Translation glossary: Code of Conduct

Creator:
Filter
Reset
Showing entries 1-9 of 9
 
Abuse of market powerзлоупотреба на пазарна моќ 
англиски на македонски
bulkво големи количини 
англиски на македонски
Code of ConductКодекс на однесување 
англиски на македонски
credentialsакредитиви (за најава) 
англиски на македонски
economy of scaleекономија од обем 
англиски на македонски
facilitation paymentплатежно олеснување 
англиски на македонски
Insider Tradingинсајдерско тргување 
англиски на македонски
internal resourceвнатрешен орган 
англиски на македонски
Predatory Pricingбезобѕирно снижување на цени/предаторско одредување на цени 
англиски на македонски

Your current localization setting

македонски

Select a language

All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Пребарување израз
  • Работа
  • Форуми
  • Multiple search