The Blue Board

A searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Пребарување на нарачатели на услуги
Пребарај израз (незадолжително):
Земја:

Премини на:   All  0-9  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Крај

21922 вкупно нарачатели на услуги
Датум на креирање Име на нарачателот на услуги
Кликнете на името на нарачателот на услуга за да ја видите евиденцијата на Blue Board
Белешка: Мора да сте пријавени за да разгледувате евиденција.
Земја ProZ.comПрофил Просечно ниво на записи
Oct 25, 2010 Летонија 1291369
4.8 4 entries
Apr 19, 2008 Република Чешка -
5 4 entries
Jan 22, 2012 Холандија -
5 11 entries
Apr 29, 2010 Холандија -
Jun 17, 2004 Соединети Американски Држави 78763
4.8 27 entries
Apr 11, 2007 Соединети Американски Држави 660242
5 8 entries
Dec 29, 2004 Соединети Американски Држави 95500
5 5 entries
Aug 22, 2007 Италија -
4.3 4 entries
Jun 26, 2003 Јапонија 38712
4 2 entries
Sep 8, 2009 Шпанија 1123700
4.6 11 entries
Oct 22, 2014
0km 
Руска Федерација 1988402
Mar 23, 2015 Виетнам 2010826
Jan 11, 2003
1 A 
Полска 37672
5 3 entries
Oct 9, 2011 Соединети Американски Држави -
2.5 4 entries
Sep 26, 2008 Шпанија 1058714
Nov 9, 2004 Соединети Американски Држави 1785932
5 37 entries
May 25, 2007 Соединети Американски Држави 3455
5 63 entries
Feb 1, 2005 Кина 97894
4.7 6 entries
Jun 26, 2003 Обединето Кралство -
4.6 22 entries
Jan 10, 2006 Данска 130881
Feb 27, 2003 Ирска 43986
4.9 263 entries
Aug 19, 2009 Кина 802033
5 1 entry
May 4, 2011 Германија 1403965
1 1 entry
Aug 11, 2004 Мексико 1004338
5 2 entries
Oct 4, 2007 Шпанија 740999
5 5 entries
Nov 7, 2012 Холандија 1658836
4.9 10 entries
Nov 21, 2015 Словачка 1311187
Aug 16, 2006 Шпанија 132111
Jan 30, 2009 Бугарија 918049
5 25 entries
Mar 8, 2010 Јапонија 1151296
4 1 entry
Jul 14, 2008
160 IQ 
Полска -
Jun 20, 2004 Соединети Американски Држави -
Jan 15, 2004
186th 
Италија -
5 1 entry
Oct 31, 2005
1919 
Соединети Американски Држави 124054
5 1 entry
Jan 6, 2005 Германија -
Mar 16, 2010
1C 
Руска Федерација 1215272
5 2 entries
Feb 11, 2016 Руска Федерација 2064965
4 4 entries
Jan 7, 2002 Шпанија 49593
4.1 40 entries
Mar 21, 2005 Белорусија 65971
3 2 entries
Apr 1, 2003 Обединето Кралство 802868
4.6 21 entries
21922 вкупно нарачатели на услуги

Одрекување
ProZ.com не ја потврдува ниту гарантира точноста на записите. Персоналот на ProZ.com го задржува правото (но не презема обврска) да отстрани или измени содржина која е овде објавена. Персоналот на ProZ.com не ги разгледува предметите пред да се објават; нема модератор кој е постојано на должност, така што читателите внесуваат записи на сопствен ризик.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Your current localization setting

македонски

Select a language

Jobs
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search