Размена меѓу преведувачи на ProZ.com е систем што можат да го користат корисници и членови за да понудат или побараат книги, обука по странски јазик, обука за САТ алатки, совети за патување и слично.

ProZ.com exchange
Филтрирајте активни понуди и барања
ВидСтоки или Услуги
Држава
Клучни зборови

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   Последен
Posted Опис Локација Контакт
Feb 25 Понуда - Преведувачки мемории
Hosting of your remote Translation Memories
   Philippe Locquet
Feb 24 Понуда - Преведувачки мемории
เราเป็น Agency เปิดใหม่ในประเทศไทย มี โปรเจคต์ ต้องการรวบรวม Translation Memory English - Thai
  Bangkok Eakkkapong Pipatsirikajohn
Feb 21 Барање - Разно - Literature
English to Hindi literature translator
   Manjeet Hundal
Feb 19 Понуда - Часови по странски јазик
Translation Lessons
   Ahmed Algelany
Feb 19 Барање - Менторство
English to Brazilian Portuguese
   Aline Melo
Jan 22 Барање - Менторство
Mentoría EN-ES
   Daniel Alfonso Medina Gutiérrez
Jan 18 Барање - Разно - Accommodation
Accommodation needed in Luxembourg
  Luxembourg Filipa McQueen Gonçalves
Dec 30, 2020 Барање - Менторство
Mentoring: Italian > Dutch
   Annemarie Avezaat
Dec 28, 2020 Барање - Часови по странски јазик
Oral English in exchange of oral Spanish
   Sandra Cifuentes Dowling
Dec 17, 2020 Барање - Менторство
Mentor
   Tusiime Mwebesa
Dec 17, 2020 Понуда - Обука за САТ алатки
memoQ CAT tool training
  online Martin Bruckmann
Dec 17, 2020 Понуда - Разно - Accomodation
co-living / co-working shared flat in Strasbourg
  Strasbourg Martin Bruckmann
Dec 13, 2020 Барање - Часови по странски јазик
Conversation exchange EN / RU or UA
   Yaroslava Tymoshchuk
Dec 10, 2020 Барање - Менторство
Mentoring Request French/Italian to English
  Newcastle co Down Bronagh McInerney
Dec 9, 2020 Барање - Менторство
Mentoring in either EN>ES, FR>ES or IT>ES
  Melbourne Edgardo Garcia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна   ПоследенYour current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search