This powwow has already been held!

[View Powwow Report]

ProZ.com powwow: Study trip Macedonia - part 1

April 8, 2017, 2:30 pm
МакедонијаSkopjeIn personмакедонски
Драги колеги,

Ве поканувам на средба на преведувачи и толкувачи на 8 април во Скопје.

Карактерот на средбата е неформален, а предвиден е и краток работен дел. Моментално правам истражување како дел од докторската дисертација на којашто работам ("A model strategy for success in the market of freelance translators: key determiners"). Се надевам дека темава ќе ве заинтригира и би сакала да споделиме искуства и мислења. Ќе ве замолам да пополните прашалник поврзан со истражувањето (доброволна активност). Пополнувањето на прашалникот нема да ви одземе повеќе од 10-15 минути, а потоа ќе може и официјално да го почнеме викендот во релаксирана атмосфера!

Место: Цреша бар (ул. „Рајко Жинзифов“ 8, во близина на трговскиот центар Буњаковец)

Време: 12.30 часот

Голем поздрав и се гледаме,
Милена


Login to add your name to the list of people interested.Click here to login now.

Click here to register. (It is free.)


ProZ.com Users attending this Powwow

: organizer : photos : report : host

Interested members (9) / Confirmed: 3 / Tentative: 3
Name NoteWill Attend
Milena Chkripeska  \"Organizer\" \"Reporter\" \"Photographer\" ...  y
Elina_Poste   Elina Poste  
Ana Popova Manasievska   ...  n
Irena Mladenovska   Се надевам дека ќе успеам да дојдам :)  m
Larysa Shell  \"Photographer\" ...  y
Maja Demurdzieva   ...  m
Iv R   ...  m
Nadica Gjosevska   ...  
Sashenka Ljuben   I will attend  y


Postings about this event