Страници во темата: < [1 2] | Akcija članarine Лице кое објавува дискусија: Sanja Demut
| Maja Basara Хрватска Local time: 03:36 англиски на хрватски + ... | Ivana Kahle Германија Local time: 03:36 Член (2007) германски на хрватски + ... Dobrodošla... | Sep 17, 2010 |
... među paying members, Majo
Sljedeći koraci:
1. marljivo odgovarati na pitanja i skupljati KudoZ-bodove
2. s vremena na vrijeme ažurirati profil
3. "sprijateljiti se" s CAT-alatima
4. specijalizirati se za 2-3 područja
5. usavršavati se (tečajevi, webinari, konferencije).
Ne mora baš tim redoslijedom, ali 1. korak neka ostane na 1. mjestu - što više bodova, to ste više na rang-... See more ... među paying members, Majo
Sljedeći koraci:
1. marljivo odgovarati na pitanja i skupljati KudoZ-bodove
2. s vremena na vrijeme ažurirati profil
3. "sprijateljiti se" s CAT-alatima
4. specijalizirati se za 2-3 područja
5. usavršavati se (tečajevi, webinari, konferencije).
Ne mora baš tim redoslijedom, ali 1. korak neka ostane na 1. mjestu - što više bodova, to ste više na rang-listi, pa će Vas potencijalni klijenti (koji šalju direktne ponude) lakše naći.
Sretno!
Ivana. ▲ Collapse | | | Akcija "Malo sutra" | Sep 21, 2010 |
Ja uplatih i ne bi produženo;
pa dvaput urgirah...
i ne bi mi ništa rečeno!
Produžili sad mi na mjesec dana..
ma od listopada prvog bit neće
od mene člana ! ((
Ma se pitam kakva li to akcija bješe?
Lovu dadoh --- ni da me tješe. | | | bonafide1313 Хрватска Local time: 03:36 Член (2010) англиски на хрватски + ...
zanimljivo iskustvo, mislim da ne bi smjelo ostati bez nekog odgovora ili objašnjenja... samo, ima li tko odgovoriti? koliko primijetih neki dan, nekako šutke ostasmo i bez moderatora... | |
|
|
Ivana Kahle Германија Local time: 03:36 Член (2007) германски на хрватски + ...
... a kako/kome ste platili?
Lokalno ili direktno ProZ-u?
Jeste li podnijeli support request?
Kao član koji je platio članarinu morali biste dobiti odgovor isti dan.
Ako ste već prije bili paying member i platili dok Vam staro članstvo još nije isteklo, uplata će se vidjeti tek nakon što istekne staro članstvo.
Javite nam kako je završilo.
Pozdrav,
Ivana. | | |
Najbolje bi bilo da se obratite moderatorima.
Siguran sam da će vam brzo pomoći i dati potrebne informacije.
Pozdrav,
Sherefedin | | | Maja Basara Хрватска Local time: 03:36 англиски на хрватски + ...
Ivana Kahle wrote:
... a kako/kome ste platili?
Lokalno ili direktno ProZ-u?
Jeste li podnijeli support request?
Kao član koji je platio članarinu morali biste dobiti odgovor isti dan.
Ako ste već prije bili paying member i platili dok Vam staro članstvo još nije isteklo, uplata će se vidjeti tek nakon što istekne staro članstvo.
Javite nam kako je završilo.
Pozdrav,
Ivana.
Više (ili barem trenutno) nema lokalnog plaćanja. Možda je stvarno slučaj da je produženje uplaćeno prije isteka članstva. | | | Martina Pokupec (X) Хрватска Local time: 03:36 англиски на хрватски + ... slijedeće akcije? | Nov 8, 2010 |
Ja sam nova pa da osvježim temu..
da li netko zna kada će biti slijedeća akcija za ovo područje te na koji način mogu najbrže za to saznati, budući da ne dobivam e-obavijesti od ProZ-a | |
|
|
Ivana Kahle Германија Local time: 03:36 Член (2007) германски на хрватски + ... Sljedeća akcija vjerojatno u prosincu | Nov 10, 2010 |
Draga mpokupec,
za to se ne šalju posebne obavijesti. U prosincu svakako redovito posjećujte stranice ProZ-a, akcija se najavljuje u vidu bannera na ProZ-ovom portalu, vjerujte, bit će to vrlo uočljivo
Pozdrav,
Ivana Kahle. | | | Martina Pokupec (X) Хрватска Local time: 03:36 англиски на хрватски + ...
Ivana Kahle wrote:
Draga mpokupec,
za to se ne šalju posebne obavijesti. U prosincu svakako redovito posjećujte stranice ProZ-a, akcija se najavljuje u vidu bannera na ProZ-ovom portalu, vjerujte, bit će to vrlo uočljivo 
Pozdrav,
Ivana Kahle.
Hvala!
Martina | | | Ivana Kahle Германија Local time: 03:36 Член (2007) германски на хрватски + ... | Darko Kolega Хрватска Local time: 03:36 Член (2009) германски на хрватски + ... ima'l ljudi koja akcija? | Dec 1, 2010 |
Bude li ovih dana koja zanimljiva info. o akcijama za produžetak članstva - molim da mi je pripomenete (hvala unaprijed); ja znam za onu o - 10-ak $$$ (što i nije neka ponuda)
Svejedno, uz odlična iskustva i naučeno neće biti problem nastaviti Prozirati i uz trenutnu cijenu;
Prozdrav!
Darko | | | Страници во темата: < [1 2] | Нема назначено посебен модератор за овој форум. Обратете се кај персоналот на сајтот » ако сакате да пријавите нарушување на правилата на сајтот или да добиете помош Akcija članarine Protemos translation business management system | Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!
The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.
More info » |
| Trados Studio 2022 Freelance | The leading translation software used by over 270,000 translators.
Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop
and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.
More info » |
|
| | | | X Sign in to your ProZ.com account... | | | | | |