Finnish to English преведувачи: директориум на преведувачи и толкувачи

Finnish на English преведувачи и толкувачи » General fields

Finnish на English Tech/Engineering преведувачи (13791)
Finnish на English Art/Literary преведувачи (2832)
Finnish на English Medical преведувачи (314)
Finnish на English Law/Patents преведувачи (686)
Finnish на English Science преведувачи (3918)
Finnish на English Bus/Financial преведувачи (2322)
Finnish на English Marketing преведувачи (2135)
Finnish на English Other преведувачи (20526)
Finnish на English Social Sciences преведувачи (4556)

Finnish на English преведувачи и толкувачи » Specific fields

Finnish на English преведувачи: Сметководство
Finnish на English преведувачи: Рекламирање / Односи со јавноста (337)
Finnish на English преведувачи: Космика / Авијација / Вселена (50)
Finnish на English преведувачи: Земјоделство
Finnish на English преведувачи: Стока / Сточарство
Finnish на English преведувачи: Антропологија
Finnish на English преведувачи: Археологија (47)
Finnish на English преведувачи: Архитектура (78)
Finnish на English преведувачи: Уметност, Уметности & Занаети, Сликарство
Finnish на English преведувачи: Астрономија & Вселена (29)
Finnish на English преведувачи: Финансии (општо)
Finnish на English преведувачи: Автоматика & Роботика (65)
Finnish на English преведувачи: Автомобилство / Автомобили & Камиони (178)
Finnish на English преведувачи: Биологија (-техника,-хемија, микро-)
Finnish на English преведувачи: Ботаника
Finnish на English преведувачи: Градба / Градежништво (166)
Finnish на English преведувачи: Бизнис/Трговија (општо) (370)
Finnish на English преведувачи: Материјали (Пластика, керамика итн.) (70)
Finnish на English преведувачи: Уверенија, Дипломи, Лиценци, Биографии (175)
Finnish на English преведувачи: Хемија; Хемиска наука/инжинерство
Finnish на English преведувачи: Поезија & Литература (228)
Finnish на English преведувачи: Кино, Филм, ТВ, Драма
Finnish на English преведувачи: Текстил / Облека / Мода
Finnish на English преведувачи: Телеком(уникации) (191)
Finnish на English преведувачи: Компјутери (општо) (229)
Finnish на English преведувачи: Компјутери: Хардвер
Finnish на English преведувачи: Компјутери: Софтвер
Finnish на English преведувачи: Компјутери: Системи, Мрежи
Finnish на English преведувачи: Право: Договор(и) (192)
Finnish на English преведувачи: Готвење / Кулинарство (186)
Finnish на English преведувачи: Козметика, Убавина (125)
Finnish на English преведувачи: Медицина: Стоматологија (50)
Finnish на English преведувачи: Медиуми / Мултимедија (257)
Finnish на English преведувачи: Економија
Finnish на English преведувачи: Образование / Педагогија (244)
Finnish на English преведувачи: Електроника / Електроинжинерство (167)
Finnish на English преведувачи: Енергетика / Производство на енергија (110)
Finnish на English преведувачи: Инжинерство (општо) (194)
Finnish на English преведувачи: Инжинерство: Индустриско инжинерство (109)
Finnish на English преведувачи: Механика / Машинско инжинерство (161)
Finnish на English преведувачи: Нуклеарно инжинерство/наука (36)
Finnish на English преведувачи: Животна средина & Екологија
Finnish на English преведувачи: Езотерични практики (34)
Finnish на English преведувачи: Рибарство (25)
Finnish на English преведувачи: Фолклор (84)
Finnish на English преведувачи: Храна & Млечни производи
Finnish на English преведувачи: Шумарство / Дрво / Градежно дрво (125)
Finnish на English преведувачи: Мебел / Домаќински уреди (107)
Finnish на English преведувачи: Игри / Видео игри / Игри на среќа / Казино
Finnish на English преведувачи: Рударство & Минерали / Камења
Finnish на English преведувачи: Генеалогија (19)
Finnish на English преведувачи: Општо / Разговор / Честитки / Писма (270)
Finnish на English преведувачи: Генетика
Finnish на English преведувачи: Географија (83)
Finnish на English преведувачи: Геологија (22)
Finnish на English преведувачи: Влада / Политика
Finnish на English преведувачи: Фотографија/Слика (& Графичка уметност)
Finnish на English преведувачи: Медицина: Здравствена заштита (166)
Finnish на English преведувачи: Историја
Finnish на English преведувачи: Туризам & Патување
Finnish на English преведувачи: Човечки ресурси (170)
Finnish на English преведувачи: Идиоми / Максими / Поговорки
Finnish на English преведувачи: Осигурување
Finnish на English преведувачи: Меѓународни Организации/Развој/Соработка
Finnish на English преведувачи: Интернет, е-трговија (243)
Finnish на English преведувачи: Инвестиции / Хартии од вредност
Finnish на English преведувачи: Металургија / Лиење
Finnish на English преведувачи: ИТ (Информатичка технологија) (304)
Finnish на English преведувачи: Новинарство
Finnish на English преведувачи: Недвижнини (85)
Finnish на English преведувачи: Право (општо)
Finnish на English преведувачи: Право: Патенти, Заштитни знаци, Авторско право (96)
Finnish на English преведувачи: Право: Оданочување & Царина (75)
Finnish на English преведувачи: Лингвистика (183)
Finnish на English преведувачи: Превоз / Шпедиција (147)
Finnish на English преведувачи: Менаџмент (101)
Finnish на English преведувачи: Производство
Finnish на English преведувачи: Бродови, пловење, поморство
Finnish на English преведувачи: Маркетинг / Истражување на пазар
Finnish на English преведувачи: Математика & Статистика
Finnish на English преведувачи: Медицина (општо)
Finnish на English преведувачи: Медицина: Кардиологија (54)
Finnish на English преведувачи: Медицина: Инструменти
Finnish на English преведувачи: Медицина: Фармацевтски производи
Finnish на English преведувачи: Meteorology (4)
Finnish на English преведувачи: Метрологија
Finnish на English преведувачи: Војска / Одбрана (56)
Finnish на English преведувачи: Музика
Finnish на English преведувачи: Имиња (лично, компанија) (37)
Finnish на English преведувачи: Исхрана
Finnish на English преведувачи: Нафтено инжинерство/наука (41)
Finnish на English преведувачи: Друго (73)
Finnish на English преведувачи: Хартија / Изработка на хартија
Finnish на English преведувачи: Патенти (48)
Finnish на English преведувачи: Филозофија
Finnish на English преведувачи: Физика (32)
Finnish на English преведувачи: Печатење& Издаваштво (99)
Finnish на English преведувачи: Психологија (95)
Finnish на English преведувачи: Религија
Finnish на English преведувачи: Трговија на мало (62)
Finnish на English преведувачи: Safety (25)
Finnish на English преведувачи: SAP (28)
Finnish на English преведувачи: Наука (општо)
Finnish на English преведувачи: Жаргон (49)
Finnish на English преведувачи: Општествена наука, социологија, етика итн.
Finnish на English преведувачи: Спорт / Фитнес / Рекреација (134)
Finnish на English преведувачи: Анкетирање (55)
Finnish на English преведувачи: Вино / Енологија / Винарство (40)
Finnish на English преведувачи: Зоологија (41)

Finnish на English translators and interpreters


За рубриката членство ProZ.com Member Profile Keywords Native Language
Country
KudoZ Points
(in pair)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Identity Verified   Pietari Valtonen
  Prompt, professional and reliable.
IT, technical documentation, subtitling, business, technical, engineering, tourism, marketing, copywriter, automotive, owner's manual, owner manuals, hardware, software, printers, home appliances, monitors, Q/A, trucks, warranties, realiable, fast, qualified, experienced, multiple languages, multilingual, white goods, reason codes, digital camera, photography, video, audio, web sites, localization, strings, bug reporting, telephony, testing, tester, JIRA, interpretation, tulkkaus, interpreter, tulkki, Finnish-English, English-Finnish, czech-Finnish, slovak-Finnish, Finnish-czech, slovak-czech, suomi-englanti, englanti-suomi, tsekki-suomi, suomi-tsekki, slovakki-suomi, suomi-slovakki, finština, slovenština, překladatel, tlumočník, manuály, dokumentace, webové stránky, uživatelské příručky, uživatelské manuály, překlady z finštiny, profesionální ... Finnish
Република Чешка
84 points
Finnish на English
  Desmond O'Rourke
  PROFESSIONAL JOBS PERSONALLY HANDLED
Finnish-English, English-Finnish, law, patents, discovery, deposition, business, medical, pharmaceutical, arts, architecture, transcripts, INS, USCIS, sociology, journalism, genealogy, interpreting, copywriting, advertising, voice-overs ... English
Соединети Американски Држави
767 points
Finnish на English
Identity Verified   Erkki Pekkinen
  Ex-Aussie forester+various lang.combos
Forestry, forest industries, education, natural sciences, telecom, IT, contracts, patents, Finnish, English, german, swedish ... English/Finnish
Финска
262 points
Finnish на English
Identity Verified   Anu Carroll
  Meticulous
lääketiede, lääketieteellinen, lääketieteelliset, lääketieteellisiä, sairaskertomus, sairauskertomus, terveydenhuolto, kliininen, kliiniset, lääketutkimus, lääketutkimukset, tutkittavan tiedote, tutkimustiedote, suostumus, medical, medicine, health record, medical record, patient record, clinical, clinical trial, ICF, healthcare, health care, valmisteyhteenveto, SPC, SmPC, pakkausseloste, potilastiedote, PIL, detail-oriented, attention to detail ... English
Соединети Американски Држави
132 points
Finnish на English
Identity Verified   Setti Mulari
  #1 in Finnish to English!
finance, financial, security, insurance, quarterly report, fsa, vakuutus, talous, finanssi ... Finnish/English
Нов Зеланд
55 points
Finnish на English
Identity Verified   Hannele Marttila
  bilingual exp translator/writer
English, Finnish, Danish. medical, legal, contracts, literature, commercial, banking, annual reports, bids, tenders, ITT, food science, cooking, internal communications, travel, journalism, pharmaceutical, classic cars, project management, back translations, editing, proofreading, patient histories, medical white papers, contracts, medical or financial articles, court procedures, back translations, pharmaceutical brochures, Pharmaceutical instructions for use, Doctor statements, marketing brochures, project management documentation, certificates ... Finnish/English
Обединето Кралство
46 points
Finnish на English
Identity Verified   Robert Connal
  
Finnish, English, history, archaeology, computing, technical, tourism, general, editing, proofreading ... English
Финска
7 points
Finnish на English
Identity Verified   hetongzhi
  
Retired, diplomat, experienced translator, slova, k czech, russian, ukrainian, polish, Finnish, swedish ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Finnish на English
  Peter Culley
  Finnish-English - 25 years' experience
translate, translations, translation, translator, Finnish, English, transcription, language teaching, simultaneous interpretation, consecutive interpretation, native speaker of English, 25 years of experience, professional ... English
Финска
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Bat-Sheva Myllys
  
Finnish, Hebrew, English, Medical, Life Science, Science, Medical technology, Pharmaceuticals, Technology, Localization, Software, Hardware, Telecommunication, Automotive Industry, Heavy Machinery, The Environment, Natural science, Business administration, Marketing, Advertising, Behavioral science, Social sciences, Education, ... English/Finnish
Финска
14 points
Finnish на English
Identity Verified   thmarks
  MA in Translation, 18 years experience
Finnish, Japanese-English, English-Japanese, English-Finnish, Finnish-English, localization, translation, translator, proofreader, proofreading, marketing, business, finance, mainonta, todistukset, games localization, editor, subtitling, dubbing, communication skills, flexible translator, kanji, technical, electronics, medical, scientific, travel, tourism, education, finance, legal, käännös, Japani, Suomi, Englanti, 日英翻訳, 通訳, 同時通訳, 逐次通訳, 英日翻訳, フィンランド語, interpretation, language training, 字幕, 校正, ネーティブ翻訳 ... Finnish/English
Јапонија
12 points
Finnish на English
Identity Verified   nmain
  RU>EN and FI>EN freelance translator
russian, translation, CAT tools, trados, market research, legal, medical, us English, contracts, surveys, pharmaceutical, ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Meri Rantama
  MA Univ of Helsinki, 20 years experience
business, finance, management, economics, contracts, law, real estate, education, journalism, media, publishing, film, music, government, politics, social policy, immigration, academic, environment, EU, linguistics, IT, tech, medical, pharmaceutical, sports, fitness, literature, history, travel, geography, art, architecture, photography, fashion, philosophy, religion, translation, editing ... Finnish/English
Соединети Американски Држави
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Marja Sinkkonen
  
Рекламирање / Односи со јавноста, Туризам & Патување, Превоз / Шпедиција, Маркетинг / Истражување на пазар, Храна & Млечни производи, Готвење / Кулинарство, Текстил / Облека / Мода, Медицина (општо), Автомобилство / Автомобили & Камиони, Козметика, Убавина, Шумарство / Дрво / Градежно дрво, Хартија / Изработка на хартија, Историја, Новинарство, Медиуми / Мултимедија, Кино, Филм, ТВ, Драма, Човечки ресурси, Меѓународни Организации/Развој/Соработка, Влада / Политика, Општествена наука, социологија, етика итн., Образование / Педагогија, Економија, Бизнис/Трговија (општо), Финансии (општо), Право: Договор(и), Право (општо), Менаџмент ... Finnish/English
Финска
34 points
Finnish на English
  Versk dabar
  Better service for the same price!
Translation, editing, proofreading, formating, tranlating, translation agency, languages, translators, freelancers ... English
Литванија
0 points
Finnish на English
  Katherine Sotejeff-Wilson
  Translating research: medical & academic
Finnish, Polish, German, editing, academic, medical, pharmaceutical, clinical trials, science, environment, green chemistry, digital humanities, theology, history, NGOs ... English
Финска
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Juha Valtonen
  Reliable, professional and effective.
Finnish, English, trados, Finnish translator, Finnish translators, Finnish translation, Finnish games testing, software testing, English to Finnish, English to Finnish translation, television, documentaries, business, gaming, online casinos, casino games, gambling, poker, slot machines, marketing, hotel, catering, restaurant, menus, logistics, automotive, military, translation, experience, household appliances, computer, modem, manuals, IT and software localisation, printer manuals, navigation systems, navigation software, owner manuals, OM translation, automotive translation, editing, localization, travel, tourism, proofreading, editing, travel & tourism, Internet, websites, transcreation, across, MemoQ, Studio 2014, certified pro, proz pro, Google Android, google, paper industry, paper machines, consumer electronics, power tools, electronics, käännökset, kääntäminen, käännös, kääntäjä, ylioppilastodistus, yo-todistus, matriculation examination, moderator, moderaattori, facebook moder ... Finnish
Обединето Кралство
102 points
Finnish на English
  Kit Fahey
  Accurate and timely
Finnish, french, spanish, italian, technical writer, technical support, finance, banking, real estate, telecom, communications, insurance ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Kathy Saranpa
  YalePhD/University Lecturer Translation
PhD, academic, genealogy, legal, business, personal, literature, history, arts, medical ... English
Финска
0 points
Finnish на English
  GSI Translation
  Success built on customer satisfaction
GSI, GSI Translations, translators, translation, localisation, localization, translate, language, multilingual, adaptation, transcription, proofreading, editing, adaptation, interpreting, DTP, desktop publishing, typesetting, multimedia, website localisation, website localization, CMS content management, system, language, consultancy, pharmaceuticals, legal, medical, bio-sciences, biotechnology, law, Legal, Para legal, advertisement, banking, insurance, marketing, accounting, accountancy, fast service competitive rates, negotiable, lawyer ... English
Обединето Кралство
0 points
Finnish на English
  linguainfo
  EN 17100 & ISO 9001:2015 Certified Co.
Language Translation, Translator, Translation, voice over, Transcription, Foreign Language, Indian Language, European Language, Asian Language, Sworn Translator, Document Translation, Certified Translation, Certified Translator, Native Translator, Arabic, Chinese, Dutch, English Translation, Finnish, French, German, Greek Translation, Hebrew, Hungarian, Bahasa, Indonesian Translation, Italian, Japanese, Korean, Polish Translation, Portuguese, Romanian, Russian, Spanish Translation, Swedish, Thai, Turkish, Vietnamese Translation, Assamese, Bengali, Gujarati, Hindi Translation, Kannada, Malayalam, Marathi, Oriya Translation, Punjabi, Tamil, Telugu, Urdu Translation, Various Indian regional Languages, Asian languages, European Languages, African Languages, Middle East Languages, Eastern Languages Translators from India, Translators for Indian Languages, Hindi Translators, Kashmiri Translaotrs, Assamese translators, Oriya Translators, Punjabi Translators, Indonesian translators, Tagalog ... English
Индија
0 points
Finnish на English
Identity Verified   Shamien
  Games & Apps Localisation
computers, electronics, IT, appliances, manuals, RPG, fantasy, gaming, games, hardware, apps, software, localisation, video games, Finnish, translation, applications, science fiction, paranormal, parapsychology, occultism, mobile ... Finnish/English
Финска
8 points
Finnish на English
Identity Verified   GlobalEditing
  Superb English Editing and Proofreading
Annuals, automotive, business, clinical, computers, engineering, environment, food, history, manufacturing, marketing, medical, meditation, music, art, reports, robotics, science, telecommunications, testing, travel, Zen ... English
Соединети Американски Држави
0 points
Finnish на English
Identity Verified   DailyTranslate
  Native speakers only
Translation, Proofreading, Editing, Reviewing, TEP, Transcription, Transcription+Translation, Copy writing, Trans creation, Transliteration, Back Translation, Machine Translation, Localization, Quality Assurance, Subtitling, DTP, Medical Translation, Legal Translation, Technical Translation, Automotive Translations, Financial Translations, Marketing Translations, IT Translations, Computers : Hardware&Software, CV, Licences, Diplomas, Certificates, Pharmaceutical Translations, Engineering Translations, Literary Translations, Mechanical Translations, Culinary Translations, Websites translation, Software Localization, Instruction Manuals Translation, Clinical Studies Translation, Governmental Translation, Multimedia Localization, Multilingual DTP, Document Translation, Albanian, Arabic, Armenian, Azerbaijani, Bengali, Bosnian, Bulgarian, Burmese, Catalan, Cebuano, Chinese, Croatian, Czech, Dari, Estonian, Farsi, Filipino, Georgian, Greek, Gujarati, Hebrew, Hiligaynon, Hindi, Hmong, Hungar ... English
Обединето Кралство
0 points
Finnish на English
  Kickwords Limited
  The added value for your business growth
translation services, translation online, translator, certified translations, usa, canada, uk, translate, word translate, language translator, translators, online translator, free translation, translater, translate website, interpreter services, international translations, English to french translation services, french to English, german to English translator, norwegian to English translation services, spanish to English translation services, English to italian, English to japanese translation, English to chinese, English to afrikans, latin translations ... English
Обединето Кралство
0 points
Finnish на English
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенAll of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search