obuka sudskih tumača
Лице кое објавува дискусија: justinap
justinap
justinap
Хрватска
Local time: 19:00
полски на хрватски
+ ...
May 28, 2010

Dragi kolege i kolegice,

možete li preporučiti neku od udruga koje nude obuku za stalne sudske tumače? moram izabrati jednu od tri udruge, a nemam baš koga pitati. Zanimaju me iskustva onih koji su prošli obuku, što mislite koja od 3 postojeće udruge je najkvalitetnija/nudi najkvalitetniju obuku? s obzirom na cijene, ne bih željela donijeti krivu odluku na samom početku.

zahvaljujem unaprijed na pomoći!

dkalinic
dkalinic
хрватски на германски
+ ...
Во сеќавање на
DSTiP May 30, 2010

justinap wrote:

Dragi kolege i kolegice,

možete li preporučiti neku od udruga koje nude obuku za stalne sudske tumače? moram izabrati jednu od tri udruge, a nemam baš koga pitati. Zanimaju me iskustva onih koji su prošli obuku, što mislite koja od 3 postojeće udruge je najkvalitetnija/nudi najkvalitetniju obuku? s obzirom na cijene, ne bih željela donijeti krivu odluku na samom početku.

zahvaljujem unaprijed na pomoći!

Justina,

preporučio bih ti Društvo sudskih tumača i prevoditelja jer jedino kod njih možeš biti sigurna da će sve biti provedeno u skladu s pravilnikom i da ne će biti nikakve muljaže. Sam obuka je na vrlo visokoj razini. Ako ti treba opširnije objašnjenje, mogu ti ga dati direktno na tvoj mail.

Pozdrav,
Davor

justinap
justinap
Хрватска
полски на хрватски
+ ...
ОТПОЧНУВАЧ НА ТЕМА
hvala May 31, 2010

hvala na pomoći:))!

ako još netko ima komentar, svi savjeti su dobrodošli!

Нема назначено посебен модератор за овој форум.
Обратете се кај персоналот на сајтот » ако сакате да пријавите нарушување на правилата на сајтот или да добиете помош

obuka sudskih tumača

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »