Страници во темата: [1 2] > |
Off topic: Sućut svim Hrvatima Лице кое објавува дискусија: John Farebrother
|
prigodom sinoćne katastrofe na Wembleyu
drugi put
[Edited at 2009-09-10 11:25 GMT]
[Subject edited by staff or moderator 2009-09-13 14:58 GMT] | | |
mmihano4 (X) Local time: 16:28 англиски на хрватски + ...
vidimo se u Južnoj Arfici | | |
hvala kolega, | Sep 12, 2009 |
ali i ja mislim da nama Svjetsko prvenstvo nije u pitanju, dok ste vi propustili EURO 2008
Baš me razveselila ova tema, premda je off-topic.
Srdačan pozdrav, lijepo se malo i našaliti među svim ovim ozbiljnim temama,
Ana | | |
Prvo skoči pa onda reci hop... | Sep 12, 2009 |
... | |
|
|
John Farebrother Обединето Кралство француски на англиски + ... ОТПОЧНУВАЧ НА ТЕМА U šali pa upali | Sep 12, 2009 |
Ana Irena Hudi wrote:
ali i ja mislim da nama Svjetsko prvenstvo nije u pitanju, dok ste vi propustili EURO 2008
Srdačan pozdrav, lijepo se malo i našaliti među svim ovim ozbiljnim temama,
Ana
Tko kaže da se šalimo? Ovo je nešto najozbiljnije. Primjerice, gledajte ovo:
http://mojtv.hr/forum/tema/11/1017/1/engleska--hrvatska-51.aspx#
[Edited at 2009-09-12 17:33 GMT] | | |
John Farebrother Обединето Кралство француски на англиски + ... ОТПОЧНУВАЧ НА ТЕМА
Zna li iko gdje bih mogao nabaviti DVD utakmice sa hrvatskim komentarom? Ozbiljno je pitanje, ne zafrkavam. | | |
Šalili se mi ili ne, rezultat očekivan, rekla bih.
S obzirom na nepodnošljivu lakoću ozljeđivanja hrvatskih igrača na Otoku, osobito prije važnih utakmica, činjenicu da smo igrali bez Modrića i Ćorluke, a i da smo vam priuštili neodlazak na Euro 2008, zapravo sasvim očekivano. Jednostavno ste bili bolji. A tko pobjeđuje ima pravo likovati, kao što i gubitnik ima pravo ljutiti se.
Nadam se samo da je 'hrvatim... See more Šalili se mi ili ne, rezultat očekivan, rekla bih.
S obzirom na nepodnošljivu lakoću ozljeđivanja hrvatskih igrača na Otoku, osobito prije važnih utakmica, činjenicu da smo igrali bez Modrića i Ćorluke, a i da smo vam priuštili neodlazak na Euro 2008, zapravo sasvim očekivano. Jednostavno ste bili bolji. A tko pobjeđuje ima pravo likovati, kao što i gubitnik ima pravo ljutiti se.
Nadam se samo da je 'hrvatima' pisano malim početnim slovom u naslovu Vaše teme bila slučajna pogreška. ▲ Collapse | | |
John Farebrother Обединето Кралство француски на англиски + ... ОТПОЧНУВАЧ НА ТЕМА
Dubravka Hrastovec wrote:
Nadam se samo da je 'hrvatima' pisano malim početnim slovom u naslovu Vaše teme bila slučajna pogreška.
To jeste bila slučajna greška, zbog koje se ispričavam. Nemojte se naljutiti.
[Edited at 2009-09-13 14:55 GMT]
[Edited at 2009-09-13 15:03 GMT] Je li to trebam smatrati žutim kartonom?
[Edited at 2009-09-13 22:32 GMT] | |
|
|
|
John Farebrother wrote:
Dubravka Hrastovec wrote:
Nadam se samo da je 'hrvatima' pisano malim početnim slovom u naslovu Vaše teme bila slučajna pogreška.
To jeste bila slučajna greška, zbog koje se ispričavam. [Edited at 2009-09-13 14:55 GMT]
 | | |
Lingua 5B Босна и Херцеговина Local time: 16:28 Член (2009) англиски на хрватски + ... Britanski sarkazam | Sep 13, 2009 |
.. zvuči sasvim drugačije na hrvatskom u odnosu na engleski.
Kad sam vidjela "sućut" u naslovu, pomislila sam na nešto veoma grdo.
E pa nije još sućut, ovo je tek prvi krug utakmica, mislim da je još rano za davanje sućuti ili pak nagrada. A anglosaksoncima preporučam oprez i ne previše radovanja unaprijed, penali su vam slaba točka. Ne daj bože penala, a Džon? ... See more .. zvuči sasvim drugačije na hrvatskom u odnosu na engleski.
Kad sam vidjela "sućut" u naslovu, pomislila sam na nešto veoma grdo.
E pa nije još sućut, ovo je tek prvi krug utakmica, mislim da je još rano za davanje sućuti ili pak nagrada. A anglosaksoncima preporučam oprez i ne previše radovanja unaprijed, penali su vam slaba točka. Ne daj bože penala, a Džon? ▲ Collapse | | |
Sherefedin MUSTAFA wrote:
Naslov.
na brzoj reakciji | |
|
|
Da vratimo ležerniji ton... | Sep 14, 2009 |
John, kakve su Vam prognoze za utakmicu Ukrajina - Engleska? | | |
John Farebrother Обединето Кралство француски на англиски + ... ОТПОЧНУВАЧ НА ТЕМА |
... može vam biti :) | Sep 17, 2009 |
Postovi drže vodu no činjenica je da Englezi uglavnom radi poraza od Hrvatske nisu izborili nastup na EURO-u 2008. dok je hrvatska reprezentacija u nezgodnoj situaciji iz niza razloga. Naime, da smo pobijedili u ostalim utakmicama, oba poraza od Engleske bila bi pošteni omjer snaga koji nikog ne bi iznenadio. Unatoč tome, i dalje sam uvjerena da ćemo proći u kvalifikacije.
Slažem se da je Vaša momčad sada vrlo dobra, čak i odlična, no moram primijetiti da nikada nije bilo toliko "glumatanja" netipičnog za engleski nogomet kao sada pod Capellovim vodstvom što je na jedan način i logično
Može vam bit' i sportske čestitke, mada nisam ljubiteljica engleskog nogometa (ni stila igre niti igrača). | | |
Страници во темата: [1 2] > |