Сакате да најмите хонорарни преведувачи или преведувачки компании?

Со членство од преку 300.000 професионални преведувачи и преведувачки компании и без давачки или провизии за клиенти, ProZ.com го нуди најголемиот директориум на професионални преведувачки услуги. На ProZ.com може директно да се стапи во контакт со хонорарни преведувачи на шпански, германски, италијански, кинески, арапски, јапонски и други јазици, кои специјализираат во области како што се право, медицина, технологија и други. Многу професионални преведувачи и преведувачки агенции ги прикажуваат своите цени и/или нудат бесплатни понуди.
на
(исто: хонорарни преведувачи на повеќе јазици)

Барате преведувачки работи или работа?

Како водечко работно место во преведувачката индустрија, ProZ.com е водечки извор на преведувачки работи за хонорарни преведувачи. Ако сте професионален преведувач или раководите со преведувачка агенција, може бесплатно да се регистрирате и да создадете профил. Претплатете се за целосно членство за максимално да си ги зголемите можностите за поврзување со други хонорарни преведувачи и професионалци и да добивате преведувачки работи.Брз преглед на ProZ.com

Најновите преведувачки прашања поставени преку KudoZ:

англиски на руски
Стока / Сточарств...
body condition index (одговори: 0)
1assie
1assie
Руска Федерација
7 minutes ago
германски на холандски
Козметика, Убавин...
Gleichdick (одговори: 0)
Katrien Vertommen
Katrien Vertommen
Германија
17 minutes ago
шпански на полски
Право (општо)
concurso ideal (одговори: 1)
Aleksandra Wójcik
Aleksandra Wójcik
Шпанија
18 minutes ago
англиски на италијански
Медицина: Инструм...
skirt (одговори: 1)
Rosanna Saraceno
Rosanna Saraceno
Италија
18 minutes ago
англиски на руски
Космика / Авијаци...
booking of a Facility (одговори: 0)
Den Greb
Руска Федерација
19 minutes ago
3,548,720 поставени преведувачки прашања

Најновите поставени преведувачки работи:

Dutch to English
Dutch into English linguists for Automotive needed  1 minute ago
германски на фински
германски на шведски
Legal, 4K words, TRADOS, editing  2 minutes ago
English to Czech
English to Czech translation of Google keywords and Ads 3 minutes ago
англиски на француски
француски на англиски
шпански на француски
француски на шпански
(78338) EN<>FR and ES<>FR interpreters in Toulouse, France  14 minutes ago
German to Italian
Traduzione legale, 39.000 parole 15 minutes ago

Најнови дискусии на форумот:

Turkish »Noter yeminli tercüman tutanağının İngilizcesi (одговори: 0)
Aydin Sanli
Aydin Sanli
Турција
2 hours ago
MemoQ support »Importing a handoff package (одговори: 0)
Ann Krol
Ann Krol
Шпанија
2 hours ago
Scams »Could this be a scammer or a phisher? (одговори: 17)
Tom in London
Tom in London
Обединето Кралство
25 minutes ago
Teaching and Learning Languages »Arabic phonetics for English learners (одговори: 0)
Gillian Searl
Gillian Searl
Обединето Кралство
4 hours ago
French »Licence MemoQ expirée , par ici la caisse (одговори: 2)
Irène Guinez
Irène Guinez
Шпанија
29 minutes ago
1,352,382 вкупно објави на форумот

Претстојни настани (онлајн и офлајн) на ProZ.com:

Преведувачка средба: Adelaide, Австралија1 регистрацииJul 29
Преведувачка средба: Palma de Ma..., Шпанија4 регистрацииAug 5
Преведувачка средба: Cardiff, Обединето Кралство17 регистрацииAug 5
Преведувачка средба: Istanbul, Турција7 регистрацииAug 13
Преведувачка средба: Galway, Ирска5 регистрацииAug 15All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа