multiterm i java
Лице кое објавува дискусија: PeregrineFalcon
PeregrineFalcon
PeregrineFalcon
Хрватска
Local time: 10:47
англиски на хрватски
Feb 10, 2009

U zadnje vrijeme sam imao problema s Multitermom (imam Trados 7 s odgovarajućim Multitermom). Događalo mi se da odjednom ne mogu dodavati izraze u Multiterm niti ih uređivati. Javljalo mi je neku grešku, nudilo debugging itd. Ništa nije pomagalo, pa sam nekoliko puta sve ponovno instalirao. Nije pomagala deinstalacija i ponovna instalacija Multiterma. Tek kad sam ponovno deinstalirao Windowse, pa nakon toga instalirao Mutliterm, sve je ponovno normalno radilo. Nakon ponavljanja iste situaci... See more
U zadnje vrijeme sam imao problema s Multitermom (imam Trados 7 s odgovarajućim Multitermom). Događalo mi se da odjednom ne mogu dodavati izraze u Multiterm niti ih uređivati. Javljalo mi je neku grešku, nudilo debugging itd. Ništa nije pomagalo, pa sam nekoliko puta sve ponovno instalirao. Nije pomagala deinstalacija i ponovna instalacija Multiterma. Tek kad sam ponovno deinstalirao Windowse, pa nakon toga instalirao Mutliterm, sve je ponovno normalno radilo. Nakon ponavljanja iste situacije, pokušao sam sa system restore funkcijom. I tad je sve ponovno proradilo. Znao sam da nisam ništa mijenjao i bio sam u čudu. Danas mi se stvar ponovila između unošenja dvaju pojmova i sinulo mi je: nakon unošenja prvog izraza pojavilo mi se upozorenje da je pripremljen najnoviji update za Javu. Kliknuo sam da se instalira. Nakon instalacije opet je Multiterm normalno reagirao na sve osim na unos i uređivanje koje opet nije reagiralo. Napravio sam restore Windowsa na prethodnu točku i sve je ponovno proradilo. Očito je da se ta nadogradnja Jave sukobljava s Multitermom.
Nije mi poznato je li itko drugi imao sličnih problema, ali ne vjerujem da sam jedini.

[Edited at 2009-02-10 19:59 GMT]

[Edited at 2009-02-10 20:01 GMT]
Collapse

Нема назначено посебен модератор за овој форум.
Обратете се кај персоналот на сајтот » ако сакате да пријавите нарушување на правилата на сајтот или да добиете помош

multiterm i java

Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »