Translation Company Canada

When you require an expert.

Established in 1994
ProZ.com member since Feb 2010

Translation Expert Inc (previously International Languages)

Вратете се на листата на нарачатели на услуги
Вашиот пристап до информациите во оваа евиденција на Blue Board е ограничен. За целосен пристап, разгледајте ги опциите за плаќање подолу.

Членство на ProZ.com
Членовите на ProZ.com имаат неограничен пристап на евиденцијаta на Blue Board. Тоа вклучува целосен пристап до контакт информациите на нарачателот на услуги, рејтингот на ВПС и коментарите внесени од нарачателот на услуги. Членовите на ProZ.com исто така имаат можност да поднесуваат апликација на нарачатели на услуги кои прифаќаат апликации од хонорарни преведувачи.


Browniz поени
Browniz поени се добиваат преку придонес на страницата на различни начини. Оние кои не се членови може да платат 50 browniz поени за да добијат пристап до една евиденција. (Откако ќе се плати, пристапот до евиденцијата (вклучувајќи ВПС и коментари) е траен.

Мора да сте пријавени за да заработите browniz.

Готовина од Proz.com паричник
Може да се внесат мали износи во Proz.com паричникот за да се употребат за купување права кои ги имаат само членовите, како што имате потреба при користење на страницата. Разгледување една евиденција на Blue Board чини 50 американски центи. (Откако ќе се плати, пристапот до евиденцијата (вклучувајќи ВПС и коментари) е траен).
Мора да сте регистрирани за да го користите паричникот.

Translator likelihood of working again (LWA) info
Overall:
5 38 entries
Past 12 months:
5 13 entries


Резиме на записи

Датум Вршител на услуги Service provider KudoZ - browniz Коментар ВПС Веројатност за повторна соработка
Jul 20
Ограничен пристап
1734 - 330
5
Feb 1
Ограничен пристап
1572 - 3322
5
Dec 23 '16
Ограничен пристап
451 - 3223
5
Dec 15 '16
Ограничен пристап
1157 - 3891
5
Dec 8 '16
Ограничен пристап
4036 - 27265
5
Dec 1 '16
Ограничен пристап
2148 - 3742
5
Nov 29 '16
Ограничен пристап
10363 - 89126
5
Oct 27 '16
Ограничен пристап
539 - 1877
5
Oct 13 '16
Ограничен пристап
1052 - 1272
5
Sep 29 '16
Ограничен пристап
4847 - 1013
5
Sep 28 '16
Ограничен пристап
303 - 5875
5
Sep 27 '16
Ограничен пристап
9376 - 10064
5
Aug 5 '16
Ограничен пристап
423 - 1272
5
Jul 17 '16
Ограничен пристап
328 - 7335
5
Jul 11 '16
Ограничен пристап
980 - 6165
5
Jun 30 '16
Ограничен пристап
11 - 30
5
Jun 27 '16
Ограничен пристап
1983 - 22826
5
Jun 24 '16
Ограничен пристап
1521 - 16304
5
Apr 19 '16
Ограничен пристап
9964 - 18789
5
Dec 9 '15
Ограничен пристап
39887 - 125057
5
Jun 27 '15
Ограничен пристап
857 - 800
5
Apr 23 '15
Ограничен пристап
10706 - 2192
5
Apr 7 '15
Ограничен пристап
1461 - 43820
5
Mar 10 '15
Ограничен пристап
8 - 1475
5
Jun 26 '14
Ограничен пристап
2065 - 5905
5
Mar 14 '14
Ограничен пристап
2771 - 3909
5
Jan 3 '13
Ограничен пристап
4277 - 4111
5
Nov 13 '12
Ограничен пристап
12 - 2090
5
Sep 5 '12
Ограничен пристап
300 - 4856
5
Feb 15 '12
Ограничен пристап
41186 - 174321
5
Oct 31 '11
Ограничен пристап
1211 - 539
5
Apr 18 '11
Ограничен пристап
740 - 24651
5
Feb 25 '11
Ограничен пристап
2300 - 3839
5
Feb 21 '11
Ограничен пристап
266 - 159
5
Sep 27 '10
Ограничен пристап
87 - 3530
5
Sep 27 '10
Ограничен пристап
590 - 2859
5
Apr 8 '09
Ограничен пристап
65 - 4806
5
May 8 '07
Ограничен пристап
26 - 1155
5

Имињата на членовите на ProZ.com се прикажани во сина боја.
Кликнете по имињата за да видите повеќе информации за лицата кои внеле записи.

Одрекување: ProZ.com не ја потврдува ниту гарантира точноста на записите. Персоналот на ProZ.com го задржува правото (но не презема обврска) да отстрани или измени содржина која е овде објавена. Персоналот на ProZ.com не ги разгледува предметите пред да се објават; нема модератор кој е постојано на должност, така што читателите внесуваат записи на сопствен ризик.


The Blue Board
Database of outsourcers with feedback from service providers

What is the Blue Board?

The Blue Board is a searchable database of language job outsourcers with feedback from service providers.

Learn more

Your current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа