Барање - Совети за патување
Room or small apartment in Munich
  Munich Assem Mazloum
Aug 11 Барање - Разно
Looking for an English consultant in exchange for a French one
   Claire Trad
Jul 16 Барање - Менторство
EN>ES/CA mentoring
   Sergio Lopez
Jul 7 Барање - Job or project
Looking for a Quebec French Speaking informant !
   natncl
Jul 7 Понуда - Преведувачки мемории
Medical translation memories for sale ENG-CZE
  Brno Martin Vavřina
Jul 5 Понуда - Книги
Wörterbücher FRANZÖSISCH & SPANISCH
  Leonding (bei Linz) martina1974
Jul 5 Понуда - Книги
Wörterbücher ENGLISCH
  Leonding (bei Linz) martina1974
Jul 3 Барање - Менторство
Mentoring Request for EN>FR or FR>EN
   Philippe Gurd Gross
Jun 14 Барање - Часови по странски јазик
lekcji jezyka wloskiego
  polska almacarle
Jun 13 Понуда - САТ алатки
Projetex 9 - 2 workstations
   Verizia - Top Translations
Jun 12 Понуда - САТ алатки
Projetex 9
  Paris Margarita Pavón-Mestras
Jun 8 Барање - Обука за САТ алатки
Traductrice pratiquant couramment DéjàVu cherche tutorat Trados (dont Workgroup si possible) sur Paris ou régions voisines
  Paris ou région ouest laure claesen
Jun 2 Барање - Менторство
Mentor in eng-spa/spa-eng/fr-spa translations
   Katherine Coelho
Jun 2 Понуда - Часови по странски јазик
Spanish Language Tuition- DELE exam preparation
  Villa Mercedes Maria Luna
May 26 Барање - САТ алатки
SDL Trados Studio Freelance Lisence
   Trude Kristin Bah
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенYour current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search